HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Sunday, November 15, 2015

Rindu






As-salam....yu huuuuu eberibadi !!! :D

Ya allah lama betol aku tak jenguk sini. Tadi aku tengok last update 2013 huhu. Ni dah nak abis 2015 dah pon huhu. Ade yang masih singgah ke? Kengkawan belog aku semua..korang aktif lagi ke? Rindunye nak berbelogwalking macam dolu kala T_T. 

Nak kata aku tinggal teros dunia belog-membelog ni idokla juge. Sesekali (baca : setahun maybe 2 kali kahkah) aku update jugak tapi bukan kat sini. Aku banyak lepak-lepak kat insta dengan fb je. Kalau korang rindu aku ececeh (ada ke yang rindu? takde ke? sentap mak taww) boleh jenguk-jenguk aku kat sini:


Blog : www.inspirasihatcantik.com
Ig : rinaavail
Fb : rina avail

Bye korang...aku mungkin tak aktif lagi kat sini. Jumpa korang kat tempat yang aku sebut kat atas ni eaa. Sayang korang muah muah leplep.


nottanotti : Entri terbaru kat www.inspirasihatcantik.com pasal trip bali..baru update day 1. Jemputla bace. Day 2 dan day day yang berikutnya aku tengah usahakan sebelum encik papa petir kat telinga aku kahkah.





8 comments

November 15, 2015 at 6:39 PM

Akak... Pagi tadi Arisha baru je tengok blog post akak dalam blog list di blogger dashboard. Haha memang kebetulan sangat akak up entry hari ni. :)

November 15, 2015 at 7:27 PM

@Rtp Farra Arisha

farraaaa...rindu awak sesangat..jap eaa akak jalan belog awak :D

November 15, 2015 at 8:30 PM

Rina.. Mmg lama btl x jumpa kat sini ye, sib baik jg kita friend kat fb.. Hihi

November 16, 2015 at 11:35 AM

kabare kak? sihat??? ;-)

November 17, 2015 at 11:07 AM

amboi kak memang lama betol ni. hahaha. okey iols sekodeng uols kat blog lagi satu tu.

November 17, 2015 at 3:40 PM

Hihi kan..at least x putus hubungan kan kak

November 17, 2015 at 3:40 PM

Sihat rin..alhamdulillah..selesema aje sikit hihi

November 17, 2015 at 3:41 PM

Haha kan..ko smpi dah kawen n peknen pon..tahniahhh

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal