HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, December 24, 2010

Kalaulah Ada Mesin Masa






Alangkah indahnya kalau dapat kembali ke zaman lampau. Zaman yang pernah kita lalui dulu. 


Kalaulah ada mesin masa aku nak balik zaman sekolah masa kat MRSM dulu. Aku nak ambik balik SPM. HAHA. Larat koooo.


Result aku bukanlah buruk sangat pon. Tapi tah. Aku rasa aku boleh buat lebih elok dari tu. Tapi tak guna dah nak nyesal. Nasik dah jadik taikkkk pon kan. HAHA.


Untuk adik-adik sekalian yang nak amik SPM, belajar betul-betul. Jangan jadik macam ahkak ni. Study biar lepak, result biar gempakk. Itulah prinsip ahkak zaman sekolah dulu. Lepak je, memang gempak ah sangat result ko kan HAHA. 5A kira gempak jugaklah kan. Tak yah nak banding dengan Amalina Che Bakri. Cicir jauhh ahkak sobs.

"One day at a time -- this is enough. Do not look back and grieve over the past for it's gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful it will be worth remembering."

2 comments

December 24, 2010 at 10:12 AM

heh zaira.. yelah kita selalu terkenang zaman lepas. tp betul gak, without the past, yg ada hari ni tak dtg. i guess it s just d nature of human being, grieving over the past..

i think u shud be proud of urself, a hot momma with beautiful kids n lovely family. ada org might hv better life (yg kita harap) tp lack of others (yg kita ada). tuhan syg kita..

December 24, 2010 at 11:25 AM

hehe..hot momma ker..kdg2 jer rasa mcm nak balik ke zaman tu..but i'm happy with my life now..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal