HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, March 19, 2012

Lotus Beach Resort : harga bilik murah dengan Lotus Hot Deal






Hai, long time no see :). HEHE. Long sangatlah kan.


Cuti sekolah baru ni, weols pergi holiday. Saja jalan-jalan untuk kasik anak-anak gembira (dan kasik mama juga gembira HEHE).


Percutian kali ini lebih berbaloi berbanding yang haritu pasal kali ni weols dapat harga bilik yang jauh lebih murah tapi biliknya lagik super best. Haritu weols just walk-in tak booking dulu (ke booking by phone tak ingatlah - ekceli tak tau pasal encik papa yang uruskan semua huhu). So, price yang dikenakan memang normal price which is membuatkan muka encik papa jadik ketat semacam HUEHUEHUE.


Jadi kalau korang nak datang sini dan dapatkan bilik dengan harga murah, klik kat >>SINI. Pada menu promotions klik Book Now dan cari lotus hot deal. Promotion ni akan available hingga 17 November 2012. Kat situ ada banyak promotion lain jugak. Memang sangat-sangat murah okehh (berbanding regular price). Walaupon dalam T&C ada sebut yang promotion ni tak applicable masa cuti sekolah tapi kitaorang dapat je harga promo tu. HEHE. Tak taulah kaunter buat silap ke hape. Dah orang bagi murah hambek jelah kan.



Here we come again!


Dari kiri : si muka kembang semangkuk (pentulis blog), Is (SIL nombor 3), Wani (SIL bongsu). Dukung: Hensem boy.  Belakang: Risya (tak kelihatan sebab dia notti). Bergambar di balkoni ruang tamu.


Sudahlah harga bilik murah, dapat pula yang berhadapan dengan water park. Best sangat. Bilik pon lagik bersih daripada bilik yang haritu kitaorang dapat.


Ops. Lupa lak nak bukak lampu sebelum tangkap gambar. Ini master bedroom. Kali ni kami sewa 2-bedroom-suite sebab SIL ikut sekali. Tapi harga jauh lebih murah berbanding 1-bedroom-suite yang kami sewa haritu. Rugi betul tak tau pasal hot deal ni haritu.


Bilik air master yang luas. Boleh mandi satu famili serentak. HEHE. Ada bath tub juga.


Bilik kedua untuk my SIL. Ada bilik air juga tapi takda bath tub.


Ruang tamu sekali dengan dining. Eh. Saya baru perasan ada disediakan fridge rupanya. Apesal haritu saya tak nampak haa????


Kitchen atau lebih pada pantry jelah kot. Siapa yang rajin nak masak kalau dah pegi holiday (merujuk kepada diri saya huhu).


Dah. Bai :). Esok sambung.


48 comments

March 19, 2012 at 11:06 AM

bestla... aku pena pegi pantai desaru masa dulu. tak puas mandi tu...

March 19, 2012 at 11:20 AM

wah...cantik jugak ni....

nanti boleh tgk²

March 19, 2012 at 11:35 AM

wooohaaa akak kerlassss ;p

March 19, 2012 at 11:39 AM

woah!! :D wanna go there too ^^ tempatnya sesuai for family holiday. :)

March 19, 2012 at 11:43 AM

memang best pergi sanakan..cuma waterparnya kecil..

March 19, 2012 at 11:58 AM

konfem fridge tue merajuk dgn awak...sebab awk tak nmpak dia hehheeee

March 19, 2012 at 12:21 PM

best la dapat pi cuti2..i..cuti sekolah x elh cuti..anak jer cuti..

March 19, 2012 at 12:37 PM

sy tak pernah sampai desaru...huhu..

ok dah book mark web hotel ni... ;)

March 19, 2012 at 12:50 PM

say dah penah jejak sekali dulu...
mmg luas bilik dia kan...

nak try lah usha hot deals tu, sbb hrga bisa mmg mahal...huwaaa

March 19, 2012 at 12:52 PM

Pelik ni..pelik..dah balik tgk gambar baru boleh perasan ada fridge? ~haha

March 19, 2012 at 1:05 PM

kenapa aku tak bernafsu pun tengok gambar2 ni ek... rasa macam tak nak bercuti je...

March 19, 2012 at 1:13 PM

wahhhh kalo g desaru boleh bermalam dkt sini.thanks cik betty sbb share~!

March 19, 2012 at 1:17 PM

@Daddy Ziyyad

hah tuler sy pon pelik HAHA..

March 19, 2012 at 1:18 PM

@Tukang Karut


Mungkin sbb nafsu ko adalah 1..dan 1 tu hanya menjurus ke arah suri HAHA

March 19, 2012 at 2:36 PM

best gak ni mcm apartment kt PD

March 19, 2012 at 2:37 PM

wahhhh, syioknya.... alnagkah indahnya yaa dapat bercuti2 tempat macam tu...

March 19, 2012 at 2:48 PM

cikbetty..kalau jalan ngan anak2 acik..masuk je hotel cari peti ais dulu..tapi bukan semua hotel ada peti ais kan..

March 19, 2012 at 2:50 PM

mmg cantiklah biliknya..

March 19, 2012 at 3:05 PM

cm best je

March 19, 2012 at 3:13 PM

lima tahun lalu lalang kt sini tak pernah teringin nak tido situ pun.hikhik..

March 19, 2012 at 4:10 PM

tu yg kdg2 mls nk g bercuti kat jb ni.mahal.RS mmg tak pernah masuk lotus ni sbb mmg boleh tahan harga bilik dia.pernah masuk 'damai desaru' je tu pun sbb dulu ade family day CK ngan kengkawan.em kalau leh dpt harga murah teringin jugak nk masuk lotus ni.

March 19, 2012 at 4:12 PM

cantik bilik tu..... mcm best je kat desaru ni....

March 19, 2012 at 4:40 PM

suka bilik hotel yg cantik mcm ni...

March 19, 2012 at 4:42 PM

Cantiknye....nie yg teringin nak ke desaru nie. ISh...

March 19, 2012 at 5:05 PM

lotus memang best !!
hehehe


ade kak.
nanti boleh email kat syazwanajamal@hotmail.com

:)

March 19, 2012 at 6:07 PM

oihhh..best gile bilik dia. boleh la usha2!

March 19, 2012 at 7:00 PM

seronoknya dik dapat jalan2 dan cuti2...
Memang cantik bilik tu....

March 19, 2012 at 8:33 PM

Wah.. bestnya bercuti. Patutlah lama tak singgah melawat ;) Bilik tu nampak sangat bestt..

March 19, 2012 at 9:10 PM

dah lama tul tak holiday.... teringin sangat....

March 19, 2012 at 9:33 PM

nk g holiday!nk g holiday!hi konon,hneymoon pn x nyempat2 lg nk g.

March 19, 2012 at 9:59 PM

ada bath tub? ni yg best ni..ehehe..
chii x sampai2 lg ke desaru...

March 19, 2012 at 11:04 PM

sebab excited nak main xtvt la tue

tapi fridge tu very the medium la sizenya..hehe,kena nyorok kot aritu peti sejuk tu...:P

March 19, 2012 at 11:10 PM

Seronok dpt cuti2 mesia erk rina..rine xd mood nk jln..hoho..

March 20, 2012 at 12:41 AM

wah kalau jenjalan mcm ni mama dia la yg paling gembira banding anak anak dia hahahahahaha..

sakan kak rina sampai ke desaru.. jauh tu.. desaru kat sini tak sampai lagi.. pernah pgi pun sebab urusan kerja..huhuhu..

kak rina pgi la sabah pulak, panjat gunung.. test lutut tu kuat lagi ke tak hahahaha :P

March 20, 2012 at 1:07 AM

salam cik betty..nampak best jer tmpt ni..kalo hg murah,memang berbaloi2 la kan..

March 20, 2012 at 7:41 AM

seronoknya.. msti best bholiday kan.. lya blum ada kesempatan nk holiday kemana-mana pon.. kna pastikan kesihatan stabil dulu :-(

March 20, 2012 at 10:03 AM

Agak kemas dan bersih juga hotel ni.

March 20, 2012 at 10:04 AM

Dalam seronok membaca N3 ini sebenarnya kakak jenguk blog supplement Rina... nak tahu lanjut mana tahu ada yg sesuai utk dia...

March 20, 2012 at 10:38 AM

wah.. best nye kak.. saya xpernah sampai desaru lg :(

March 20, 2012 at 11:07 AM

HAAH..SAPE NAK MASAK KALO G HOLIDAY...KATE HOLIDAY KAN...HEHE

March 20, 2012 at 12:18 PM

kita lagi lama tak online :)

memang nampak sgt best bilik ni
tak mcm bilik kat cameron kita
pi baru ni...sgt menyedihkan ..huhu

March 20, 2012 at 1:46 PM

cantik bilik dia..mcam selesa je kan..next time nak try gi desaru plak la..:)

March 20, 2012 at 5:50 PM

bestnya dapat jejalan...!! Sukaaa...

March 20, 2012 at 11:43 PM

bestnye tempat tu.. bile la dapat pegi.. =D

March 20, 2012 at 11:49 PM

Rina,kalau rajin cari..mesti dpt yg murah punya..Lps tu mula lah ralat sbb sblm ni tak tau kan..akak selalu terkena mcm tu hihi

March 21, 2012 at 3:43 PM

wahh nmpk selesa je bilik tu..bestnyaa..:D

March 23, 2012 at 8:23 PM

bilik sangat best. selesa dan bersih !!! :)

March 24, 2012 at 2:35 PM

seronoknya...bilik luas dan cantik..murah pulak tue...kena ajak cik hubby pegi holiday jugak nie hihihi

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal