HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, April 12, 2012

kuda, header dan zura.





Harini sampai ahad ada pertunjukan kuda.
Jomlah korang semua datang sini ramai-ramai.
Datang sini tu maksud aku datang UTM ya.
Bukan datang rumah aku.
Nak datang boleh juga.
Tapi aku takda kat rumah sangat.
Pasal hari sabtu dengan ahad aku pegi pertunjukan kuda tu jugak.
Nak tolong kawan aku Dura dengan Fieya yang bukak booth kat sana.
Bolehla datang booth diaorang sama ambik sign aku sekali.
Kahkahkah.
Terbajet retis pula.


Nak tau lebih lanjut pasal event kuda-kuda ni boleh klik >>SINI.


Oh ya.
Perasan tak header aku dah baru.
Ini kawan lama aku Zura yang buat.


Zura ni dulu ex-hausmate aku masa study kat UTM.
Ekceli dia junior aku.
So sebagai senior aku selalula membuli dia suruh masak-masak.
Sebab aku memang pemalas zaman dulu kala.
Sekarang pon malas juga.
Pak kal je kena masak sebab anak dengan suami aku nak makan kan.

Tula tahun lepas dia offer diri nak buatkan aku header.
Aku suker jerla.
Benda free kan.
Orang dah bagi free pastu aku lak yang banyak songeh.
Suruh dia edit sampai aku puas hati.
HEHE. Oklah tu kan.
Dengan buat header aku sorang jer terus zura mahir guna photoshop.
Eh? Aku pon tak tau dia buat guna apa.
Photoshop la kot.



hai !! sayala zura. kak rina memang suka buli saya tauu.


42 comments

April 12, 2012 at 9:38 AM

cian dia kena buli

April 12, 2012 at 9:41 AM

:) adoi...kaki buli ye...HAHAHA

April 12, 2012 at 9:56 AM

tapi header memang comey... :)

April 12, 2012 at 10:07 AM

@Rapunzel Cikilolo

kan kan..comey kan :)

April 12, 2012 at 10:08 AM

Bestnya ley join2 jage booth. Sy suke klu ade event n jage booth mcm nie....klulah....klulahhhhhhhhhhhhhh!

April 12, 2012 at 10:25 AM

kena buli pun tetap boleh senyum manis tu..
cantik header tu rina..tak semua orang pandai buat kan...acik lagi la tak pandai

April 12, 2012 at 10:57 AM

header awesomeeee~!ala tak dapat pergi pertunjukan kuda.minggu ni kena g shoot wedding huhu~

April 12, 2012 at 12:07 PM

cakap kat zura, cantik header yg dia buat tu.. sgt terel.. klu dekat nak aje akak pi tgk pameran kuda tu.. sebab jauh nnt rina share2 ajelah gambar kat sana tu yer..

April 12, 2012 at 12:14 PM

header comel, org buat header pun comel, tuan belog mestilah comel (bodek nak header gak)

April 12, 2012 at 12:28 PM

kena buli pun masih baik hati..hehehe

April 12, 2012 at 12:56 PM

haha..kejam tau buli2 jr...huuu, padahal linda dulu pon selalu membuli jr..:)

April 12, 2012 at 1:02 PM

sempoiiii

April 12, 2012 at 1:41 PM

cantikkkk sgttt

cantik juga zura tu

bolehlah buat header utk
kak ati pula ye zuraaaa...hik3

April 12, 2012 at 2:11 PM

cantik header...:)

Anonymous
April 12, 2012 at 2:18 PM

kak rina buli2 manje je..klau xde kak rina, kak effi (http://akubilerrajin.blogspot.com/) dan rakan housemate lain, mesti dah xde semangat nak belajar kt UTM, Skudai, sbb homesick je..

mmg kenangan kat rumah sewa flat mawar tu best dan sampai sekarang masih ingat kan kak rina?

p/s: gambar tu menipu, tuan nye xdela comel mana pun..

>>faizura<<

April 12, 2012 at 3:12 PM

@Anonymous

flat kita nama dia flat mawar eh? apesal k rina x penah tau pon ekk..ingat nama dia flat petronas HEHE


bukan kat flat jer..umah sewa jalan apa tah tu kita juga tinggal bersama HEHE


kalau dikenang-kenang sgt indah..semua pon dah berlalu :)

April 12, 2012 at 3:23 PM

ala jauh lah pulak .. hehe

April 12, 2012 at 3:53 PM

wah, untungnye Rina kwn pandai buat dan baik tolong uat kan...
sya ni harap hubby je lah, tu yg dah berkurun blog duk style camtu je sbb lmbat tul nak tunggu dia free.... huhuu


eh, saya pun cite psl kuda... hehehe


p/s: psl mimpi awak tu, org kata mimpi selalu jadi sebaliknya...
klu kite gaduh so tak bermaksud kita jadi musuh tapi maybe makin baik...hehe, waallahuallam...

April 12, 2012 at 4:05 PM

@mamaNoriz

HEHE..mainan tido je tu seme..lupa baca doa tido tak pon lupa cuci kaki

April 12, 2012 at 4:11 PM

tak sangka kecik2 kamu kuat buli jugak yerr..

April 12, 2012 at 4:31 PM

header baru ni tambah cantik sbb tambah zikry yg cute tu hee...

April 12, 2012 at 4:31 PM

wah header baru.
semakin comel momel !
hehehe

April 12, 2012 at 4:53 PM

Patutlah masuk je cam lain ingatkan salah masuk rumah.. hehehe.. cantik..laa..

April 12, 2012 at 5:49 PM

comel header baru :-)
pndai gak zura buatkan header yer..kalo terror photoshop..smua pon jadi :-)

April 12, 2012 at 5:49 PM

comel header baru :-)
pndai gak zura buatkan header yer..kalo terror photoshop..smua pon jadi :-)

April 12, 2012 at 10:11 PM

JELES PULAK TENGOK HEADER CIK BETTY CANTIK GILER HIHIHI

April 12, 2012 at 10:49 PM

cantiknya header baru akak !! hehe. ni yang teruja tak sabar na tukar gak !! :D

April 13, 2012 at 12:38 AM

tolong sign kat perut saya..~ahahahahahhaa

April 13, 2012 at 8:21 AM

"best kalau dpt join even mcm tu..kalau ank2 akk depa mmg suka nih...lagi2 ada mcm2 aktiviti kt sana selain dr kuda...ada pertandingan mewarna kan, ank2 akk suka...tp itu lah jauh sgt...~header baru kamu ni mmg cantik...akk pun nk tukar header lah...hehe..tp tak reti lak nak guna fotoshop tu.."

April 13, 2012 at 3:09 PM

bley naik kuda ekk kt situ?hiks..lawa header baru.sy tak reti photoshop,photoscape jer tau.hoho..

April 13, 2012 at 5:46 PM

Salam kenal... cantik bumbung baru tu...

April 13, 2012 at 6:10 PM

cantek la header baru tuh...

April 13, 2012 at 6:56 PM

dulu slalu gk minta owg buatkan header. n free. hehe. skang pon header owg sponsor kan :)

April 13, 2012 at 11:01 PM

chii suka header yg baru ni.ada zikry skali...ehehe...comel

April 14, 2012 at 9:00 AM

special occasion apa yg ada pertunjukan kuda tu, convo ke?

April 14, 2012 at 3:41 PM

wah..sbb tu buka belog cik betty rasa lain je..rupanya wat header baru..mmg cun..
nak buli zura jgk bole??..tlg buatkan utk akak juga yer..hehe

April 14, 2012 at 4:05 PM

salam Rina..lama akak x singgah..bz sikit..ingat slah masuk umah dah tadi, rupanya org tu dpt free header.. beruntung lah..nice!
Nampak Rina ni mcm lembut je org nya, rupanya pandai gak bab buli2 ni ye..hehe

April 14, 2012 at 4:51 PM

main buli2 jugak yee..

April 16, 2012 at 3:07 PM

comel header.. ;)

April 16, 2012 at 9:00 PM

oh ini ke kakak yg berteduh dgn kak rina dalam erty kat atas.. suka membuli!! kak rina jgn mahu kalah, sila buli balik hahahaha

April 16, 2012 at 9:52 PM

Header cantik.. saya suka.. Untung ada rakan yg sudi buatkan.

April 17, 2012 at 1:11 AM

comel header!

br nak tegur..ngee

amboii k.rina suka aje buli zura ea..hee

tp cam x cye je k.rina buli zura tu..;p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal