HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, May 23, 2012

which bollywood celebrity you look like?





A'ah. Tengah takda keje berfaedah nak buat aku sajalah main aplikasi ni.
Saja nak tengok pelakon hindustan malang mana yang muka ada bau-bau jawa+banjar tu kan hehe.
Sian Kareena Kapoor.
Mesti nangis hentak-hentak kaki kalau tau.
Rasa nak tukarla nama pena maya kepada Rina Kapor Kasot atau Rina Kapor Baros.
Cara tak?
Sape rasa nak buang masa itu emas boleh buat jugek kat >>SINI.


Disebabkan aku sangat mengambilkira pandangan kengkawan semua kat entri >>INI, maka aku kuatkan semangat tak jadila buat suntikan tu. Lagipon sebenarnya aku takut nak kena CUCUK.

36 comments

May 23, 2012 at 10:21 AM

Hehehehehe...Mmg tak de keje da Rina nie. Mst bosan dah capai max level nie. Heheheheh!

May 23, 2012 at 10:25 AM

Kakcik takut nak cuba, takut artis Bollywood tu bunuh diri pulak nanti! :)

May 23, 2012 at 10:37 AM

seiras lah! hihihi~

May 23, 2012 at 11:00 AM

perghh, kareeana kapoor....

sy xnak buat la..takut dia kata mcm aishwarya rai je..nayeeee.....muehehe.....

May 23, 2012 at 11:18 AM

hehe..seiras la kak, menangis kalo kareena kapoor tgok ni...

May 23, 2012 at 11:19 AM

hehhee... nantilah kalau ada masa nak try test...

May 23, 2012 at 11:20 AM

nak cuba gakla application tu...nak tau retis malang mana yg kena....hehehe

May 23, 2012 at 11:29 AM

owh, seiras nama ke? reena kapoor dan rina avail. hahahaha. gurau je kak. kalau saya, ntah rajnikhan kot irasnya? wakakakakak. ya ampun kakkkkk

May 23, 2012 at 11:54 AM

tengok kat fb ramai yg main aplikasi ni...saya jerk yg tak berani..haha.

May 23, 2012 at 1:22 PM

amboih. kapoor gittew. hahaha

May 23, 2012 at 1:45 PM

kalu rina kapor barus tu sy setuju hahahahahaahahahahaha jgn mare

May 23, 2012 at 4:47 PM

hihihi kelakarlah....kalau cik rose siapa erk?

May 23, 2012 at 5:08 PM

hahaha.. kalau saya amati, kak rina lagi lawa daripada kareena kapoor ni tau..

Ya, wanita yang bertudung lagi cantik dari segalanya.. untung menjadi wanita Islam (",)

May 23, 2012 at 5:20 PM

Seronok juga main aplikasi nie yea.....

May 23, 2012 at 6:23 PM

kirim salam dekat cik kapoour sirih tu nanti ek...

May 23, 2012 at 9:55 PM

wahhh hehe Kak Rina Kapoor nak mintak sainnnnn.teeheee.

sy pun takut kena cucuk :P

May 23, 2012 at 9:57 PM

haha..awk letak la kat fb page dia..ngeee

tkpelah wak mkn jamu,ulam2 je dan jg pemakanan tk yah cucuk2 ni..

May 24, 2012 at 12:38 AM

haha..ada-ada je Rina ni..akak tau lah Rina mmg cun mcm artis Bolywood tu, almaklum lah tokey Green fit lah katakan..isyhh..buat apa nk cucuk2..x perlu dah..Allah dah bg kecantikan aslikan..:)

May 24, 2012 at 10:43 AM

As salam Rina,

Wow! Kareena Kapoor! Kelasss ko Rina :)))

May 24, 2012 at 11:31 AM

hehehe.. betuller tu.. nampak sangat takde keje..

eloklah tu.. sekurang-kurangnya selamat duit.. ;)

May 24, 2012 at 3:55 PM

'tak pernah main benda ni.... minat jugak tapi malas...

ada ke iras? hee

May 24, 2012 at 4:21 PM

nak cuba la..mana tau kot2 sama macam aiswarya time kurus dulu ke??
hehehe

May 24, 2012 at 5:47 PM

haha...ok la iras pelakon bollywood...:)

May 24, 2012 at 6:09 PM

i peminat setia kareena tau!!hehehe

May 24, 2012 at 6:36 PM

hehe,,,syok jgop main2 gni.. lya suka kareena kappoor.. kalo menari..ralik j nengoknyer

May 25, 2012 at 9:47 AM

wahhh..mcm kereena kapoor....kelas gitu..!!!! hehehe...tgk kat fb ramai yg cuba aplikasi ni...

May 25, 2012 at 10:07 AM

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty: thanks.. japanese cotton tak jual sbb cotton tu nipis & jarang :)

May 26, 2012 at 12:39 AM

tak sanggup nak terima kenyataan sebab tu tak pernah main aplication tu.. kekekekekeke
P/s : kita pun takut kena cucuk

May 26, 2012 at 1:32 AM

wah wah .. kalau camtu , kite kasik prienty zinta la kak .. please2..
hahaha ..
akak bkn kareena kapoor sbb muka akak ag cute kot..hihihi

May 26, 2012 at 6:12 PM

ye laa.. mcm karena kapoor.. hehe

May 27, 2012 at 11:07 AM

ha.ha.ha. helak besar tau tapi ada iras2 la tang idung kot. nak cuba gak ni hee.. nak berangan gak jap hikss

May 27, 2012 at 2:20 PM

blehh mati kareena kapoor haha

May 28, 2012 at 5:19 PM

jujurnya..kalau yengok sekali..ada iras la kak... ;)

May 28, 2012 at 7:34 PM

amboi..perasan, pening aku tengok kak rina ni.. makin menjadi jadi hahahahahaha

May 28, 2012 at 8:34 PM

buleh la blakon cite industan pas ni.. =D

May 29, 2012 at 2:34 PM

hehehe.. harus ditry ni.. apa2 pun..terbaikla!!

seriously..agak2 apala yg artis2 bollywood ni akan cakap kalau dyeorg tahu ek??

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal