HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, June 15, 2011

bigfoot.


Sori. Tunjuk tapak kaki.
Besar ikut papa.
Dah besar nanti saya pakai saiz 10.
~ zikry

43 comments

June 15, 2011 at 9:49 AM

terkejut auntie tgk hehe..smpai tak terkata hehe

June 15, 2011 at 9:49 AM

cik betty,
tekejut msred...hehee...tp dah leh agak dah mesti kaki budak kiut...heeee tak kan kaki cik betty pulak kan?hheee

June 15, 2011 at 9:55 AM

"anak2 laki akak pun sama gak tapak kaki besar...tapi org laki senang jer nak cari saiz..."

June 15, 2011 at 9:57 AM

ada tahi lalat erkh...tentu kuat jalan ni...hehehe

June 15, 2011 at 9:59 AM

Tak lama besar lah tu Zikry..lagipun anak lelaki mmg cepat besar, sedar2 dah besar dari papanya:)

June 15, 2011 at 10:08 AM

Hahaha.. Takpe kaki besar mana tau satu hari nanti jadi pemain bola sepak negara..

Entry Terbaru 1 : Laman Web Kerajaan Malaysia Akan Digodam ; CyberSecurity Bersiap Sedia
Entry Terbaru 2 : Laman Web Kerajaan Malaysia Akan Di Hack Esok

June 15, 2011 at 10:20 AM

mmg besar..:)sama ngn bunga tu..heee

June 15, 2011 at 10:26 AM

hohoho..nak sama saiz kaki my hubby tuuu..

June 15, 2011 at 10:29 AM

wah!!!! tapak kaki klasik nie....

June 15, 2011 at 10:54 AM

emmm ... ada tahi lalat ke kat kaki tu... org kata kalau ada tahi lalat kuat berjalan....hehehe

June 15, 2011 at 11:53 AM

amboi...dasat tu..

June 15, 2011 at 12:04 PM

flying kick?

ekekeke

June 15, 2011 at 12:27 PM

anak bapak ni.. he..he..

June 15, 2011 at 12:28 PM

anak bapak ni.. he..he..

June 15, 2011 at 3:15 PM

comel je HAHA

June 15, 2011 at 3:20 PM

dia ada taik lalat kat tapak kaki tu. besar nanti mesti takleh dok diam. heheh!

June 15, 2011 at 3:58 PM

kaki anak bapak ~~

June 15, 2011 at 4:11 PM

Kalau buat reflexology kaki yg besar berbaloi sebab sekarng sejam dah RM 30/- :)

June 15, 2011 at 4:15 PM

Besarnya kaki...hehehe besar nanti boleh wakil malaysia untuk bola sepak hehehe

June 15, 2011 at 4:16 PM

ada tahi lalat eh kt tapak kaki Zikry tu...?

kt org...kalau ada tahi lalat..kuat berjalan org nya... ;)

dah besar nanti..boleh jln2 pusing 1 dunia... :)

June 15, 2011 at 4:26 PM

saya nampak tahi jalan... org kate jalan jauh.. wah... :)

June 15, 2011 at 5:24 PM

memang betol2 mintak kaki pic ne ek :)... hahaha

June 15, 2011 at 5:51 PM

bauk kaki hahahahhaa

June 15, 2011 at 8:08 PM

ayoo cik betty gambaq kaki hahaha

June 15, 2011 at 9:08 PM

Besornyer kaki...hehehehe

Spratly bergolak ,risiko konflik 6 negara

June 15, 2011 at 10:19 PM

maksud tersirat ~
hehehe

June 15, 2011 at 10:21 PM

tape, kaki besar kuat lari lah kak. heheh

June 15, 2011 at 10:50 PM

sure rajin berjalan dan tak reti dok diam2..
hehehehe

anak bapak!!

June 16, 2011 at 12:21 AM

lebih kurang saiz kaki kite je ni, hehehe :)

June 16, 2011 at 12:57 AM

heheh.....cute!!!

June 16, 2011 at 8:21 AM

kenangan tu heheh....ada tahi lalat ke? ;P

June 16, 2011 at 9:17 AM

hehe tu la..bak kata org2 tua mak ayah jaga dari tapak kaki sebesar dua jari..tapi bila saya ukur kaki anak, still 2 jari jugak walaupun dh 7 bulan..hehe

June 16, 2011 at 10:06 AM

assalamualaikum cik betty :-)

June 16, 2011 at 10:16 AM

nak tgk muka. msty comey.

kaki comey.. hehe :)

June 16, 2011 at 12:43 PM

wah wah .. hahaha .. anak bapakk .

June 16, 2011 at 2:48 PM

mak ai..ni best klo men bola sepak..leh tendang kuat2 hihi

June 16, 2011 at 3:11 PM

ada tahi lalat tewww..

June 16, 2011 at 3:20 PM

laki takpe....hehehe....kuat berjalan ni....hihihi

June 16, 2011 at 5:42 PM

macam ada taiklalat kt kaki tu.betul ker?laki takpe kaki beso.tp tu la ssh jugak nak carik saiz.klu ada pun kasutnya yg brand n mahal2.hehe..

June 17, 2011 at 9:14 AM

Ada taik lalat..;)

June 17, 2011 at 11:15 AM

hahaha....tak kisahla besar atau kecik janji sihat

June 18, 2011 at 11:37 AM

kaki dia ada tahi lalat besar ya? mesti suka jalan2 :)

June 20, 2011 at 12:49 PM

makk ei. ..!! hehe ada tahi lalat ke tu ..? esok belajar jauh2 ni..,

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal