HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, July 13, 2012

yuna versi mat hensem (upload semula)






Video tadi aku embed ke blog dari facebook hubby.
Tapi ramai yang tak boleh bukak.
Kecewa aku.
Tak dapat nak tunjuk kecomelan zikry.
Kehkeh.
Takpe arr puji anak sendiri kan.
Mana-mana budak kecik pon memang comel kan.
Kalau derang korek idung pon kita rasa derang comel, tul tak?


Jadi aku dengan gigihnya cuba nak upload video tu lagi sekali.
Aku install sotware free movie maker sebab video tu terlalu besar.
Aku tak taula betul ke tak apa aku buat.
Aku taram jer.
Janji saiz dia kecik.
Ni dah kecik sikit tapi gambanya senget pulak.
Aku dah tak reti nak edit lagi.


Hope korang enjoy tengok video ni.



video



38 comments

July 13, 2012 at 10:03 AM

alahhhhh xblh tengok. Youtube kt opis kena block

July 13, 2012 at 10:12 AM

@Pn Syg kpd En. Beh

alo rugila..tp ini video facebook

July 13, 2012 at 10:24 AM

tak boleh tgk..

dia tulis video unavailable

July 13, 2012 at 10:32 AM

chomel giler..nanti dh besar tunjuk kat dia..hehehe

July 13, 2012 at 10:33 AM

xbleh tgk gak....u tube n fb dah kena block..huhu...

July 13, 2012 at 10:48 AM

tak boleh tengok ! :(

maybe akak private kan video kat fb kot.

sebab youtube and fb kite boleh bukak.

maybe frens akak kat fb je kot yg boleh tengok. huhuhu

July 13, 2012 at 10:53 AM

rugi2 sbb takleh tgk gak.. hu..hu..

July 13, 2012 at 11:08 AM

xleh tgk sbb x de fb huhuhu

July 13, 2012 at 12:11 PM

Ouh, nape tak ley tgk? Mmmmm....

July 13, 2012 at 1:05 PM

@J.Syazwana

huhu tahla yer..sbb video ni akak embed dr facebook hubby..

July 13, 2012 at 1:27 PM

@MamaEma

sy pon x reti nk edit camane..sy pakai tools yg embed video dari fb ke blog

July 13, 2012 at 3:14 PM

ermmm... tak boleh nengok... stress...

July 13, 2012 at 3:56 PM

boleh tgk haha.. dia ni sama cam anak aku bab yg hujung tu mmg terer kan...

July 13, 2012 at 4:20 PM

saya tak dapat tgk...takpe, karang2 saya dtg balik...

siapa lagi yg nak puji anak sendiri, kalau bukan kita kan? ekekeke

July 13, 2012 at 4:25 PM

walaupun tak dapat tengok,saya tetap cakap zikry comel~he~~

July 13, 2012 at 4:26 PM

comel gilaaaa ! dah la memang comel. rasa nak cubit je mulut dia tu. geram. hahahaha. lagu yuna tu nyanyi. hihihi

July 13, 2012 at 4:42 PM

@J.Syazwana

kannn..moncong dia rs nak gigittt ~ heee

July 13, 2012 at 4:54 PM

amboi bersemangat betul ni. KA suka sgt2! mmg comey

July 13, 2012 at 6:35 PM

tak boleh tgk pun kak :(

July 13, 2012 at 7:13 PM

Apasal semua tak dapat tengok. Agaknya sebab zikry macam baring je auntie tengok. Suka Yuna ye:)

July 13, 2012 at 10:26 PM

sy datang sini balik ni.....hehe...


ala, comeynya zikry...dah pandai nyanyi lagu pebret mama dia...


yang part "padamu" tu laju je dia...hahaha....

July 14, 2012 at 6:27 PM

Linda dpt tgok.heeee...cutenye. padamuuuuuu..pnjg je mncunh hihi

July 14, 2012 at 10:19 PM

ya Allah. comelnya dia ! dengar lyric ku and mu je. hehe. comel!! :D

July 14, 2012 at 10:33 PM

aloor comelnya zikry ! ... ;)

July 14, 2012 at 10:58 PM

Assalamualaikum wbth...

Salam perkenalan dari
TiranaAduka...
Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

From TiranaAduka.....: Sakit Itu penghapus Dosa..

Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

Wasalam..
Ikhlas,
TiranaAduka...

July 15, 2012 at 1:12 AM

Haha ! Comel! Macam mama nye kah ?

July 15, 2012 at 3:40 AM

CiM boleh tengok....hahahaha lawak btul zikry, Yuna tue, tak menahan dgn muncung skali

July 15, 2012 at 5:39 PM

Ruginya CR tak dapat tengok youtube problem...semua video tak boleh bukak...

July 16, 2012 at 10:51 AM

Comelnya..bulat matanya, anak2 penghibur hati ibubapa..

July 16, 2012 at 3:53 PM

alolo comelnya....

July 16, 2012 at 6:39 PM

alalala tomeinya dia.. :)

July 16, 2012 at 7:00 PM

anak sememang nyer penghibur hati yg lara kan...hehe

July 16, 2012 at 7:21 PM

Hamboih.....comey nye dia menyanyi.....terukir dibintang tak mungkin hilang cintaku padamu....

July 17, 2012 at 4:01 AM

gege...zikry memang comel mcm mamanya jugak...

July 17, 2012 at 1:33 PM

zikry comel, hehe

July 17, 2012 at 3:29 PM

hehhee..punyalah dia nak dgr lirik tu..pastu baru bunyi hujung-hujungnya...

July 18, 2012 at 12:13 AM

alalal..cute nya dia nyanyi lagu terukir di bintang..ehehe

erm..da try edit guna movie maker? pastu rotate kan

July 18, 2012 at 5:44 PM

tabah sungguh akak demi zikri. keh keh

tapi, kite tak dapat tengok. tenet ni saje tak mau bagi. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal