HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Tuesday, February 21, 2012

bukan.






Hadiah harijadi saya tu (sebenarnya tak macam hadiah saya pon) a.k.a 'gula-gula' risya bukan ipad tapi Samsung Galaxy Tab 10.1. Ramai yang agak benda alah tu ipad. Kesian tab. Tak glemer eh ko. 


Antara galaxy tab dengan ipad, galaxy tab lagi banyak kelebihan. Saya rasa-rasalah. Sebenarnya saya tak tau. Saya sengal sikit bab-bab gadget ni huhu. Ingat lagi masa mula-mula masuk U, saya nak on PC pon tak reti. Siap kena perli dengan member sebelah apesal saya asyik ikut apa dia buat. Dah saya tak reti, nak wat camno kan.



Tengoklah minah ni. Bangun pagi tadi pon senyum bahagia jer bila saya cakap cepat bangun kalau nak main tab balik sekolah nanti petang. Tengok mulut dia. Macam mulut saya. Kitaorang geng. Geng bibir sexy tebal :p.



40 comments

February 21, 2012 at 2:32 PM

comel kan geng bibir tebal

February 21, 2012 at 2:54 PM

bezanya software je.. tp apa2 gadget pon, samsung mmg pilihan utama sy

February 21, 2012 at 2:59 PM

Ouh, galaxy tab ka? Hahahah! Salahlah nie? Takpelah..janji gadget!

February 21, 2012 at 3:08 PM

bestnya...dapat gadget pun cun jugk hihihi...Cik rose tgh berangan nak beli I pad...huhuhu

February 21, 2012 at 3:09 PM

hahaha.. ramai cakap tab lagi best!!

February 21, 2012 at 3:22 PM

teringin jugak nak beli tab..hihi..btw linda pun xtau sangat la pasal gadget2 ni

February 21, 2012 at 3:30 PM

waahhh...akak pun geng bibir tebal gak...tngk nak juga tu geng...

eemmm..tak pa dah la makalau boleh main ye cik risya...

February 21, 2012 at 3:36 PM

besar nampak galaxy tab nih..biasalah tu, budak sekarang lg hebat guna teknologi dr kita ni...

February 21, 2012 at 3:40 PM

Yasmin pun bibir tebal ...tapi segeng dgn abah dia....

February 21, 2012 at 3:47 PM

Canggih ooooooooo gula2x Risya..

February 21, 2012 at 3:50 PM

like mother like daughter aww!

P/S: sis rina, i tag you to join a contest! let's check it out at my new blog post hehe :)

February 21, 2012 at 3:53 PM

dgr2 nye gitu jugak.

tab lagi best dari ipad.

dgr2nye lah. kite tak pakai. huhu~

February 21, 2012 at 3:54 PM

Risya...meh la share sikit gula2 tu...eh boleh share ke...? ;P

February 21, 2012 at 4:10 PM

@Ladysirna FA

tab 10.1 besar sikit..tp still lagi nipis dr ipad x salah sy lah

February 21, 2012 at 4:16 PM

x kisah la apa pun..as long tablet tab..ok da tu

risya main angry bird ke tu

February 21, 2012 at 4:18 PM

haha !
bagus nya taktik risya ni.

btw saya pon rasa tab lagi best daripada ipad.
rasa je lah.
nak pakai tak mampu lagi
kekeke

February 21, 2012 at 4:25 PM

heeee...sexynya bibir..:p

wahh gula2 risya yea..untung bdk2 zmn skang..huu...kannn kak..heeee
pndai akk gula2kan risya gak yea..heee..anak murid ira kalau dpt tgk video kat lappy pon dah kekeh2 ketawa..heee

psss : xmampu kak nak pkai ipad ke tab ke..heee

February 21, 2012 at 4:34 PM

nak geng bibir jolie jugak.kekeke~

February 21, 2012 at 4:42 PM

tab ke, i pad ke.. dua2 akak takde.. he..he.. alamak, bibir akak nipis.. so tak dapat nak masuk geng seksi.. ha..ha..

February 21, 2012 at 4:42 PM

tahniah dpt galaxy tab. hepi belated birthday rina...:)

February 21, 2012 at 5:13 PM

bestnya main tab... adik tu pun comel je dengan senyuman bibir yang ceria.. (",)

February 21, 2012 at 5:29 PM

muka kegembiraan risya cam muka kegembiran firdaus setiap kalu yuyi datang bawak ipad tu. yang tertekan sapa, cik ina gak. percaya tak dorang ni sepanjang hari tak lapar bila ada ipad.geramkan.

February 21, 2012 at 5:31 PM

sama je ipad ke galaxy beza rega je, janji benda ni beri kegembiraan pada risya dan ko sekali : )

February 21, 2012 at 6:29 PM

bibir tebal la seksi!

February 21, 2012 at 6:42 PM

bibir tebalkan seksi kak...leh join ning baizura nih..hihi

February 21, 2012 at 8:52 PM

P/S: hehe oops, here's the link: http://cpglobalintertrade.blogspot.com/2012/02/can-i-select-fan-who-will-win-valuable_20.html

February 21, 2012 at 11:26 PM

alahaii .. comelnya anak akak ..

February 22, 2012 at 10:06 AM

kitapun pun pakai tab.. buat masa ni memng bestler...

February 22, 2012 at 10:10 AM

hihi..adik jat lg best kan,wayar x smbg pastu duk nak on laptop.hihi

February 22, 2012 at 10:39 AM

setuju! galaxy tab lebih banyak fungsinya drp iPad. sgt ringan, nipis & skrin lebih besar.. tak perlu nak enlarge bagai. Yg penting senang nak update blog! hehehe

February 22, 2012 at 10:41 AM

samsung galaxy tab pun bahagia apa..hehe :D

February 22, 2012 at 11:07 AM

sy pun rasa galaxy tab lagi best dr ipad walaupun sy x penah ada kedua2 nya.....

tgk member pakai tab mcm best...

sy dulu pun masa masuk u x reti nak bukak pc...sedih betul...

February 22, 2012 at 11:31 AM

wah..1 kapal dgn angelina jolie ya hihihhhhhh

February 22, 2012 at 12:29 PM

kita pun geng bibir seksi!

February 22, 2012 at 12:44 PM

kemain lg dia ye

February 22, 2012 at 1:36 PM

lepas ni kamu tak yah lagi bergelut dengan risya...tunjuk saja tab...haha.

February 22, 2012 at 6:33 PM

comelnya dia ! sakan dia main tab tu ye !! nnti aunt namee pun nak join !! hehehe

February 22, 2012 at 10:40 PM

Dunia Dah maju... zaman dah moden.. huhuhuhuhuuhkk... :D

February 23, 2012 at 12:12 AM

kan budak2 skrng sgt uptodate..
untungla anak kak rina.. abu nak jadi anak angkat eh!! hahahahaha

February 23, 2012 at 8:55 PM

tab uncle pun 7 inci jer...huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal