HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, November 16, 2012

Istanbul Aku Datang






Ada plan nak tengok wayang tak?
Kalau ada saya syorkan anda semua menonton filem ini.
Best sangat!
Sehinggakan saya rasa nak menontonnya berkali-kali.
Hikhik.
Beto kenapa awak comel sangat? :D.


Dian (Lisa Surihani) terbang ke Istanbul dengan harapan boypreng dia Azad (Tomok) melamar dia kat sana. Suwitla kononnya kan. Azad ni student medic kat Istanbul. Pastu sampai kat sana segala yang Dian rancangkan tak berjalan lancar.
Nak dijadikan cerita Dian terpaksa menyewa rumah bersama seorang lelaki yang menjengkelkan iaitu Harriz (Beto). Lepas tu kantoi dengan Azad. Azad pong marah terus tinggalkan Dian. Harriz yang menjengkelkan ni tetiba menjadi sangat suwit nak tolong Dian baik dengan Azad. Malangnya Azad tak nak terima dan hina-hina si Dian ni. Pastu kantoi plak yang Azad ni sebenarnya yang curang. Terus Harriz masuk line khenn. Harriz ni pula sebenarnya sangat suwit orangnya alololo. Dian pon tertacingla dengan kesuwitan Harriz tu. Azad pastu menyesal. Nak Dian semula. Dian pon pening nak pilih sape. Harriz yang dia baru kenal seminggu dua tu ke Azad boypreng dia yang dia dah kenal bertahun-tahun sejak sekolah.

Sape yang Dian pilih?
Nak tau kena tengok sendiri :D
Bai.

38 comments

November 16, 2012 at 3:10 PM

akak dah tengok ke? best ke tak? berapa bintang? hheheh

November 16, 2012 at 3:25 PM

errmmm.. saspen la cmni.. nk kena tengok la besok.. hehehe.

November 16, 2012 at 3:40 PM

patutlah lama tak update blog..pergi tgk wayang erkh...beto punya hallah tu..kehekeheke

November 16, 2012 at 3:42 PM

dah tengok movie nie....sweetkan beto...jatuh cintan tengok beto...

pilihan dian yg bijakkan

November 16, 2012 at 3:48 PM

Kalau kakcik nak ke pawagam, kena cari teman... :)

November 16, 2012 at 3:54 PM

baru last week tgk skyfall...ramai yg review kata citer istanbul ni best..;)

November 16, 2012 at 4:03 PM

berzaman tak tgk wayang rina

tunggu cd jelah nanti

November 16, 2012 at 4:05 PM

ingat kan nak ke sana lah tadi.. i tgh verangan nak ke sana ni.. tak pe.. kita tgk cite je dulu ek.

November 16, 2012 at 4:13 PM

beto....aummm....!

saya belum tgk. tapi saya nak tengok sebab ada beto khusyairi!

November 16, 2012 at 4:20 PM

pergi tengok poster dia je kat depan wayang semalam.

November 16, 2012 at 4:51 PM

@whyza

dah tengok..nk bagi berbintang-bintang la sbb ada beto ~ hihik

November 16, 2012 at 4:57 PM

@mrs kayrul

kann..kita ms dian nk pilih sape tu dah berdebar dah ~ macamla kita dian haha

November 16, 2012 at 5:14 PM

@gadisBunga™

amboiii mengaum-ngaum GB yer :D

November 16, 2012 at 5:22 PM

nak tengok. tapi tak tau lah bile. entah2 tunggu donlod jew. heuheu

November 16, 2012 at 5:41 PM

sy pun suka Beto..ala,nak tgk wayang! rindu..takpelah harap2 cepat2lah org download cite tu.sebab saya laki bini suka beto :)

November 16, 2012 at 6:37 PM

go for beto! kikikiki

November 16, 2012 at 7:08 PM

X dpt pg Istanbul betul2 tgk cerita ni pun jd lh ye rina, cik abg akak asyik nk tgk cerita omputih je,, camno, kena tgk CD je lh nnti..:P

November 16, 2012 at 7:38 PM

asalam rina..acik pun teringin..tapi beli diastrofirst je la..

November 16, 2012 at 7:51 PM

tak merasa lg nk tgk wayang.. hahahaha

November 16, 2012 at 9:32 PM

Ramai yang review kata filem ni best.. Tak boleh beritahu ke siapa yg Dian pilih? hehe..

November 16, 2012 at 11:37 PM

mcm syok ja...tp sapa nak ajak saya masuk panggung nih...

November 16, 2012 at 11:57 PM

best ke tak sis?:))

November 17, 2012 at 1:40 AM

Mula2 tengok review filem Taken 2 yg buat kat Istanbul, dah rasa best..tapi lebih baik sokong filem tempatan.

November 17, 2012 at 10:32 AM

As salam Rina Betty la Bonita!

Hey semua org dok tgk & kata cite ni besshhh bila org nak upload ni..nak tgk on9...huhuu

November 17, 2012 at 7:19 PM

best eh...kena tengok nih...:)

November 17, 2012 at 8:12 PM

wah..kena pi tgk nie..x aci,betty dah tgk..hehe
kita pun suka beto,walaupun dia x de lah hensem mana pun..
tapi x tau nape,kita suka tang mana..suka tgk dia berlakon,sweet sgt..ekeke

November 18, 2012 at 12:31 PM

akk da tgok..bestnye, ramai yg komen movie ni best. Lisa surihani tu da la cute

November 19, 2012 at 8:17 AM

hoyeh. haruslah berbintang2 sebab beto. hihi

November 19, 2012 at 8:37 PM

ramai y kate citer ni best..
lya tgu astro 1st je la

November 19, 2012 at 10:43 PM

dah tgk tadi,,memang best sgt,hehehhe sweet giler beto kan

November 20, 2012 at 12:46 AM

"Tawu lah awak kan minat gile kat si beto tu..hehe...ulang tgk byk kali pon tak pa kan..akak blom sempat lg pi tgk citer ni.."

November 20, 2012 at 4:50 PM

saya xtgk lg.. teringin nak tgk..

November 21, 2012 at 11:21 PM

Akak dah tengok ke? hmmm, saya tunggu keluar kat Astro frst la. Nak tengok wayang, duit takde. Biasa la kan, cuti sekolah mcm ni tk dapatt duit belanja :p

November 22, 2012 at 6:40 PM

seriously best ??? weee. nak tengok tapi takut tak best ! tapi dah akak kata best !! haaa nak terjah lah macam ni !!! hihi. thank u kakak cantik!! :)

November 29, 2012 at 5:30 PM

alaa , saspen lak jadinya. dian pilih sapa? cambest jek kak.

December 6, 2012 at 4:23 PM

@tia sayangdia


best..dah kuar kat astro first..lehla order hihi

December 6, 2012 at 5:21 PM

@hazanis

bestla..kan akak dh suh tengok tu hihi

December 6, 2012 at 5:22 PM

@wanie amerie

kan..dia x hensem tp ada sst yg buat kita rs dia menarik..maybe personaliti dia kot

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal