HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, November 26, 2011

"GIVEAWAY : IRINE NADIA nak kasi MIRACLE TAB for FREE!"






Eh. Sakit-sakit pon gedik nak join GA. Heh. Hadiah best tuuu!! Sape tak nak join memang ah. Eh. Tapi lagi bagus kalau korang tak join jadi ada harapan aku nak menang wakaka!


Produk Miracle Tab yang boleh ubah muka aku jadi erra fazira tak lama lagi.
Bakal dapat free dari Irine Nadia yang suweet.


Oklah adik irine yang comel sangat. Ini alasan kenapa akak nakkkkkkk sangat produk miracle tab ni. Sebelum tu akak nak bagitau akak ni adalah seorang stalker kahkahkah. Akak selalu ngendap blog kamu diam-diam aje. Alah. Kalau akak bising-bising komen kat blog adik pon bukan adik perasan kelibat akak. Akak ni dahla kecik cenonit. Dah tua. Tak cun. Tak hot. Kena chicken pox pulak tu. Haha. 

Eh. Rasanya akak dah bagitau secara tak sengaja pon kan kenapa akak nakkkk sangat produk miracle tab nih. Takpe. Biar akak rumuskan. Senang sikit adik nak paham kan.

1st - Pasal akak nak muka akak jadi erra fazira. Nanti kalau akak dah pakai tab ni sure orang ingat akak ni erra ; erra tu akak ngehngehngeh.

2nd - Pasal akak kena chicken pox. Surelah banyak parut-parut membuat huru-hara kat muka nih kan. Kalau parut akak hilang akak boleh jadik testimoni tahu!

3rd - Kan akak dah cakap tadi akak dah tua. Jadi akak nak nampak muda baliklah. Tab boleh bagi akak muda kan kan. Sobs! Kecewa tahu bila orang cakap muka akak sekarang langsung tak sama dengan yang dulu. Diaorang asyik kata eh yang dalam gambar ni sape? Awak ke? Apesal lain? Yang dalam gambar ni jelita tapi yang sekarang ni errrrr....Tensen akak tensen ko tahu!

4th - Sobs! Kulit muka akak dengan kulit muka strawberry adalah amat sinonim. Adik tak percaya? Tengok nih.


Walaupon strawberry adalah merah dan sedap dimakan dengan sos coklat slrrppp *air lior menetes dah ni* namun lihatlah lubang-lubangnya itu. Sungguh menyayat hati apabila kulit muka akak adalah seperti itu. Macam boleh sumbat kepala mancis kat dalam tu kan. Akak percaya tab dapat mengembalikan kejelitaanku yang seperti dian sastro satu ketika dulu. Muntah. Haha.

5th - Adalah kerana akak akan menpsiko suami akak untuk membeli tab XY untuk lelaki pula dari adik pasal beliau kena chicken pox lagi teruk dari akak. Hewhewhew. Muka dia dah macam bulan sekarang nih. Kalau letak sebelah bulan sure orang ingat beliau adalah bulan kikikiki. Tapi. Tapi. Sebelum menpsiko akak memerlukan bukti kukuh dulu. Maka elok benarlah hadiah GA ni dibagi kepada akak agar kejelitaan akak kelak menjadi buktinya. Muntah lagi. Haha.

6th - Sebab..errr...sebab. Sebab free lah! Sape tak nak barang free. Dah ah barang baekkkkkk punya.

Irine oooo irine. Eh. Kamu paham tak nih kenapa akak perlukan sangat produk miracle tab nih? Bagus kalau paham. Dah. Pegi pos hadiah untuk akak sekarang. Sobs.



nota-noti:
Sedang konpius depan cermin. Itu akukah atau apam polkadot kah.

29 comments

November 26, 2011 at 1:43 AM

good luck! :)

November 26, 2011 at 1:43 AM

good luck! :)

November 26, 2011 at 2:07 AM

terbaeekk ! HAHAH msty mng punye :)

November 26, 2011 at 2:40 AM

huhuhu akak sempoi! Gud luck tau! Dah menang tu, jgn la lupe roger2 k.. heheh

November 26, 2011 at 3:11 AM

hik2
moga tercapai impian dan harapan..
..amin..

November 26, 2011 at 6:03 AM

rajin rina layan GA, berbaloi gak kalau menang. good luck

November 26, 2011 at 8:43 AM

"semoga berjaya...akak miss entri kamu 2-3 hari ni sbb sibuk sgt jadi cikgu tusyen budak darjah 1 dan 2 musim cuti ni so tk tau yg ko sefamili kena chicken pox...akak harap korang cepat sembuh k.."

November 26, 2011 at 9:03 AM

hehe .. terbaikkk .. good luck ..

November 26, 2011 at 9:43 AM

Haha.... sebab itulah kakak tak join nak bagi chance kat Rina. Kalau tak dapat kenalah mr. hubby belikan. Good luck!!

November 26, 2011 at 11:05 AM

kalu mng nnt jgn lupa wat kenduri tau!
hehehe

November 26, 2011 at 1:14 PM

Good Lucky!!! rajin pulak Cik betty join...hadiah best ya...

November 26, 2011 at 1:19 PM

@Cik Rose Cute


ja'at kan..hadiah best baru nk join haha

November 26, 2011 at 3:34 PM

haha alasan yg terbaik..

lubang2 boleh isi batang mancis.tak menahan saya baca.kahkah...

btw gud luck!

November 26, 2011 at 3:49 PM

good luck!!...mana tau rezeki orang kena chicken pox!!boleh kasi muka licin balik..:)

November 26, 2011 at 4:01 PM

looor...
baru je sat ni pi makan
apam polkadot kat kenduri dpn rumah
cam tu yek muka rena lani .. :P

semoga berjaja dan dpt muka erra tu :)

November 26, 2011 at 5:33 PM

selamat berjaya geng!!

November 26, 2011 at 6:33 PM

ahaa..akk ni!

;p..

good luck akk!

November 26, 2011 at 7:14 PM

WAh...menarik hadiah dia tuh...gud luck for everyone yah!

November 26, 2011 at 9:53 PM

hehe, good luck to sis rina!! you get chance to win..insha-Allah! :)

November 27, 2011 at 8:11 AM

Good luck Rina..

November 27, 2011 at 9:19 AM

hahahahahahhaa....No bantai gelak je bace entri rina nih...kelako, mcm rina cakap depan2 No plak hahahaha...


ok la, No xmo join sbb nnt kang xde la peluang rina nak menang ye dak hihi....semoga berjaya ya rina...

hahahaha>>stil ketawa lagi...

November 27, 2011 at 2:07 PM

kulit macam kulit strawberry...haha samo la kito..haha

November 28, 2011 at 12:42 PM

hahahha..tak habis gelak baca entri akak ni..

hmm..sebab2 yg menyakinkan..hope Irine yg cantik manis tu pilih akak sebagai pemenang... ;)

November 28, 2011 at 12:47 PM

wah..konkritnya alasan.ok la tu..nanti dia bg la kat awak..heheh

November 28, 2011 at 2:44 PM

NASIB BAIK BACA BLOG KAK RINA.KALAU TAK TAKTAU PON IRINE NADIA NAK BUAT CONTEST XD

November 28, 2011 at 4:59 PM

akak ! alasan chicken pox tu masuk akal !untuk akak menang product nih. hehe :D pandai pancingg. hehe

November 29, 2011 at 8:50 AM

cik rina,
muka akak kan dah omel-omel dahhh,
tapi insya allah akak menang. gudlak
:D

November 29, 2011 at 11:36 AM

semuga berjaya...nak join tak sempatlah..

December 13, 2011 at 9:52 AM

haha , alolo, cyan nye , kena chicken pox ehh , hehe .. meh2 beli kat anys nnty kalau xdpt , hehe , hrga mmg lain dari yang lain.. anyway , gud luck !

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal