HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, April 20, 2012

desperate.






Dalam bulan lepas kalau tak silap aku, adala sorang mamat ni sms kat henpon aku.
Aku mula ingat dia ni customer.
Tapi rupanya dia saja nak test market.
Nak berkenalanla hape.
Bila aku cakap aku tak interested. Dah kawen. Dah tua kerepot.
Dia degil. 
Siap-siap call pulak.
Aku letak je terus malas nak layan.
Lagipon masa tu encik papa muka dah tensen giler kat sebelah aku.
Dah orang nak terai isteri dia kan.
Mau tak bengang.
Bila aku buat bodo tak reply-reply dah mesej dia alhamdulillah dia berenti.


Tup-tup kelmarin dia sms kat henpon encik papa pulak.




Kehkehkeh.
Dia ni giler ke hape.
Perempuan lelaki ko terai?


Mujur aku ni masih ada hati nurani.
Kalau ikutkan encik papa, dia suruh aku reveal je nama dengan no henpon budak ni kat sini.
Dah ko macam desperate sangat kan.


Aku rasala dia ni, main kutip je nombor talipon pompuan yang dia jumpa kat internet lepas tu terai satu-satu.
Untung-untung ada yang sangkut.
Boleh buat stok geli-geli.
Kot.


nota-noti:
Sedang dalam mode sedih dan rindu.




38 comments

April 20, 2012 at 2:48 PM

hehehe..desperedo sangat tu rina.. hahaha

April 20, 2012 at 2:52 PM

aduhai akak. nak tergelak pun iye, tapi turut tertanya2 kenapakah sedih + rindu itu...

April 20, 2012 at 2:54 PM

sebab tu saya cukup nyampah kalau unknown number naik, mmg tak akan angkat punyalah

tapi kalau sms, tak penah lah pulak lg hihi

April 20, 2012 at 3:00 PM

@eLL


rindu kat encik papa kitala..:(

April 20, 2012 at 3:06 PM

@Tina Othman
macam sy mmg kena angkat sebarang call sbb kan sy berniaga hehe

April 20, 2012 at 3:08 PM

sex maniac? lariiiiiiiiikkkkkk n jgn pecaya..ckp je ni balai polis

April 20, 2012 at 3:09 PM

hahahha
ntah2 penyamaran

April 20, 2012 at 3:13 PM

@KhaiRin : anies


okeh..lenkali akak akan cakap..ya sy polis. awak nak apa? nak kena saman trafik? HAHA

April 20, 2012 at 3:25 PM

ohhh tidak kalau saya dapat call dan sms gitu harus en.suami akan call & maki orang tu, giler apa isteri org pun nak trai dah tu try suami org plak hee.. takut.

April 20, 2012 at 3:34 PM

@gerhana luka


suami sy dia x nak masuk campur..sbb dia kengkonon nak nampak macho..HAHA boley gitu?

April 20, 2012 at 4:51 PM

tu dia... kak paling risau call orang salah time.. hehehhe

April 20, 2012 at 5:07 PM

hehe..dgn laki pon dia nak try..sabo je la. haippp..rindu kat sape?

April 20, 2012 at 5:19 PM

letak lah no hp..meh orang perempuan lak kacau dia..hehehe

ema lak yang selalu teponnya ejen insuran...entah mana dapat nombor pun tak tahulah

April 20, 2012 at 5:52 PM

erk... agak bahaya la...

April 20, 2012 at 6:03 PM

huhu stok geli2 ni... jgn dilayan sudehh cik betty :)

April 20, 2012 at 6:08 PM

ikat kat pokok, taruk kerengge je oeg mcm tu~

April 20, 2012 at 7:06 PM

jantan tuh sure tak laku tuh...haha

April 20, 2012 at 7:27 PM

yewwwww bebudak sekarang nih memacam perangai

April 20, 2012 at 8:24 PM

stok geli2! LGBT nih!

April 21, 2012 at 12:26 AM

salam...


kalau sy mmg x layan...bukan mls tp syg kredit...haha..


p/s: ngah baca produk y akak syorkan ni...

April 21, 2012 at 8:08 AM

pernah jugak terkena cam gini...ci hubby siap sound kat orang tue...mula2 tue buat silap salah no...pastu nak mengayat hihihi

April 21, 2012 at 10:23 AM

haha !sengal betul budak tuh.

p/s : saya dah reply email. huhu. btw akak buat dulu sidebar tuh nanti saya tukar kan title dia. title sidebar kan? saya macam konpius kepala sidebar. huhu

April 21, 2012 at 10:25 AM

Org tu tak ada kerja kot kak. Boring2. Haha

April 21, 2012 at 11:58 AM

Wau!!Ada admirer gitu~

April 21, 2012 at 3:01 PM

pernah kena juga..
geli tau...

April 21, 2012 at 3:52 PM

ehh kenapa awak ni..janganlah sedih2

doa dgn DIA yer...

April 21, 2012 at 4:56 PM

tak tahu la desprate ke apa.tp yg pasti mmg takde kerja betul..sy pernah terima sms cakap " suami awak tak marah ke kita msg nie.."pastu ada lg sms yg lebih kurang sama.sy buat bodoh jer..

mmg boleh meruntuhkan rumah tangga org.nti en suami igt betul2 plak..nasib sy nie selalu tak topup.haha..klu dpt suami cemburu buta kan dah naya.hoho..

April 21, 2012 at 11:04 PM

saya pun pernah alami benda yg sama..
ada jgk org gila dok kacau nk kenalan, padahal dah bgtau ada ank pun..last2 x reti bahasa jgk, saya sruh hubby saya yg ckp dgn org gila tu..terus letak fon..
padan muka..hehe

April 22, 2012 at 12:29 AM

hahaa . stok geli2? lawak ah kak ..

April 22, 2012 at 12:43 PM

nice entry..saye baru dalam dunia blogging..jemput jom ! =)
http://noridayumohamad.blogspot.com/

April 22, 2012 at 1:45 PM

hehehe.. cube tnye kt kengkawan..sesape yg rajin benar buat macam tu..

mak cik sy pernah kena..
tp..dgn adik dye..

hehehe..

April 22, 2012 at 5:37 PM

haha sengal nye!

tpi nmpk awk msih ada market tau, bangga u!

klu dia trus kacau baik rina suh hubby back hand dia...

April 22, 2012 at 10:36 PM

haha lawak2..nak try suma yg bley blah tu..hehe

April 22, 2012 at 10:59 PM

rina orang tu tengah mencari pasangan sejati . ada ada je, orang tak de keja tu .

April 23, 2012 at 9:06 AM

try..jgn tak try! haha!

April 23, 2012 at 9:37 AM

hahaha.. nak test market kt bini orang lak ek.. hehe.. seb bek cik papa xmeletop lagi kn.. haha

April 23, 2012 at 11:12 PM

izan pun pernah kena cik betty. siap call2, bila en hubby yg cakap terus dia senyap. padan muka!

April 30, 2012 at 7:02 AM

lain kali report je polis kak. senang :) kurang ajar org macam tu.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal