HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, May 18, 2012

satu keluarga akan mati kalau...







Tempat kejadian : Dinding belakang sebuah kedai deret-deret Taman Universiti, Skudai.
Wartawan merangkap jurufoto tak bertauliah : Cik betty 


Marah sangatla tu gamaknya kan.


Esok aku ada seminar, pak busha (somi aku) ada game lawn ball. Ada sesape tak nak tolong jaga risya dengan zikry :D ?



41 comments

May 18, 2012 at 9:41 AM

keh keh~~kemain marah~~

May 18, 2012 at 9:42 AM

meh la sy jg kan :P

May 18, 2012 at 9:49 AM

grrrrr.... lpas ni kna pikir byk kali lah nmpaknya si pmbuang smpah tu hehe

slamat bsminar. moga trus sukses

May 18, 2012 at 9:51 AM

memang menakutkan..

jgn buang sampah disini tau Rina, buang sampah disitu tak apa..
hahahha

May 18, 2012 at 9:53 AM

haha..marah betul org tu smpai satu kluarga nk dibunuhnye. Mesti da stress tahap cipan tgok bnyak smpah kat situ

May 18, 2012 at 9:56 AM

La...Rina! Pak Busha lak? Aritu Pak Subah...Mane satu nie?

May 18, 2012 at 10:03 AM

hahaha!!! dia pakai santau ke? :p

May 18, 2012 at 10:09 AM

@Pok Amai-Amai

dia kata nama pak subah x comel..sy tukarla hihi

May 18, 2012 at 10:38 AM

kalau kat KL, dah tentu saya bergambar berlatarbelakang kan tulisan tu!

haha!

May 18, 2012 at 10:43 AM

mrh tahap gaban lettew...

May 18, 2012 at 10:53 AM

makkkaiiihhh..marah sangat tu

May 18, 2012 at 10:57 AM

hahaha tkutnyer.. serius !

May 18, 2012 at 10:58 AM

huyyoooo takotnyaaa

May 18, 2012 at 11:00 AM

As salam Cik Rina,

Boleh report ke mcm ni? mengugut tu kan...hik3... Comel je nama gelaran 'pak busha' tu ye :)))

May 18, 2012 at 11:13 AM

hahaha..marah bebeno nih...

bak meh kak..hantar kat Melaka..sy boleh tolong jaga...heee.... ;)

May 18, 2012 at 11:35 AM

Hamboiiii .. marah bebenor tu. hehehe.

May 18, 2012 at 11:48 AM

mesti dia letak cctv kat situ sebab kalau dia nak bunuh satu family mesti dia kena tau sape yang buang sampah kat situ gamaknya.. hahaha..

psstt: jauhler.. kalau dekat ok je..

May 18, 2012 at 11:49 AM

wakakaka..bagi address kedai ni, saya nak terjah bila balik Tmn U nanti :)

May 18, 2012 at 12:42 PM

pernah jumpa ayat - "Siapa Buang Sampah Di Sini, Dia Bodoh & Cacat".. hihihi

May 18, 2012 at 1:16 PM

melampau lah ayat tu kan.. choiii . haha

May 18, 2012 at 2:28 PM

HAHAHA...ITU MEMANG MARAH BETUL...HANTAR UMAH SAYA RISYA GAN ZIKRY...JAUHLAH PULAK YA...

May 18, 2012 at 2:35 PM

ada sampah kat situ tak????
antar anak2 awak kat sini boleh main ngan anak2 saya hee... cam dekat je kan.

May 18, 2012 at 2:58 PM

marah tahap gaban tuh..huhu

May 18, 2012 at 3:13 PM

@Daddy Ziyyad

awak pegi post opis tmn u..belakang dia hikhik

May 18, 2012 at 3:18 PM

@-gedek!

a'ahla..rugi sy x bergaya stail uncle..tp tula ms amik gambo mcm lipas kudung sbb takut + malu hikhik

May 18, 2012 at 3:34 PM

uh garangnya tuan rumah tu ..
fasal risya n zikry tu, post aje ke sini. hehe ..

May 18, 2012 at 5:33 PM

saya pernah juga tangkap gamba ni 4 tahun lepas.. Hha... tak sangka still terang lagi mcm dulu tulisan nya..

May 18, 2012 at 5:36 PM

kalau dekat boleh je rine jagakan.. hehehe..

May 19, 2012 at 12:52 AM

pehhh ni memang betul2 kaw2 punya marah. kah kah. tengok sikit sape yang hati batu pergi buang lagi kat situ. hahaha

May 19, 2012 at 1:47 AM

wah.. 1 family tu kena ugut sebab sorang buang sampah. ganas tol warning dia

May 19, 2012 at 12:22 PM

ayakkkk! mati lhoooo!!!

May 19, 2012 at 12:58 PM

takutnya.. haha

May 20, 2012 at 1:00 AM

eh.. kakak kite pon dok taman u juge.. jalan ape ntah tak ingat.. hehheh..

May 20, 2012 at 8:36 AM

hahaha...marah betul tu...

May 20, 2012 at 9:31 AM

adoi...gila ganas

May 20, 2012 at 12:50 PM

ciannya..tak de siapa jaga..meh sini..

May 20, 2012 at 7:39 PM

wah..sgt2 serius org ni ye?

May 20, 2012 at 11:25 PM

pandai pemberita ni cari berita ye..sampai kebelakang bangunan tu..hehe

May 20, 2012 at 11:30 PM

Pak Busha? kedengaran seperti seluar busha legging baby2 pakai...nama yg comel..hehe

serius takut..nk buang angin pun tahan..haha

May 20, 2012 at 11:59 PM

woo..takut benor bace..sapa lah yg ganas sgt tu tulis camtu..heeh
meh sini, nak jaga..sehari 1000 dah ler..hehe

May 21, 2012 at 11:25 AM

pak busha tu tukar ejaan 'subah'? haha. Akak duk kat Taman U? Saya dulu kat Taman Scientex P. Gudang. Hahaha, saje je nak bagitau. (dulu)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal