HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, July 29, 2011

Saya bertudung dan saya sangat Pretty



Assalamualaikum..

Nak muntah membaca puji-pujian terhadap diri sendiri di atas? Muntahlah sekarang. Tapi jejauh sikit. Kikiki.



Amacam? Pretty tak mak budak ni?

Ok. Tak pretty.

=_______=


Ini contest lah kengkawan. Kalau tak saya takdalah buang tebiat nak tepek gambar sendiri sambil masuk bakul dan mintak korang angkat. Kikiki.


Siapa mahu perasan macam saya? Ok. Saya tag cik teyn teyn. Keh keh keh. Nasiblah.


Hadiah dia best lorrr. Kalau ada rejeki boleh bergaya dengan shawl lawa di pagi raya.


Contest ini dari cik dya. Ada sesapa nak join ke? Tak yahlah pasal nanti keciklah peluang saya nak menang kikikiki <--keji tak?



nota-noti:
Siapa tak mahu komen entri ni saya sumpah dia sakit gigi malam kang (ini nurulism punya sumpahan..pinjam jap). hahaha

57 comments

July 29, 2011 at 9:10 AM

okay.sangat pretty!

July 29, 2011 at 9:17 AM

cantik.. cantik..
semoga berjaya.. ^_^

July 29, 2011 at 9:18 AM

nk komen la,kang sakit gigi susah plak hehe..

semoga berjaya..

cantik bergipsi shawl =)

July 29, 2011 at 9:55 AM

ok, kamu sangat pretty....anak kamu mirip kamu la...good luck ye...

July 29, 2011 at 9:55 AM

tak komen. tak nak. hehe ;)




moga sukses kak. ^^

July 29, 2011 at 10:01 AM

pewwit.

July 29, 2011 at 10:02 AM

Join Jugak Cik Betty Kita hihihi Comel...

July 29, 2011 at 10:06 AM

Semoga berjaya memenangi shawl dan dapat digayakan pada pagi raya nanti. :)

July 29, 2011 at 10:18 AM

Bagi org muda2 lah join..ada harapan leh menang tu Rina..:) Good luck ye!

July 29, 2011 at 10:37 AM

sgt pretty dan sgt slim lagi.. betul ke mak org ni?? he..he... nmpk mcm anak dara u.. jeles2.. ha..ha.. All the best utk contest tu..

Selamat menyambut ramadhan yer..

July 29, 2011 at 10:45 AM

haha...sapa lagi nak puji kite klu bukan diri sendiri kan...
so kes angkat bakul tu dimaafkan la...hikhik

boleh menang la... comey benoooo ;)

July 29, 2011 at 11:06 AM

cantik...

semoga boleh menang.. sebab saya tak join.. hehehe..

July 29, 2011 at 11:23 AM

salam ziarah & follow..

July 29, 2011 at 11:40 AM

ok... sgt cute n cantik... purple... sweet... org yg suka purple nie hati dia penuh cinta... huhuhuhuhu

July 29, 2011 at 11:41 AM

sapa bilang gadis melayu tk menawan....

July 29, 2011 at 11:49 AM

Oh! Gojesnya awak! Bercermin mata lagi. Kita serupa!

=p

July 29, 2011 at 12:09 PM

heee... sumpahan sakit gigi kelakar bunyinya, tapi mmg awak sweet la rina slim je kan... minum green fit ke?

July 29, 2011 at 12:17 PM

kerasnya sumpahan. takut!!!

July 29, 2011 at 12:35 PM

ooo.. cantik n comel ...macam muka anak rina la.. confirm menang ni ..

July 29, 2011 at 12:43 PM

isk takut gak kalau sakit gigi ni maka kenalah komen.ehehe...cantik..manis je...mcm umo student2 gitu :)

July 29, 2011 at 2:16 PM

cantik..sy tak reti pakai shawl subang tu.panas!hakhak..

July 29, 2011 at 2:57 PM

fiiiiiiiii wittttttttttt!!

July 29, 2011 at 3:11 PM

dapat banner free...

http://azzaazman.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-banner-free.html

July 29, 2011 at 3:20 PM

komen sebab taknak sakit gigi.. hehe... sajer jer sbb dah lama tak mengkomen disini... hehe.. preety... sama cam dedulu gak.. :)

July 29, 2011 at 3:48 PM

Sebelum kena sumpah baik kakak komen dulu. Cantik!! good luck Cik Betty...

July 29, 2011 at 3:56 PM

gud luck kak betty!!!!! :p

July 29, 2011 at 4:02 PM

awk suka pepel ke??? sweet kaler tue...

July 29, 2011 at 4:21 PM

dah reply komen kamu =)

July 29, 2011 at 4:28 PM

jadi diri sendiri adalah terbaik sekali dalam dunia :)

July 29, 2011 at 4:47 PM

hehe cunla mam ni~~ mcm remaja pun ade..hehe first time here..betty la fea tu yg telenovela tu eks..hehe all the best!

July 29, 2011 at 5:00 PM

stealth: sy mmg jadik diri sendiri pon selama ni..x penah berlakon jd org lain..:)

July 29, 2011 at 5:11 PM

Comey2.mak budak nie..so good luck yer..

July 29, 2011 at 5:20 PM

yg itam bawah dagu tu buat kamu nampak







maaaannnnnnnnniiiiiiiiiisss sgt!
^_^

July 29, 2011 at 5:37 PM

memang sweet. gud luck yer

July 29, 2011 at 7:30 PM

memang pwetty*taknak kena sumpah punya pasal* :P

July 29, 2011 at 8:15 PM

cantik ny mak budak ni, kalahlah sy...kikikik

July 29, 2011 at 9:32 PM

cantik sangat.. hehehe

apa2 pun.. saya pun taknak sakit gigi la Rina..

July 29, 2011 at 10:16 PM

"so pretty ,so suweet ok..puji ikhlas ni bkn sbb takut kena sumpahan...hahaha.."

July 29, 2011 at 10:44 PM

oh selamat majujaya kak rina...

ooooo ini rupanya kak rina avail..mcam pernah kulihattt...tapiii dimanayaaa...hahahaha

July 29, 2011 at 10:44 PM

buang tebiat atau tak buang tebiat, apasalah kalau nak tepek gambar sendiri dalam blog, ini blog kita mah. good luck. kalau dah berjaya jangan lupa kabau.

July 29, 2011 at 11:01 PM

memang cantiklaaa... gd luckk yee..

July 30, 2011 at 1:32 AM

hahaa . takmo kena sumpahan kak .. heheh .. aiseh , mak budak ni nampak macam cikgu lee :)

July 30, 2011 at 7:44 PM

cantik+ayu+cun+cmel= = = melatop!!

gudluck kak.!

btw jom komen link entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

July 30, 2011 at 8:22 PM

cantik ah akak! gud luck =)

July 30, 2011 at 10:15 PM

tak silap nie dah kali ketiga kot komen kat kontest macam nie. hehehe

July 31, 2011 at 3:18 AM

kak cntik2..good luck kak.

July 31, 2011 at 8:44 AM

piweeett..hheheheh..

July 31, 2011 at 9:09 PM

ahak ahak takmo sakit gg ooo..takmo takmo...

ok..komen : lawa lawa lawa hehe..

July 31, 2011 at 10:34 PM

cute giler... cnfirm menang ne... kecian kat peserta2 lain.. xde can nak meangn.. hehe.. gudluck yerk :)

August 1, 2011 at 1:38 AM

siapa bilang gadis melayu tak menawan....?

August 1, 2011 at 9:11 AM

Salam Ramadhan.Saya ziarah nak kutip komen kat sini.Good Luck ya!!

August 1, 2011 at 10:15 AM

sangat pretty cik betty

August 1, 2011 at 1:53 PM

Hi Pretty boleh kita berkenalan... hehehe. Mcm muka budak sekolah tingkatan 3 :D

August 1, 2011 at 1:54 PM

Lupa nak ucap...Salam Ramadhan buat Cik Betty dan keluarga.

August 1, 2011 at 3:20 PM

cik betty mmg sangat pretty!!!

gud luck dear~

August 1, 2011 at 4:56 PM

cantik! cantik!

mak budak ke nie? cam anak dara je ghupe.

konpius konpius.

August 1, 2011 at 9:03 PM

taknaklah sakit gigi ;) dahla tgah puasa.huhu ;)
btw singgah sini dan follow ;)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal