HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, May 4, 2012

30 April.






Hai.
Lama sangat tak update.
Terus mengalami pembekuan otak.


Yang penting (hehe..penting ke???), lama tak ngarut sebab:

Takda isu yang nak dimengarutkan. Ada isu pon melibatkan orang lain jadi malas nak tulis.
Bizi uruskan kawen fasha-jejai kehkehkeh. Tak amik port pon. Takla. Bizi sikit dengan order customer.
Ada astro free.
Kepala asyik berangan nak mendeko rumah. Tak lama lagi nak raya kan. Tu yang tak sempat pikir idea nak ngarut apa kehkehkeh.


30 April 2012.
Rasa sangat happy dan perasaan berbunga sebab hari itu anniversary yang ke-8.
Syukur alhamdulillah.
Thanx kepada kengkawan yang wish haritu dekat fb.
Doa kalian sangat aku hargai.






Selingan.
Sesiapa yang berhajat nak beli borong Perfect Beaute Cream (9 bekas) silalah klik >>SINI dengan kadar segera.


46 comments

May 4, 2012 at 9:36 AM

wow happy aniversary

May 4, 2012 at 9:44 AM

selamat ulangtahun......wah still new tu...macam saya jugak...HAHAHA

May 4, 2012 at 9:54 AM

happy anniversary!
semoga berbahagia hingga ke syurga, Amin.

May 4, 2012 at 9:55 AM

happy anniversary! pandai timing wedding date, lepas penat celebrate malam 30/4..besok public holiday..hehee

May 4, 2012 at 9:55 AM

Semoga bahagia sampai ke syurga. Hihi

May 4, 2012 at 9:59 AM

Happy anniversary rina.. semoga terus berkasih sayang hendaknya..cantik betul rina ni.. suka sgt tgk gambar tu..

May 4, 2012 at 10:06 AM

happy anniversary kak rina...wah, gojes nye akak mase kawin ye. Cantik:)

May 4, 2012 at 10:09 AM

happy anniversary !!semoga menjadi isteri soleheh k

May 4, 2012 at 10:30 AM

Wah, anniversary ke? Ctk betul Rina. Semoga kekal bahagia bersama keluarga tercinta!

Psl BE tu, ntah. Sy main update je. Hahahaha. Bukan compulsary pun nak kena update mcm tu. Saje nak bodek kasi lebih kot? Hahahahah. (Berangan)

May 4, 2012 at 11:06 AM

selamat ulangtahun perkahwinan buat Cik Betty. Hrp2 bakal bertambah2 tahun nya selepas ini ye.

May 4, 2012 at 11:19 AM

cantik manis cik betty :) tp skang makin kurus...apa rahsianya...sebab ratu makin lama makin debab.ehehe.

May 4, 2012 at 1:02 PM

Semoga terus berbahagia..sampai bila2..dunia akhirat ye Rina..murah rezeki..dan dpt ramai cahayamata penyeri hidup..:)

Terserlah keayuan pengantin baru..suka gambar tu..:)

May 4, 2012 at 2:00 PM

Epy Belated Anibesri..yer.. Moga kalian berdua kekal bahagia hingga akhir hayat.. Amin

May 4, 2012 at 2:16 PM

semoga berkekalan...

May 4, 2012 at 2:31 PM

happy 8th anniversary, sis! may you be happy..forever and always. :) anyway, you looking so much more beautiful in the photo. :D

May 4, 2012 at 2:33 PM

Happy Anniversary...Semoga happy dan sucess selalu dalam bisnes..

May 4, 2012 at 2:44 PM

happy anniversary!!

sy pun jarang update dah....ari tu seminggu lenyap di muka blog ni....

bosan pun ada kengkadang.....

May 4, 2012 at 2:53 PM

Happy Anniversary buat awak, sekejap jer masa berlalu dah yang ke 8 ya. psttt pasni boleh tambah lagi satu hee.. ;P buat meriahkan suasana.

May 4, 2012 at 3:24 PM

amboih..awal nya nak deko umah eh..eheheh..

lain nya rina n encik hubby...kalo x bitau td..sure x perasan..mayb sebab xde speck kot

May 4, 2012 at 3:34 PM

happy anniversary ke 8. Muah Muah Muah. Naik seri sungguh Cik Betty kita.

May 4, 2012 at 3:51 PM

happy anniversary zaira n hubby.semoga kekal bahagia sampai ke syurga..

May 4, 2012 at 5:11 PM

hepi anniversary.. semoga sentiasa saling cinta mencintai sehingga hujung nyawa kak..

May 4, 2012 at 6:27 PM

Tahniah ye Rina..cantik sangat kamu!!

May 4, 2012 at 7:07 PM

semoga bahagia hingga ke anak cucu...amin...:)

May 5, 2012 at 12:26 AM

happy annivesary..sgt cantik cik betty zaman muda2 dulu.en papa pun kacak jer..:)

May 5, 2012 at 1:15 AM

selamat hari ulangtahun... hee sy pn da lama xupdate... xda idea cm akk gak :)

May 5, 2012 at 3:07 AM

amboi .. cantek nyaaa akak .. slmt ulang tahon .. smoga kekal hingga ke hujung nyawa..

May 5, 2012 at 4:01 AM

As salam Rina,

Samalah dgn Marya bz ler kekononnye...hik3... U look so sweet dear... Polos & innocent! :)))

Me gusta! :)

Happy anniversary! 8 tahun?Alhamdullillah tumpang gembira, Marya baru nak masuk 4 thn... Masih mood honeymoon :) hehehe

May 5, 2012 at 8:35 AM

happy anniversary cik betty~!:D

May 5, 2012 at 10:02 AM

happy anniversary.....semoga kebahagiaan yg dikecapi berkekalan...

May 5, 2012 at 12:55 PM

sya punya 8th anniversary pun coming soon... and u really stunning!

seri pengantin kan...
semoga terus berbahagia ke akhir hayat..

jiran2 sya pun dah sibuk cat dan tukar2 brg bagai nk raya ni...
saya... alahaaiiii

May 5, 2012 at 12:55 PM

salam

semoga kekal bahagia hingga akhirnya ;)

May 5, 2012 at 1:39 PM

happy anniversary, lainnya muka rina time kawin

May 5, 2012 at 3:44 PM

happy belated anniversary..
moga bahagia hingga ke akhir hayat dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

May 5, 2012 at 11:45 PM

happy belated anniversary..wah dah 8 thun ekk..tahniah2..
cunlah gmbr cik betty..igtkan retis mana tadi..hehe..

May 6, 2012 at 11:34 AM

happy belated anniversary kak ! wahh comelnya ~

May 6, 2012 at 12:17 PM

tahniah...tahniah..
rasa rina masa ni macam berisi tapi sekarang keding...jgn mare..:)

May 7, 2012 at 1:06 AM

ha ya.. rama tak buat lawak haha.. layan estro free kan.. esok er habis..

May 7, 2012 at 10:44 AM

happy belated anniversary rina! jelitanya awak masa hari kawenn. :D

May 7, 2012 at 11:31 AM

Wow Rina sama la kita 8 tahun.
Tapi kita xde N3.
Happy belated anniversary

May 7, 2012 at 3:31 PM

selamat ulangtahun perkahwinan awak dan hubby..kami doakan semoga kalian terus berbahagia dan dirahmati Allah SWT sehingga ke akhir hayat

May 7, 2012 at 4:45 PM

cantiknya akak...huhu..

nak wish juga Happy Anniversary... moga kekal bahagia hingga ke syurga...amin :)

May 7, 2012 at 9:53 PM

happy Annivesary yek dian sastro..opps rina,hehe...semoga berbahagia selama-lamanya...Aminn..

May 8, 2012 at 1:56 PM

congrats....selaamat :)

May 8, 2012 at 8:16 PM

happy anniversary buat cik betty n suami!

wahhh...cantiklah gmbr kawen tu...

May 9, 2012 at 6:23 PM

itu memang akak ke ? cun giler kak. :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal