HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, January 12, 2012

jangan jeles dengan hadiah harijadi saya tau !





Alhamdulillah.


Masih diberi kesempatan bernafas sehinggalah ke detik ini.


Selamat hari tua diucapkan untuk diri sendiri. 


Terima kasih kepada yang wish kat fb dan of course lah untuk papa yang wish tepat 12 malam. Sorilah. Mama tak sedar pon mesej masuk (encik papa saya kerja malam).


Juga maceh pada risya yang celik mata pagi jer terus wish walaupon risya tak tahu harini besday mama (papa pesan terus dia wish). Zikry tak wish. Kalau dia wish wah terkejut beruk pulak mama karang.


Hadiah?


Ah. Tak penting tu semua. Nak bagi hadiah tak semestinya tunggu harijadi aje kan. Hari-hari lain pon boleh. Nak bagi hari-hari lagilah boleh haha.


Apa pon ini senarai kebendaan yang bermain-main dalam fikiran sejak sekian lama:



vacuum barangan sesuai untuk surirumah ;p



sekeping ipad tak kisahlah ipad 2 ke ipad 3 untuk kemudahan blogging bila-bila suka kikiki



seketul kamera kecil tapi bistari khas untuk kegunaan blogging gak kikiki


Tapi suasana poket agak kurang memberangsangkan jadi dapat ini pon dah boleh buat hati mama riang gembira...


























...sebab sedap sangat. Jadi kamu jangan jeles tau hihi !


56 comments

January 12, 2012 at 9:16 AM

besday rina yer? lambat plak wish,hepi besday rina..semoga bahagia selalu di samping keluarga,dimurahkan rezeki selalu..

ala,hadiah apa2 pun tetap best jika dari org tersayang,ucapan dan ingatan pun sgt bermakna kan..

dan,durian lagi la bermakna sebab SEDAP!~

ok,jeles!

January 12, 2012 at 9:21 AM

@~izan~

x lmbt lah izan..harini lah besday sy..time kasih :)

January 12, 2012 at 9:30 AM

lambat wish cik betty huhuhu....Awalnya birthday Cik betty....Selamat bertambah umur ya...cik betty dan ceria selalu and muda selalu...Biasanya orang bulan satu nie tegas orangnnya....hihihi sempat lagi membuat andaian....

January 12, 2012 at 9:33 AM

happy birthday yg ke 18 kn? heheehe

kalu yg replika nk jg x? hehehe

January 12, 2012 at 9:35 AM

@Cik Rose Cute


tegas? keras kepala lg tepat kut haha

January 12, 2012 at 9:36 AM

@KhaiRin - anies

a'ah yg ke-18 isk isk mana tau ni hihi..


yg replika? boleh juga truk dpn rumah :p

January 12, 2012 at 9:39 AM

bestnya

January 12, 2012 at 9:45 AM

Hepi Bufday Cik Betty~Sempena tahun baru saya dapat vacuum tapi x secomel vacuum cik betty kite..

January 12, 2012 at 9:53 AM

selamat hari lahir rina...sedap buah derian..tapi kaki sapakah yg terselit tuh!!...kihkih.

January 12, 2012 at 9:58 AM

@lieynanilaz


comey kan kaki tu haha

January 12, 2012 at 10:10 AM

hehe..comel tul cik rina ni....
harap2 incik papa bukak blog cik rina ni dan tunaikan permintaan itewww...hehe...

happy besday yg ke ??

January 12, 2012 at 10:12 AM

@aanie

ai sebaya ct nurhaliza ;p

January 12, 2012 at 10:24 AM

selamat hari jadi rina.. semoga terus mendapat keberkatan umur dan diberikan kesihatan yang baik hendaknya.. wah, i jeles u dengan hadiah tu.. ptg ni nak mntk jugalah hadiah yg sedap tu.. he..he.. cheers rina..

January 12, 2012 at 10:26 AM

@Hanis Azla


mekasih kak atas doanya :)


mintak jgn x mintak tau hihi

January 12, 2012 at 10:30 AM

selamat hari lahir Rina..
moga sentiasa ceria dan tabah serta dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian..

3 gambar pertama ok.. ai pun turut setuju.. tapi gambar terakhir tu.. oh.. takpelah.. Rina ajelah yang makan sebab ai tak syuke.. hikhikhik..

January 12, 2012 at 10:54 AM

happy birthday cik betty, moga lebih sihat, kaya & berjaya

wah hadiah besday paling best tu, hihi takde sapa sangka kan

January 12, 2012 at 11:08 AM

happy besday cik betty

January 12, 2012 at 11:40 AM

hB cik betty!..arghhh durian pun sodap kan!

January 12, 2012 at 11:50 AM

"hepi b'day rina...akak bagi hadiah ucapan ni je lah k...smga terus suksess.."

January 12, 2012 at 12:02 PM

wahh, selamat hari lahir kak rina..

January 12, 2012 at 12:29 PM

ooo besday awak ya Selamat Hari Jadi untuk awak semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan amin! wow dapat makan durian kucing tido tu pun best gak ermmm nak jugak nih...

January 12, 2012 at 12:42 PM

HAPPY BIRTHDAY...!!! :)

uish..hadiah birthday yg sngt best...teringin lak....

January 12, 2012 at 12:53 PM

hahahah...okla tu ..org bday belah kek..awak belah durian ye..hebat..hahah

January 12, 2012 at 1:07 PM

selamat hari jadi...:)
saya boleh kasi hadiah pad...notepad :)

January 12, 2012 at 1:22 PM

Hepi befday Rina..alah..takkan Rina nk cakap kat kitorang apa sbnrnya hadiah special yg Rina dah dapat kot..hehe.Rahsia besar ni..

January 12, 2012 at 1:45 PM

@lianalovekhairi


alahai..link blog awak takdalah dear

January 12, 2012 at 1:54 PM

hapy besday...semoga kamu dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..

hadiah doliyan tu memang perghhh...

January 12, 2012 at 2:24 PM

Rina kakak beli durian hari itu depan Kipmart, cina tu kata pahit kaka pun belilah siap kata musang king tapi bila tiba rumah satu paket ok lagi satu hmmm.... tak ok:(

Happy birthday rina... kian rancak bila meniti usia kan

January 12, 2012 at 2:25 PM

dapat durian ok pe kak. kenyang perut, hati pon riang , kan.

hepi besday kak. moga zikri dapat adik baru nanti. hehe :)

January 12, 2012 at 2:32 PM

happy birth...
smoga sntiasa dirahmati & dilanjutkan usia..amin

January 12, 2012 at 2:40 PM

happy birthday kak.
semoga panjang umur dan ceria2 selalu. hehe.


memang jeles pon. durian kat kl mahal. sedih :(

January 12, 2012 at 3:00 PM

hahaha cik betty ni bt lawak tau di harijadi dia..


apa2 pun selamt hari jadi yer cik betty. moga sentiasa ceria, bahagia bersama suami dan anak2.... dipanjangkan usia dimurahkan rezeki langsung dpt memiliki 3 hadiah idaman itu... :)


btw yang ke berapa erk...? ;)

January 12, 2012 at 3:04 PM

SELAMAT HARI LAHIR BUAT RINA YG COMEL!
semoga berjaya didunia dan diakhirat!

pandai bagi senarai kat situ
hb yg pakai spek tu..jgn buat
tak reti yeee....


soli lambt mai..line teruk hari ni :)

January 12, 2012 at 3:17 PM

huarghh..cik xtau pon..hepi belated beday :D

January 12, 2012 at 3:23 PM

@Mama Likha


ai sebaya ct nurhaliza hihi

January 12, 2012 at 3:34 PM

Rina, sweet 17 ka? Hahahaha!

Happy belated birthday wahai Cik Rina yg cool! Durian tu, ade simpan sket tak?

=p

January 12, 2012 at 4:41 PM

@Pok Amai-Amai

eh eh mana tau nih hihi..

durian? watpe nk simpan..sy dah kasik perabis lah haha

January 12, 2012 at 4:53 PM

happy Birthday Rina...semoga panjang umur dam murah rezeki...amin;)

January 12, 2012 at 5:32 PM

Happy birthday Rina! Wah! Eynda suka hadiah besday yg u dapat tu ;-)

January 12, 2012 at 6:06 PM

Jeles jugak dia dpt doyan.... Jeles kan tandanya sayg... Hheee

January 12, 2012 at 8:52 PM

Salam.
Hi Rina.. "Happy Birthday Rina.."

Kak Nur ada buat entri khas untuk Rina.. Ini linknya :

http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/2012/01/selamat-hari-lahir-buat-rina-cik-betty.html

January 12, 2012 at 8:54 PM

saya suka hadiah tuh... tp malangnya saya tak blh makan.. kalau makan jugak..alamat saya tak bangun2..huhu..pity me..:-(

January 12, 2012 at 10:56 PM

k.rina...happy birthdayyy!!!

tak bagitahu pon..hee..

semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, berat bertambah..ehehe, bahagia sentiasa, dapat baby baru hikhik dan sihat sentiasa...:)

psss : jeles dgn hadiah tu!hee

psss lagi : ira rs mgkin jd mslh gak mcm karttun tu..ahaha..rmai je kot anak murid nama panjang2 sekarang..kan2?;p

January 13, 2012 at 12:05 AM

Happy Birthday...

Jangan lupa tinggal sket wat tempoyak!

Gila gadget gak c betty ni... vacuum cleaner pun masuk senarai!
Skang kan ada robot mop... takyah susah2 pakai vacuum cleaner... banyak la masa nak ngadap blog!

January 13, 2012 at 10:04 AM

durian tu lagi mahal dari sebijik ipad atau gf1 tau??? nyum!!!!

January 13, 2012 at 11:32 AM

happy birthday..semoga panjang umo, murah rezeki & semua yang best-best..

January 13, 2012 at 12:00 PM

Happy Birthday Cik Rina akak Cik Betty! Barakallahufik... Hadiah durian mmg terbaeek lah... yg penting kasih & syg betul tak....

January 13, 2012 at 2:23 PM

wahhhhhh duriannnnnnnn~!selamat tambah umur cik betty :)

January 13, 2012 at 3:07 PM

selamat hari lahir cik betty... durian pun bukannya senang nak dapat tau...bermusim tu..

January 13, 2012 at 3:39 PM

rina ada gak somi ko nak ingat beli doryan,ingatan tu penting.doryan lagi sedap dari vacum : ) happy besday rina semoga pnajang umur dan dimurahkan rezeki , terus forever comel : )

January 14, 2012 at 10:36 AM

selamat hari tua juga diucapkan pada cik betty..sory lmbt wish..skang mmg kurang alert dengan fb.hehe..

wow hadiah durian,sy tak jeles sbb sy tak suka durian..:)

January 14, 2012 at 6:23 PM

akak, maafkan sy lambat. selamat hari jadi akak cantik. hehe :) semoga sihat dan dimurahkan rezeki. :) amboih, gambar yg last tu sy jeles ok.

January 14, 2012 at 9:16 PM

nak jeles !!!!!!!!!!!!!!!

January 15, 2012 at 12:17 AM

Happy birthday belated rinna..kalau boleh saya tahu umur kamu yg ke berapa yerk...saya agak kita sebaya je lah yerk..thun ini saya pun masuk 30 haha...cool oke :)

semoga hidup kamu lebih bertambah berkat..Amin..

January 15, 2012 at 12:20 AM

ehh kamu peminat pink yer..hadiah sya dh smpai ke? semoga kamu suka yea...hadiah kecil-kecilan,saya tk tahu besday kamu pula hari ini :)

January 16, 2012 at 5:55 PM

hepi belated besday dear!

so sorry lmbat wish...huhuuuu

sya pun mcm2 berangan nak dpt tpi asyik lari budget je, yg penting hubby dan anak2 sentiasa dgn kita kan ...

may all ur wish comes true dan stay cute!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal