HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, January 27, 2012

di sana menanti di sini menunggu.






Hai awak ^__^.


Sorilah kita macam kurang masa dah nak conteng-conteng kat sini.
Sebab blog kita yang di sana tu kena diberi perhatian yang sewajarnya jugak.
Tak baiklah kalau kita mensia-siakan dia kan.


Kena curik masa sana-sini.
Dengan kerja tetap sebagai surirumah berkakilebar lagi (sebab banyak berdiri kembang dah tapak kaki).


Kita happy awak.
Bisnes kita tengah ok sekarang.


Alhamdulillah.
Permulaan yang baik untuk tahun baru ni.
Doakan kita berjaya ya awak :).


Terima kasih sudi jadi kawan kita.
Nanti petang kita pegi melawat blog awak ya.
Tak sabar nak baca cerita best awak semua.


Nyampah dengan berukband kita sekarang ni.
Asyik mencungap jer.



41 comments

January 27, 2012 at 9:12 AM

Al-hamdulillah bisnes berjalan gan lancar ya cik betty...Rezeki tahun baru...Good Lucky dengan bisnes okey...Jangan lupa daku....hehehe...

January 27, 2012 at 9:28 AM

bagus... teruskan usaha... semoga murah rezeki...

January 27, 2012 at 9:34 AM

Alhamdulillah rina.. seronok tgk kwn2 yg berjaya dlm bisnes bagai2 ni..semoga terus maju,sukses selalu..Amin....

January 27, 2012 at 10:04 AM

wah , akak makin maju .. all the best kak !!
:)

January 27, 2012 at 10:42 AM

Alhamdulillah, seronok dengar berita yg baik tu.. semoga rina terus success lagi.. btw di sana menanti di sini menunggu lagu faveret akak dolu2..

January 27, 2012 at 10:48 AM

moga bisnes awak makin dan makin dan makin berkembang maju lagi lepas ni... :)

January 27, 2012 at 10:51 AM

hati manyak senang lor... hehehe

chaiyok!

January 27, 2012 at 11:20 AM

Alhamdulillah. Satu pencapaian yang baik tu. :)

January 27, 2012 at 11:32 AM

Alhamdulillah...semakin berjaya nampaknya...teruskan usaha yer...

saya tumpang bangga...

January 27, 2012 at 11:45 AM

alhamdulillah..sy bangga dengan cik betty kerana menjadi usahawan bumiputra yang berdaya saing..saya doakan semoa perniagaan cik betty sentiasa maju dan makmur ya...

January 27, 2012 at 11:58 AM

patutlah sini terabai rupanya bisnes tengah bagus..Alhamdulillah..keep it up!

January 27, 2012 at 12:08 PM

berukband saya pun macam siput.. teruk betul Celcom nih

January 27, 2012 at 12:32 PM

semoga terus sukses bisnes tu...tahniah

January 27, 2012 at 12:33 PM

Semoga bisnes Rina terus maju.. Ada masa nanti singgahlah blog kami ye.

January 27, 2012 at 12:52 PM

da macam tajuk lagu plak..xpe la..dahulu kan mana yg penting...

alhamdulillah..rezeki thn ni baik ya..all the best =)

January 27, 2012 at 2:26 PM

berukband memang gitu.. jom unifi... akak tengah nak pasang gak unifini...
yang mana penting kena dahulukan..

January 27, 2012 at 2:56 PM

@Chekgu Azrine


sy punya celcom jugak..terukk kan

January 27, 2012 at 3:04 PM

dah kaya nnt jangan lupa ajak saya mealncong..tak jauh..kita p sabah jer...hehe

January 27, 2012 at 3:24 PM

Kakak memang salute surirumah yg intelligent macam Rina. Tak duduk diam siap online business lagi...

January 27, 2012 at 3:48 PM

kekeke...pes time dgr surirumah berkakilebar....

semoga lebih sukses!!

January 27, 2012 at 4:39 PM

alhamdulillah....moga terus success yer kak..!! :)

akak kenyit2 la mata kat hubby...suh tukar berokband tu kepada Unifi...laju....best je...(^_^)

January 27, 2012 at 5:07 PM

selamat maju jaya

January 27, 2012 at 5:13 PM

@nabilah_2908


wah dah 2 org promote unifi nih hehe

January 27, 2012 at 6:31 PM

ya Allah ya tuhanku...kau berikanlah rahmat dan keberuntungan dalam urusan hidup dan perniagaan Puan Rina....amin....

:)

January 27, 2012 at 9:14 PM

memang sussah kalau ada 2 kekasih hati ni :P,

semoga terus berjaya..Aminn.

berukband maxis saya nasib baik oke...awaak apa nama?

January 27, 2012 at 10:27 PM

moga terus suksess k.rina!heee

pss : wahhh sll dah la g interview ni ek..heee...sabah tu..jauh tu..ahaha..kalo akak g, msti dh jd cikgu kan skarang..ngee ;p..

xpe kak..jd suri rumah byk pahala..:)

January 28, 2012 at 1:23 PM

Moga bisnes terus cemerlang gemilang n terbilang ;-)

January 28, 2012 at 2:28 PM

moga berjaya dengan bisnes tersebut..

ai dah stop tak guna dah berukband sebab kawasan rumah ai memang susah dapat line dalam rumah.. la ni guna streamyx.. ha.. puas hati.. layan atas katil dalam bilik sambil baring.. hehehe..

January 28, 2012 at 4:06 PM

Ahamdulillah.murah rezki..bodben mmg gitu..tp sy lg ske dari stremyx yg menipu..hihiks :)

January 29, 2012 at 2:40 AM

moga Allah menjadikan rezeki itu rezeki yang berkat.. :)

January 29, 2012 at 9:36 AM

alhamdulillah bisnes makin kencang...tumpang gembira...:)

lepas ni boleh kot open table untuk kawan2..keh keh.

January 29, 2012 at 11:14 PM

Ok cik betty....samat maju jaya eeh bisnisnye...

January 30, 2012 at 4:34 AM

Alhamdulillah rezeki keluarga :) biasalah berukband kadang-kadang ada time dia beruk, samalah ngan berukband cik ina.

January 30, 2012 at 12:59 PM

salam kenal tuan rumah...

January 30, 2012 at 2:39 PM

kite dah balik.
hhehehehe.

woahh bestnya bisness maju.
terasa nak berbisnes jugak.
hihi :D

January 30, 2012 at 4:19 PM

kat rumah kayrul pakai P1Max..dah macam ampeh jer..esok husband nak potong terus

January 30, 2012 at 4:27 PM

smoga teros sukses ye kak ..

hepi for u ..~

January 30, 2012 at 4:59 PM

wow, hebat cik betty...rezeki...

January 30, 2012 at 5:02 PM

wow...busy betul bisnes women nie yek...apapun semoga dimurahkan rezeki & dipermudahkan segala urusan..(^_^)

January 31, 2012 at 1:20 PM

wah, business ye akak! goodluck akak. semoga terus sukses. :) rezeki keluarga :)

January 31, 2012 at 11:05 PM

Salam rina. akak dh folo kat blog Rina yg satu lg..Moga menjadi usahanita yg berjaya ye..tp, sunyi jg rasa lama x dgr komen2 dr Rina kat Ariana's story..huhu

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal