HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, September 23, 2011

Booth Avail@Pesta Konvo UTM



Assalamualaikum..

Pesta Konvo UTM sedang berlangsung dengan jayanya bermula semalam. 


Uh. Dah tahu dah ada jual apa kat sana. Silap-silap muka penggerainya pon aku kenal wakaka. 1997 - 2011 adalah waktu yang cukup panjang dan mungkin juga aku akan mereput kat sini (UTM) buat selamanya. Haha. 


Dengar kata ada heliza malam tadi tapi nasib baik tak menyebelahi kerana incik papa terlalu bizi untuk bawak aku ke sana.


Cuma kali ini (pesta konvo yang sebelum ini juga ada), rakan-rakan pengedar Avail Team Inspired dari pelbagai kawasan - Muar, Melaka, Pasir Gudang, UTM bergabung tenaga dan duit sewa membuka booth jualan di pesta ini. Moga-moga kerjasama dan usaha mereka membuahkan hasil. Aminnn. 




nota-noti:
Aku takda kat booth maka tak perlu cari aku *bajet cam orang nak carik kau haha.




37 comments

September 23, 2011 at 8:37 AM

baru nak gi cari akak..nk minta autograf..hehe

September 23, 2011 at 8:43 AM

Tak ada ker?...ingatkan ada...

September 23, 2011 at 8:45 AM

bestnya....

September 23, 2011 at 9:07 AM

saya buat Bsc dan Msc di UTM Skudai. Sekarang dah sibuk kawasan tu.

September 23, 2011 at 9:13 AM

cik betty takde trak payah datang la~keh keh~

September 23, 2011 at 9:19 AM

igtkan ada td.excited nk tgok.hehe..

September 23, 2011 at 9:33 AM

aisey..xde kt booth rupanya..kalo x/leh gak usha2 kan :p

September 23, 2011 at 9:40 AM

memang ko yang cik ina cari dulu hampehh tetiba budak perempuan berambut panjang plak.

September 23, 2011 at 9:45 AM

@Cik Ina Do Do Cheng

har har har

September 23, 2011 at 10:47 AM

alah baru nk kenal kot2 masuk tibi ke...

September 23, 2011 at 11:37 AM

hijaukan saluran usus???

September 23, 2011 at 11:43 AM

@Tukang Karut

kalau nak tahu boleh baca blog akak lagi satu tu..

Inspirasi Sihat&Cantik

September 23, 2011 at 12:03 PM

taknak cari pon,hehe :P #joking

September 23, 2011 at 12:14 PM

Mula kakak dah pakat dgn anak-anak nak pergi tapi esok pulak hubby ada seminar di Golden Hope. Lepas tu kawan hubby menikah pulak. Hm... tak dapat pergi nampak gaya tahun ini. Ingat nak jenguk Karangkraf punya booth...

September 23, 2011 at 12:28 PM

Rina, baru tahu AVAIL tu nama company. Hahahahah!

September 23, 2011 at 12:40 PM

Lorr .. kenapa tak turun sekali rina .. mesti ramai yg dok cari siapa Rina Avail ni ...

September 23, 2011 at 3:13 PM

ada juga blogger student
di utm tu
namanya bloggernya asliner

September 23, 2011 at 3:55 PM

boleh buat entry pasal kerja dari rumah tu?

macam menarik je...? boleh kongsi pengalaman?

September 23, 2011 at 4:18 PM

jenjalan kat tapak pesta konvo memang best boleh cuci mata sekali, dah lama tak gi pesta konvo sejak grad dulu. Lagi best kalau ada gerai sendiri kat tapak pesta tu kan.. napa awak tak joint sekali gerai AVAIL tu?

September 23, 2011 at 5:33 PM

tak jaga gerai ke...

klu ada leh gak beramah mesra, tpi saya pun tak tahu bile nak pegi...sbb bz lak weekend ni..

macam lah jauh kan...huhu

September 23, 2011 at 5:53 PM

ala,baru ingt nk jenguk2 kak kan.huhu

September 23, 2011 at 7:07 PM

@gedek!

insya-allah satu hari nanti sy tulis..

September 23, 2011 at 7:16 PM

hahaha.. baru ja saya nak besarkan gambar nak cari cik Betty.. rupanya takda kat situ,. ehe

September 23, 2011 at 7:31 PM

rina--
tolong ayu belikan novel ya...
siap sign penulis boleh tak??
aduh!!
ayu tak main2 tau.. jauhlah UTM dengan f sg sayong...

September 23, 2011 at 10:10 PM

wah,dah bley hafal! senang je cmtu,tnya rina aje apa2 hehe

September 24, 2011 at 12:24 AM

alahai. apasal tak buat kat UTM jalan semarak je. boleh la GB turun kasi meriah sama!

September 24, 2011 at 12:32 AM

bestnya pesta konvo

September 24, 2011 at 1:06 AM

cik Betty...

lama sungguh tak nampak kamu ya...

cik betty sehat??

Masih bz dengan pesta konvo?

September 24, 2011 at 1:16 PM

Sibuknya usahawan muda ni. Moga berjaya dan terus berjaya.

September 24, 2011 at 4:29 PM

Waaaa ramainya gadis-gadis.. Ahahaha.. Sungguh meriah :p

P/s: Maaf, kesibukan yang sangat memuncak. Jadi biskut sekarang kejap ada kejap takde. Adoiyaaai~

September 24, 2011 at 4:59 PM

@Bro Ery

Jangan tengok gadis. Nanti Tira marah hehe

September 24, 2011 at 8:13 PM

patut p sana cari cik betty x jumpa..hehe..")

September 24, 2011 at 9:00 PM

wah wah. meriah ! kalau sy dekat dah pi dah jumpa akak! :)

September 25, 2011 at 11:06 AM

em booth kat utm rase mahal gak kot...ribu2... :)

September 25, 2011 at 8:48 PM

ala, asal akak tak de? kalau tak dah boleh bergosip nanti kak. ekekke ;p

September 27, 2011 at 9:52 AM

kalu kt UTM KL pasti sy g

September 27, 2012 at 12:31 PM

salam.. saya daripada UTM.. 19-21 okt ada karnival jom sihat di UTM skudai. target pengunjung adalah orang awam. saya wakil dari UTM nak menjemput inspirasihatcantik untuk bukak booth ke karnival itu nanti.. boleh saya dapatkan email dan no. tel untuk berbincang dengan lebih lanjut. TQ

Noraini Mohd Zain
017-7310105

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal