HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, September 12, 2011

Terpaksa Mengundur Diri...



.....buat sementara aje!


Update secara laju-laju nih!


Ape-ape hal pon bagi salam dulu kan.


Assalamualaikum..


Gabra tak korang? Keh keh keh. Macamlah ada orang nak heran kan ko hupdate ke tak rina avail a.k.a cik betty oii. Silalah nyah dari blog ko sendiri sekarang jugak!


Korang, 

Dari jumaat lepas sampai lah malam semalam aku bizi sangat dengan aktiviti perayaan hingga takda masa nak jengah blog korang. Malam ni ada lagik woi. Adalah beberapa blog yang sempat aku jengah. Tapi ada yang memang tak sempat. Kesian kat korang yang dah berpenat lelah hingga melecet jari lebam bijik mata mengomen kat blog sewel aku ni kan (serius wei kalau aku buat BW secara marathon camnilah rasanya).


Aku nak hupdate cerita-cerita yang aku rasa syok sendirikk pon terpaksa hold. Untuk menulis mesej pengunduran diri aku nih. Tsk tsk <---- ini bunyik sedut ingus kan kan???


Sebabnya aku rasa cam berdosa lak update blog sendirik lepas tu buat tak paham tak pegi jengah blog korang.


Maka,

Selamat tinggal korang. Sampai keadaan dah kembali tenang dan kehidupan aku dah kembali normal seperti sedia kala iaitu membiarkan rumah dalam keadaan huru-hara dan diri sendiri pon huru-hara iaitu rupa aku dengan mak lampir macam lebih kurang (kalau pontianak kampung batu cun jugak kan) barulah aku akan kembali mencatat lagi cerita merepek macam selalu.


Terima kasih pada yang sudi dan seronok baca. Sila datang lagi :).



nota-noti:
Puan Kutu, saya macam tak sempat nak join GA awak :(.


31 comments

September 12, 2011 at 10:39 AM

Hehe. Tak pe kak. Selamat braye yo. ;)

September 12, 2011 at 10:46 AM

ai tak kesah

ape2 pun

jaga diri ye

September 12, 2011 at 10:53 AM

wokeyyy ... c 2 ...

September 12, 2011 at 11:05 AM

rayolah dulu yer..hehehe

September 12, 2011 at 11:07 AM

selamat beraya :)

September 12, 2011 at 11:15 AM

takpe2.. setelkan mana yg lebih utama dulu rina..

September 12, 2011 at 11:32 AM

raya puas2..dah tak bizi, blog lah semula..haha

September 12, 2011 at 11:48 AM

ahaha..beraya puas2 dulu ok ;)
but remember a thing, jgn lupa untuk teruskan blogging!!

September 12, 2011 at 11:57 AM

nak buat camne..raya kan sebulan...xpe, ada masa boleh la update lagi....

September 12, 2011 at 12:01 PM

hehehe..yer la...raya kan sebulan...harus la settle kan hal2 yg berkaitan dengan raya dulu.. ;)

September 12, 2011 at 12:12 PM

kami tunggu blog awak dibuka semula ya :-)

September 12, 2011 at 12:14 PM

elok la di dahulukan yg penting.. tak payah rasa berdosa kalau tak sempat BW sbb kita paham rutin harian seorang ibu, isteri & surirumah ni..

September 12, 2011 at 12:20 PM

tk per layan tetamu nk raya dulu..blog kemudian

September 12, 2011 at 12:41 PM

bz abiss nampak...jgn lama2 tau menyepi...nanti kitorang windu..hak hak..

September 12, 2011 at 12:42 PM

all the best dan semoga sejahtera selalu

September 12, 2011 at 5:04 PM

takpe, blogger pun ada kehidupan gak :) so takpe blog ni kita tolak ketepi dulu okay :) ape2 pun sy akan menjengah sini juga :)

September 12, 2011 at 5:11 PM

ni betul2 beraya ni...

jgn lama2 menyepi..nnt rindu...

September 12, 2011 at 5:13 PM

wah..ni mesti nak beraya sakan dulu kan..eheh..xpe2 chii paham ..chii pun ada gak kena tempias camtu..tp perjuangan harus diterus kan :D

chii nantikan kemunculan cik betty ..sama spt puan kutu gak :D

September 12, 2011 at 9:26 PM

take your time...

September 12, 2011 at 11:38 PM

Paham..akak pun sama..tp kalau ada masa..gerenti singgah ziarah..Rina pun mesti singgah bila free ok..!

September 13, 2011 at 12:12 AM

cool anak kecik biasalah tu. tahu tak pe kan.cik ina setia menanti mu . ekekek

September 13, 2011 at 11:24 AM

"alahaii senasiblah kita ni rina oii,akak pun dah dkt seminggu dah tak update blog semuanya gara2 bulan syawal yg mulia ni asyik beraya jer..tak sempat nak jengah blog sendiri blog kenkawan apatah la lagi...jumpa nanti k.."

September 13, 2011 at 12:29 PM

heeeeeeeeeeeeeee... ada rezeki jumpa lagi apa? hahahahaha... dont worry... ya... yang utama diutamakan... blog nie ada masa terluang jengahlah...

September 13, 2011 at 2:00 PM

jgn lelama tauuuuuuuuuuuuuuuuu :)

September 13, 2011 at 2:34 PM

pulun raya pulun!

Mr Papa
September 13, 2011 at 3:14 PM

Terima kasih pada cik betty yang bersusah payah masak untuk hidang pd tetamu mr papa. I really appreciate it. Luv u so much mama ever n forever. Soto nasi terbaik dr ladang - Mr Papa-

September 13, 2011 at 3:26 PM

ni yg akan merindui akak nie..kehkehkeh..apepon settlekan perkara yg penting dulu ye..semoga ceria selalu =)

September 13, 2011 at 4:12 PM

baru nak kenal-kenal..

takpe, buatlah yg wajib2 dulu baru sunat2..

moga berjumpa kembali..

September 14, 2011 at 2:30 AM

ITULA..dah abeh raya mula masing2 bz n keje n blja..xde mse dah bw..senasib la kite..huhu

September 14, 2011 at 9:42 AM

faham sangatlah cayang oii..

kita pun baru sempat wat n3
lepas hampir 3 minggu tau :)

September 15, 2011 at 2:17 AM

"adoii..pengsan jugak lah..."

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal