HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, September 21, 2011

#Wordless Wednesday : Berat Sebelah



Assalamualaikum..

Wordless..wordless juga. Salam jangan lupa bagi. Jawab jangan tak jawab tau. 


Tak jadik ah nak #WW. Tak syok kalau tak membebel sepatah dua kata.


Gambar ni aku snap masa nak beraya ke Pasir Gudang beberapa minggu lepas. Dah lama terperap dah gambar ni.


Aku rasa lucu tengok lori nih. Senget semacam. Seriau pon ada. Agak-agak korang kenapa ekk?





nota-noti:
Dr. Ben..blog anda ada malware lagilah

48 comments

September 21, 2011 at 8:35 AM

Peh! Seram tgk lori hantu tu! Mcm tu sekali?

September 21, 2011 at 8:49 AM

seramnya

September 21, 2011 at 8:50 AM

wajib mememcut laju dan meninggalkan kenderaan yang berbahaya seperti ini... heheh... mana tau kot² tumbang... hahah...

September 21, 2011 at 8:58 AM

otak driver tue tak centre kot hahahahahahaa

September 21, 2011 at 9:01 AM

Tue.. mesti tayarnya dah pecah kot huhuhuhu...bahaya!!!...

September 21, 2011 at 9:18 AM

angin dalam tayar tk balance...tk pun driver tu berat...ntah le..haha

September 21, 2011 at 9:33 AM

"pomen salah pasang tayar..ataupon mmg tayar saiz sama dah abis stok.."

September 21, 2011 at 9:38 AM

hmm takotnya tgk..kalau izan,cepat2 nak potong then tinggalkan jauh2 hehe...

hati2 ketika memotong hehe

September 21, 2011 at 9:43 AM

kona baring kah?

keh keh~~

September 21, 2011 at 9:52 AM

tayarnya pecah kot.. mmg nmpk menakutkan.. klu lalu sebelah mmg sah2 pecut laju2..

September 21, 2011 at 10:03 AM

Lorry tu testing nk buat drift ker?? senget jer nampak...hahahaa

September 21, 2011 at 10:21 AM

Bahaya tu .. awk tgok paper tak yg 1 famili dekat kulim ni kena timpa dengan lori pasir pasal full muatan n terbalik .. tu yg sy kalau jumpa cam ni .. mesti laju2 potong ... takut la...

September 21, 2011 at 10:28 AM

malware apa ye... dari link mana? Saya bukak ok je.

September 21, 2011 at 10:46 AM

tayarnya sebelah pecah kot..blh membahayakan kenderaan yg lalu di blkgnya..hati2

September 21, 2011 at 10:59 AM

bahaya kpd pengguna lain

September 21, 2011 at 11:10 AM

nak kata muatan penuh,,,,mcm kosong je lori tu...

ada masalah dgn tayar belakang tu gak nya...haish..bahaya lah..hmm...

September 21, 2011 at 11:12 AM

bahayanya lori ni....tayar pancit kot....

September 21, 2011 at 11:18 AM

muatan berat sebelah kot atau tayar poblem..

rina,saya dah crita pasal emas tu..singgah skang..

September 21, 2011 at 11:35 AM

Kalau drive sebelah dia lagilah takut....

September 21, 2011 at 12:02 PM

akak. ini di edit ke ape? betul2 sanget ke. kalau tergolek ke kanan tu. aish.

September 21, 2011 at 12:22 PM

muatan lebih sebelah kot

September 21, 2011 at 12:34 PM

ishh...muatan berat sebelah
agaknya tu...

September 21, 2011 at 1:19 PM

bahaya tu....dia letak besi2 kot...

letak plak sebelah ja..mcm tu la jadinya...adakah betoi?heheheh..

September 21, 2011 at 1:51 PM

bwk muatan lebih la tu..mmg selalu lori kt jalan raya nie senget benget..

September 21, 2011 at 2:21 PM

kite tgok pun naik senget kepala ek... hehehe

sya duk kgkar pulai la rina, napa ckp psr gudang lak?
sy pnah sebut PG ke sebelum ni?

btw, sya uat entry khas utk awk hari ni...ekekeke

September 21, 2011 at 2:34 PM

takotnyaaaaaaaaaaa

September 21, 2011 at 3:06 PM

muatan berlebihan..
tayar pancit..
angin dalam tayar kurang..
lori yang dah berbulan-bulan tidak diservice..

ye.. sila pilih jawapan di atas.. hikhikhik..

September 21, 2011 at 3:19 PM

what happened to that lorry?? :O

p/s: i don't know anonymous di blog kemarin itu..well, u know skrg ramai yg mengaku jadi relative. and i don't know why dan apa motifnya itu..it's quite weird :O
but i took it very easily..:)
chill!

September 21, 2011 at 3:50 PM

kalau kita drive tepi dia, tak pasal je lori tu jatuh kt kita. tayar pecah ke?

September 21, 2011 at 5:08 PM

tu bukan berat sebelah.
tu senget sebelah namenye. keke.
seram jek.

September 21, 2011 at 5:37 PM

sendi patah agaknya

September 21, 2011 at 7:48 PM

huhu.tayar dia bocor ke kak?

September 21, 2011 at 8:29 PM

pasir gudang...?nape tak singgah rumah...?sejalan dah tu :)

September 21, 2011 at 10:31 PM

macam arm patah je ni...

September 21, 2011 at 11:05 PM

mmng sriau. jgn dkat!

September 21, 2011 at 11:13 PM

semacam je nengok.. SCARY!!

September 22, 2011 at 1:39 AM

uiks........bahaya ni....jarakkan kenderaan anda,,,")

September 22, 2011 at 8:10 AM

hahaa..bahaya2..haaa

September 22, 2011 at 12:23 PM

btol ke lori tu? ;-)

September 22, 2011 at 1:10 PM

aiseyman? *melopong sat tgk lori tu,haha*

September 22, 2011 at 4:57 PM

mak aih .,, treler tu bahaya betol .

September 22, 2011 at 7:37 PM

guna tayar spare kot tuh..hehe

September 22, 2011 at 7:38 PM

* oh lupo lak...pasal contact lens, power silau akak berapo ek...?

September 22, 2011 at 10:19 PM

skali tgk..macam takde tayar la plak..

ishk ishk ishk..bahaya tul dok blkg lori cmtu

September 23, 2011 at 12:17 AM

pernah dok pasir gudang.banyak lori besar kat hiway..takuuutt...

September 24, 2011 at 12:33 AM

tayar kurang angin...heheh

September 24, 2011 at 1:18 PM

Mesti muatannya dah terlebih, dah sampai senget2 tetap nak sumbat gak. Membahayakan keselamatan orang lain je. Kalau nampak lori cam ni, jauhkan jarak kenderaan anda ye. Bahaya!!!!!

September 24, 2011 at 4:30 PM

Rasa tayar dia pancit or suspensionnya ada masalah. Tapi kenapa boleh lepas kat jalan lori macam ini. Merbahayakan kepada pengguna jalan yag lain sebab lori ni dah out of balance dah ni.. Ades~

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal