HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, December 8, 2011

Maaf. Pakcik Tak Jual Kacang Pool.





Hahaha. Terketawa masa baca entri kak Hanis semalam.


Gara-gara entri yang INI kak Hanis dah tersalah paham. Mungkin ada lain-lain orang yang salah paham jugak.


Maaf banyak-banyak dekat kak Hanis dan kalian yang lain juga.


Mungkin sebab entri itu 2 in 1 buat orang terkeliru identiti. Atau ayat saya yang lintang-pukang hingga mengkonpiuskan fikiran orang ramai.


Biar saya betulkan fakta sebelum kena saman dengan towkey sebenar kacang pool larkin bomba. Hahaha.


Bapa mertua saya ialah Haji Salleh bin Ahmad. Beliau ialah seorang pegawai kerajaan.


Tuan kedai kacang pool di larkin bomba bukan bernama Haji Salleh bin Ahmad. Bermaksud beliau bukan bapa mertua saya. Masa jumpa beliau di kedai saya lupa pulak nak tanya namanya. Padahal beliau sudah senyum meleret waktu nampak saya bersungguh-sungguh nak tangkap gambar kacang pool beliau. Hehe.


Maka, kalau kalian ke sana janganlah harap dapat diskaun hahaha.




- - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Terima kasih ratusiput ^__^. 


Untuk hadiah GA yang comel-comel.
(tak sempat nak foto risya dah ambil bawak gi sekolah).


45 comments

December 8, 2011 at 9:04 AM

a'ah...blh la pi beli kacang pool tu walaupun x dpt diskaun, yg penting dapat makan kambing free pakcik masak. skrang blh ke pakcik?

December 8, 2011 at 9:12 AM

kambing??

yum²...fav tu

December 8, 2011 at 9:15 AM

haha. yeke? tp, kalau tetiba dapat diskaun, pon ok jugak kan kak. =)

December 8, 2011 at 9:22 AM

Aku dah makan dan aku rekemen untuk kawan2 lain try jugak...

December 8, 2011 at 9:45 AM

kambing
kalau kena masakan nya sedap

December 8, 2011 at 10:02 AM

Eh, boleh ke dtg umah mkn gulai kambing? Hiks!

December 8, 2011 at 10:07 AM

kdg2 dorang bace tak habis tu yg jd salah faham cam entry ratu pasal sunat smalam.dah ckp gi melawat org bersunat tp ade yang igt anak ratu yg dah bersunat.ehehe.

*hadiah GA tu tak seberapa pun.ratu paling suke book mark bunga tu... :)

December 8, 2011 at 10:07 AM

woahhh, pakcik pandai masak kambing ye. comel je pakcik dan makcik ni...

December 8, 2011 at 10:11 AM

nanti kami datang bawak perut erk pakcik..saya suka sangat kambing..hahaha

December 8, 2011 at 10:13 AM

@ratusiput

kdg-kdg kita tulis panjang tu psl org malas nk baca ratu..rina ni suka tulis panjang-panjang mmg dah tau org akan skip baca punya hehe



rina pon suka..risya lagiiiiii suka

December 8, 2011 at 10:51 AM

comey je dialog si ayah tu..

betul tu rina,mereka ni baca tak abis.

izan slalu kena pastu mcm ratu kata tu,ada org ingat anak dia bersunat haha.

kacang pool oh kacang pool!

December 8, 2011 at 11:37 AM

he..he.. malunya sebab tersilap faham.. sori ekk rina..

December 8, 2011 at 11:39 AM

wah, ayah pandai masak kamben, nak beriani kambing satu!

December 8, 2011 at 11:42 AM

Uncle tau bomba larkin tu...

dulu uncle sekolah agama kampong kastam jalan kaki je dari kampong dato onn.... (otw ke stadium larkin)

December 8, 2011 at 12:07 PM

@Hanis Azla


hehe..kita tulis lintang-pukang tu psl akak terkonpius

December 8, 2011 at 12:22 PM

siyes pokcik pandai masak kambeng? cayalah pokcik!!!

December 8, 2011 at 12:24 PM

mula-mula baca confius sikit..tp masih blh paham lagi dan bezakan kacang pool dengan haji salleh itu...hehe...

December 8, 2011 at 12:39 PM

ooo rentetan kisah kcng pool niii. akak faham akak faham :D

December 8, 2011 at 12:57 PM

Wow masak kambing.. Sedap tu.. Nak rasa juga..

December 8, 2011 at 12:58 PM

haha...kalau dh slh fhm mmg bleh buat ketawa =)

December 8, 2011 at 2:51 PM

kambing? klau suami dengar pasal kambing tu mau terbeliak mata2 dia..hhaa... dela kurang sikit..hhee
sebelah kanan tu ada link dela.hhe salam kenal..

December 8, 2011 at 3:01 PM

alamak, tak makan kambing pun

December 8, 2011 at 3:14 PM

nak mkn gulai kambing k.rina!heeee

;p

ceria sungguh fil k.rina tu..hihi

December 8, 2011 at 3:26 PM

heheh..boleh lak tersalah sangka yer.. :)

December 8, 2011 at 3:40 PM

tipah tertipu...

December 8, 2011 at 4:11 PM

tu la pasal, masa baca entri hanis azla semalam, rasa pelik jugak..hahahhaa..

cayalah pakcik, saya nak dtg makan kambeng boleh???? :P

December 8, 2011 at 5:08 PM

Tipah pun tertipu jugak hehehe..

December 8, 2011 at 5:21 PM

Wahh dasat tuh.. FIL pandai masak kambing curlast.. :)

December 8, 2011 at 7:46 PM

alaa..kambing ke pakcik..chii x mkn sgt la :p

December 8, 2011 at 9:04 PM

haha pakcik sempoi jerposing..muka cik betty betul2 iras mak..:)

December 8, 2011 at 9:41 PM

pernah makan sekali kat sana. sedapp ! dekat damansara ada satu cawangan dia kalau tak silap. huhu

December 8, 2011 at 9:46 PM

ala baru nak rasa makan kacang pool free..saya tk pernah mkn lagi tahu...kesian :(

December 8, 2011 at 10:09 PM

hensem pak mertua kaka..wiwiwiw..kalau kambing dapat free tak? :D

December 9, 2011 at 8:32 AM

@Puan Kutu


iras ke? tapi dia mak mertua saya huhu

December 9, 2011 at 9:12 AM

mesti pangkat besor pak mertua awak kan..tgk cara dressing ada tokoh :-)

December 9, 2011 at 11:11 AM

kacang pool..sedap tak?

pic last tu suporting jer :)

December 9, 2011 at 12:16 PM

rina

ye ke, ada yang tak paham, tanda bacaan penting dalam perkataan.he he tak pelah cik ina pun pernah silap, kelam kabut baca entry orang, last last tersalah paham.

December 9, 2011 at 3:26 PM

WAKAKAKAKAKA. hehe, kami tertipu. whatever it is, salam to both of them :)

December 9, 2011 at 4:32 PM

rina..saya paham n3 kacang pool tu..mayb dorang terkonpius la tu..heheh

December 9, 2011 at 5:53 PM

laa tak pasal yg salah faham :D haha. alah, masak kambing boleh jual gak tuh. hihiihi

December 9, 2011 at 9:19 PM

agaknya kan sbb akk cerita psl F.I.L akk kat entry tu pasal smbg psl kacang pool tu y jd slh fhm..heee ;p

December 10, 2011 at 10:04 AM

psss : aah hafiz kwn ira tu mcm hafiz af awan nano tu kan..heheheh ;p..

peka btol k.rina ni..hihihi

December 10, 2011 at 11:16 AM

kacang pool? hmmm, saya tak pernah nak makan lagi.. ehehehe

December 10, 2011 at 11:34 AM

ANYONYONYO.KESIAN TAK PASAL2 PAK MERTUA ORG INGTA JUAL KACANG XD

December 10, 2011 at 3:40 PM

pandai masak kambing pakcik...esok gak saya sampai rumah pakcik..haha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal