HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, October 17, 2011

Belated Celebration



Assalamualaikum.


Hai! Sayalah birthday boy. Sepatutnya birthday zikry 29 september yang lalu tapi mama dan papa tak sempat buat apa-apa untuk zikry. Lalu semalam apabila tok mak dan adik-adik papa datang ziarah kita dengan membawa hadiah untuk zikry dan kakak juga (bertuahnya dia) maka kita pon membuat sambutan harijadi secara bidan terjun.



Harijadi kalau tiada acara potong kek macam tak lengkap. Selagi tiada kek untuk harijadi selagi itulah KAKAK akan mengungkit. 



Mama masih berangan-angan untuk membuat sebiji kek yang ntah bila nak siap. ekeke.



Asyik papa membantu kali ni saya nak cuba menikam kek sendiri.



Tikam! Yeay!



nota-noti:
Semangat sedang ditiup angin lalu.




36 comments

October 17, 2011 at 9:45 AM

happy belated birthday!

October 17, 2011 at 10:05 AM

sedapnya kek

October 17, 2011 at 10:14 AM

hepi belated besday boy...

October 17, 2011 at 10:16 AM

Happy belated birthday sayang.

Tikam kek tak kisah ini kek kepunyaan birthday-boy siapa nak mintalah :)

October 17, 2011 at 10:17 AM

happy belated besday budak hensem...tikam jgn tak tikam hehe...

October 17, 2011 at 10:17 AM

cian zikry.. dah 2 minggu lebih baru dapat kek ye.. kalau sy jd beliau dah ngamok dah cm ni... haha

October 17, 2011 at 10:18 AM

Happy belated besday .. boy..

** tp kan .. nampak risya teringin sangat nk potong ... cian dia.. :)

October 17, 2011 at 10:42 AM

Tikam kek tu jgn tak tikam. Hehe


psst, kak kte mmg blajar kt utm. Hehe tp diam2 tw. Ini rahsia. Hehehe

October 17, 2011 at 10:48 AM

Hepi belated birthday zikry

October 17, 2011 at 10:58 AM

Happy Belated Birthday Encem Boy..!! :)

October 17, 2011 at 11:08 AM

eppy belated besday zikry..semoga menjadi anak kebanggaan mama da papa ya..

/..cam menyelerakan je kek tu..

October 17, 2011 at 11:17 AM

Happy Birthday Belated zikry encem..bulat juga perut zikri tu..emm sama je dgn yana berangan nk buat tp ntah zmn bila nk jadi... haha...sebenarnya tercari2 org malay yg buat kek ni susah...dh tk nk makan kek buatan cina lg..huhu

October 17, 2011 at 11:34 AM

hehe..upacara tikam kek...
happy besday zikry...comel...

October 17, 2011 at 11:41 AM

hoho... dah makin membesar dah...

October 17, 2011 at 11:49 AM

"hepi belated b'day utk zikry..a'ahkan b'day dia 2 hari jer beza ngan b'day kakak...akak pun tk wajib tiap kali b'day ank2 nak kena sambut betul2 tarikh tu kdg2 awal,kdg2 lambat kdg2 tk sambut langsung..."

October 17, 2011 at 11:55 AM

bestnya dapat potong kek.. kak zikry..

October 17, 2011 at 12:14 PM

jgn biar lama2 semangat ditiup angin..rindu sy sama tulisan kamo..:)

buat zikry hepy belated besday yer syg..

October 17, 2011 at 12:30 PM

Happy belated birthday Zikry!!!! Nasib baik tak hancur kek tu kena tikam..~haha

October 17, 2011 at 12:57 PM

slmt hari lahii zikri..xpe klu lmbt pon ..bdak2 tu mesti suke kan..

October 17, 2011 at 1:00 PM

Happy Birthdaay Zikry....Cantik umah Cik betty...hihihi

October 17, 2011 at 1:29 PM

selamat tambah umur, zikry comel.kek tu macam sedap je :D

October 17, 2011 at 1:33 PM

kesiann kek kena tikam!

October 17, 2011 at 2:53 PM

hey kak betty yg lawa sangat ! comelnya anak !! :D

October 17, 2011 at 2:53 PM

happy belated birthday boy !! :)

October 17, 2011 at 2:55 PM

hepi belated birthday zikry...

October 17, 2011 at 3:15 PM

selamat hari lahir bucuk..

ingat mama yg buat kek :)

October 17, 2011 at 4:17 PM

betul la rina, anak2 kite ni bukan susah sgt nak pls mereka sebenarnya..

kasi kek sudah...
benda wajib ada time besday...hihi
klu ada hadiah lagi lah best..

semanagt betul dia nak tikam kek tu...heehehe

October 17, 2011 at 5:36 PM

happy belated birthday zikry :')
kek nya nampak sedap yah!

October 17, 2011 at 6:12 PM

Happy Belated Besday.. sedap tgk kek tuh.. :)

October 17, 2011 at 7:04 PM

eppy belated besday zikry... semoga membesar menjadi anak yang solehah untuk ibu bapa

October 17, 2011 at 7:49 PM

kalo Mifz skrg mau dio hancurkan kek tu..hehe

happy belated birthday Zikry...!!

October 17, 2011 at 11:04 PM

happy belated besday zikry , semoga comel selalu :)

October 18, 2011 at 7:49 AM

bestnyer..selamat hari belated birthday ..

October 18, 2011 at 11:06 AM

happy blated b'day zikry...tak kisahla potong kek lambat ke cepat yg penting ade kek utk ditikam...hehehe

October 18, 2011 at 11:22 AM

hepi belated besday zikry.

ayoyooo, nape tikam kek tu.

hahaha

October 18, 2011 at 1:23 PM

hepi belated besdey zikry..semoga menajdi anak yang soleh ya sayang...

keeeeek...waaaah, No xleh la ngan kek kek nih...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal