HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, October 1, 2011

#Spontaneous Saturday : Wajah Baru RM 50



Assalamualaikum...


Cantik tak?


sumber : facebook


nota-noti:
Bagi yang singgah, isnin nanti baru aku jengah korang ya. 


38 comments

October 1, 2011 at 2:18 PM

cantekkkk...

tapi nak dapatkan nye pun kena usaha yg cantik gak..


huhuhuuu

October 1, 2011 at 2:27 PM

wah kaler gold2 gitu ek...cantik cam syg lak nak guna nanti..ehehe..

October 1, 2011 at 2:43 PM

oooo ... cantik jugak.. colour gold...

October 1, 2011 at 2:44 PM

cantek nya. tp rse mcm dah banyak kali je tukar duit. hehe. dah tak standardize dah.

October 1, 2011 at 2:44 PM

cantik!

October 1, 2011 at 2:46 PM

ala duit baru lagi tapi cantek gak.

October 1, 2011 at 2:54 PM

cntiknye~

October 1, 2011 at 3:10 PM

ni duit olok2 ke betul2 ni kak? ;)

October 1, 2011 at 3:15 PM

lawa ar kaler nya...

October 1, 2011 at 3:32 PM

kalau ada dlm purse jat skejap je bertahan 2.hoho

October 1, 2011 at 5:51 PM

cantik,kuning2 tu senang sket nak bezakan dgn duit lain,nak2 duit singgit.

October 1, 2011 at 5:59 PM

tp yg skang nie pun baru jer kan.cuma keburukkannya sama kaler dengan duit singgit,selalu sgka rm50 tu singgit.hehe..yg nie gold.lawa...

October 1, 2011 at 6:57 PM

wahhh, yang ini ke note baru 50 tu? so beauty.. cantik sangat2...

October 1, 2011 at 9:49 PM

cantik..syabaz bank negara

October 1, 2011 at 10:19 PM

kenapa macam pelik je...

October 1, 2011 at 10:33 PM

kaler lain ek

October 2, 2011 at 12:14 PM

wah cantek yo...

October 2, 2011 at 1:21 PM

aisey..mcm duit saidina jer..xpela..ape2pun nilai dia tetap sama.

October 2, 2011 at 9:03 PM

design lawa ..warna kureng sikit kan ..

October 2, 2011 at 9:49 PM

cantik sangat.. sayang plak nak guna kalau dh dapat..

October 2, 2011 at 10:59 PM

Cantiknya kaler dia. Ada perbezaan dari sebelumnya. Nampaklah lain sikit dari duit kertas yg ada.

October 2, 2011 at 11:09 PM

eh cantiknye..dh kluar ke duit ni?

October 3, 2011 at 1:55 AM

50 je baru...?

lain?

October 3, 2011 at 5:27 AM

perggggghhh...cantik....meh sekeping dua cik betty...

October 3, 2011 at 10:00 AM

Gabungan warna yg ctk! Sy suke!

October 3, 2011 at 10:16 AM

cantik...bila akan digunakan..?

tapi..biar lah duit ni mesra dengan deposit machine...

duit 50 yg baru sekarang ni..adakalanya punya la payah nak bagi mesen tu telan...guna yg lama mudah je...huhu... :)

October 3, 2011 at 11:26 AM

lawa...lawa....

bila nak kuar ni?

Teringat coin rm1 yg dah takde sekarang ni. cool kan?

October 3, 2011 at 12:17 PM

mmg terbaek la..tapi nk dptkan tu mesti sukar kan?

October 3, 2011 at 1:36 PM

kalu kuar ms raya aritu kn best!

October 3, 2011 at 2:49 PM

x kisah sgt cantik ke x...asalkan duit tu bernilai...hehe....

October 3, 2011 at 4:34 PM

cantik

harap kaler ini tak boleh nak buat yg tipu punya..huhuhu

October 3, 2011 at 6:37 PM

meriah gitu..

October 3, 2011 at 8:36 PM

cantik...hihihi duit baru erk??

October 3, 2011 at 10:27 PM

menarik..tertarik duit baru ni..:)

October 4, 2011 at 9:18 AM

cantik, nmpk mewah gitewww.

October 4, 2011 at 9:36 AM

waaah..dh tuko kaler hehe..cantik gak..xde la lebih kurang same kale ngan singgit kan..

October 4, 2011 at 4:10 PM

boleh bezakan antara duit singgit dengan 50 hengget.. ;)

October 4, 2011 at 10:20 PM

eloklah kerajaan tukar sbab banyak yang terkliru ngan duit kertas seringgit

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal