HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, June 4, 2012

malu sendiri.






Pernah tak korang korek balik entri lama korang yang zaman purba baru-baru nak belajar berblog punya?
Lepas tu korang berada dalam situasi eh merepek apakah yang aku taipkan dulu ni?
Aku la tu, bukan orang lain pon.

*malu sendiri*

47 comments

June 4, 2012 at 11:28 AM

Hehehehehe...tergelak sendiri baca entri nie. Sbnrnya, sy pun rs mcm tu. Malu kan? Ade org tu, sgp punggah entri lam pastu edit entri yg die rs tak sgp nak baca berulangkali.

June 4, 2012 at 11:30 AM

hahaha
anum pun ada gak korek2 time bosan
gelak je la

June 4, 2012 at 11:32 AM

pernah!

mmg malu...rasa macam...eiy...biar betul..tu kite ke yg tulis? :D

June 4, 2012 at 11:34 AM

hahah same la kak...mcm haremmm jer baca ayat skema poyo ;p

June 4, 2012 at 11:36 AM

Memang tengah rasa cam tu pun..sebenarnya rasa nak delete blog pon ade jugak..huwa..........

June 4, 2012 at 11:44 AM

@Pok Amai-Amai

sylah orgnya tu..gigih punggah entri lama lps tu delete kahkahkah

June 4, 2012 at 11:45 AM

@Lynn

Kannnnsss..sy tgh rs cenggitu la nih huehuehue

June 4, 2012 at 11:50 AM

pernah!! ahhaaa..memang malu sebab tu tak nak korek ;p

June 4, 2012 at 11:52 AM

Hehehe pernah.. tah apa2.. tapi ada gak N3 tuh.. "Ehh cam tak percaya aku leh taip gini.. bagus ekk.." hehehe

June 4, 2012 at 12:02 PM

hehehe...pernah...malu giler..buruk sgt ayat2 tu..tp simpan jadi kenangan kan....

June 4, 2012 at 12:07 PM

hehe..betul tu kak, linda bace gak entry yang dulu2. Ya Allah, tak sanggup nak bace. Macam karangan dak sekolah je.

June 4, 2012 at 12:15 PM

Ada juga dulu buat n3 yg skrg ni fikir n3 tu lawak pun ada....tp xpe masa tu budak baru belajarkan....huhuhu

June 4, 2012 at 12:16 PM

bila baca mesti sengih sorang2 kan? ehehehe

June 4, 2012 at 12:29 PM

hahahah...

semua blogger macam tu..
takkan lah tetiba 1st entri masa mula2 blog dah terus hebat menulis, kan? ekekekek

June 4, 2012 at 12:37 PM

ada...dulu kotak komen telur ayam jer...hehehe

June 4, 2012 at 12:39 PM

sama..heeee...

rasa macam nak delete pun ada juga... :)

June 4, 2012 at 12:43 PM

betul, betul. rasa macam nak bukak blog lain je. ala, kite pun ada entri lama yg kita sorokkan. hehe

June 4, 2012 at 12:50 PM

Ada juga baca entri lama. Dengan typing yang macam hape. Cerita lagi la mengarut. Hehehehe :D Malu sendiri.

June 4, 2012 at 2:02 PM

yang mana kelakar, senyum jelah..
yang mana sedih, rasa nak mengalir airmata..

June 4, 2012 at 2:23 PM

entries syok sendiri ;-)

June 4, 2012 at 2:25 PM

hahaha. aku pernah. tahap malu sampai delete entri tu. huhu!

June 4, 2012 at 3:15 PM

sy x sanggup nak baca entri dolu-dolu..nanti kang ada yg kena delete...hahaha...

tapi...entri baru pun sama...tetap malu nak baca...ntahpape je entri sy kan?

June 4, 2012 at 3:44 PM

ehehe..slalu sgt...memang kadang2 rasa..erh!!! ni ke yg aku share :p tp itu dulu..biasala..org baru nak belajar ar katakn :p

June 4, 2012 at 4:40 PM

saya mak budak baru belajar hik.hik.hik malusnyes... ;)

June 4, 2012 at 7:10 PM

hik hik hik... malu oooo....

June 4, 2012 at 7:47 PM

hehe... pernah.. smpaikan tertanya..eyhh..aku ke y tulis tu.. ngeh2.. xpela..kata org blajar drp pgalaman

June 4, 2012 at 7:50 PM

hehe..
rasanya blog akaklah yg paling malas update..gitu jee takde perubahan..tetap macam zaman dulukala..asalkan dpt menulis..

June 4, 2012 at 8:53 PM

Setuju dengan kata Kak Sal.. Menulis ikut mood.. Style sama je kot.. Biasanya Nur suka letak gambar je.. :)

June 4, 2012 at 10:33 PM

hmmm haha...entry pertama saya tajuknya yg saya ingat ialah "hari ini dlm sejarah"

isinya tk tahulah pula...kalau ada org kata oke..oke la agaknya..hehe,kalau tk oke...tk kisahlah sebab tu la sejarah entry pertama...:)

June 5, 2012 at 12:51 AM

akak pun pernah dik..lepas termalu sndiri dan ada yg didlete...heheh

June 5, 2012 at 5:22 AM

ya betulllll... saya pun macam malu nak baca penulisan masa mula2 dulu.. macam kebudak-budakan rasanya.... ekekekee

June 5, 2012 at 11:05 AM

hahaha.. bila baca balik entri lama, gelak je. cukupla baca sekali. xnk berkali2. malu rasa,

June 5, 2012 at 12:06 PM

masa mula2 berblog...ayat2 saya skema gilerr..haha.

June 5, 2012 at 12:22 PM

sy pernah!!

hehehe..

tp..sy tak malu sgt la..

sedih mungkin ada sbb terkenang kisah dulu2..

June 5, 2012 at 2:43 PM

pernah jg sesekali..perasan sendiri..skrg lebih pandai sikit dr dulu kononnya..hehe

June 5, 2012 at 2:50 PM

hehe... dulu dulu kan baru nak kenla berbloging kot... cakap apa ja, pneting ada isi mungkin ne.... saya pun tak ingat blog pertama saya namanya apa.. :)

June 5, 2012 at 2:50 PM

hehe... dulu dulu kan baru nak kenla berbloging kot... cakap apa ja, pneting ada isi mungkin ne.... saya pun tak berapa ingat blog pertama saya namanya apa.. :)

June 5, 2012 at 6:43 PM

bukan cik Rina sorang je..acik pun sama he he

Anonymous
June 6, 2012 at 7:32 AM

He he he he he ....HEATU?
How about MOOMEN- KATL?
Then there's LA VIANDE- BACEN- PORKELA- PORKMJ.
And when you get through with that, there's always RPORKET.
He's with ASKETSY- SYRIA and that's MEESE- ROVE-
HEINTZ.
Not to forget TEXAS TOOTS like " DWYT" .
He's completely HO SEA- HORSEA- TOBALSE- ASEASE.
REPESE knows.
So does GTONERSO.
And it came from DEFERROS.
Is that your PACESSMO?
Or is that NTERFORG?
TDERSE is totally ARECAR.
And METTETAL VIKING DOORS has it.

June 6, 2012 at 1:13 PM

setakat ni belum lgi... bru je berblogging tunggu taun depan tgk hihihi

June 6, 2012 at 1:56 PM

pernah jugak...bila baca gelak sorang2 hihihi

June 6, 2012 at 4:48 PM

selalu sangat bila tadok kerja.
hehehe

June 6, 2012 at 8:44 PM

pernah gak sebelum nih...sedih sebenar nyer tgk entry mulo2 dulu...haha

June 6, 2012 at 9:59 PM

mmg malu dan memalukan...bahasa entah apa2...pastu sibuk nak hias blog dgn berbagai widget,kan...rasa tak sanggup nak baca entri dulu2 hehe...

June 7, 2012 at 11:29 PM

hahaha.. sy selalu baca entry lama sy.. kadang2 rase bangga.. kadang2 rase kemaluan sendiri pon ada... hahaha.. tp enjoy :)

June 8, 2012 at 11:45 PM

wahaha ada jugak , tp yg mana ayat agak kelamkabut tp berinformasi , sy edit lain bagi sesuai dengan zaman ..ececehh gitu ..

June 11, 2012 at 12:48 AM

Sama la.. Rasa mcm nak delete je kan hahaha

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal