HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, April 16, 2011

Maharaja Lawak Astro 2011 : Wai, XN3, R2

Assalamualaikum..



Kah kah kah. Bosan tak? Tiap minggu nak cerita pasal Maharaja Lawak. Kan dah kata dulu betty penonton tegar rancangan ni. AF9 sikit pon tak nak cerita. Maknanya tak menonton secara tegar.

Mulai semalam astro prima dah tak siarkan lagi rancangan ni kesian mak tak dapat tengok dah. Jahat astro ni. Tapi nak buat camana kan. Ini strategi marketing diaorang. Nak tarik orang supaya beli pakej mustika tu. Rasanya dalam RM15-16 gitulah.

Siapa yang tersingkir minggu lepas diaorang baru umumkan malam tadi: Wai dengan XN3. Macam kasihan. Tapi diaorang memang patut disingkirkan sebab tak lawak.

Tema malam tadi: Muzikal Komedi


Yang gila kelakar malam tadi: Jozan, Nabil, Sepah, Man, Alex. Rugi betol kalau tak tengok. Memang terbaek sangat!

Jambu pon boleh tahan juga.

Balas tak berapa nak boleh tahan. 18sx tetap.

Yang tak berapa nak gila kelakar: R2, Jiehan

Amir: Sesuka hati dia je!

R2 pon dah tersingkir malam tadi.

Penambah perisa:


Persembahan pembukaan oleh Usop Wilcha yang menyanyi dengan berbaju pink. Usop ni memang penyanyi dulu kan dengan menggunakan nama Shy8. Usop Wilcha memang bagi tuah pada dia.

Persembahan penutup oleh para juri yang berkain pelekat. Kah kah kah.

Mamat Khalid pandai main organ rupanya. Eh. Organ ke nama alat tu?

AC tak habis² kena usik pasal gelang oleh peserta dari minggu lepas. 

30 comments

April 16, 2011 at 3:17 PM

Alahai ruginya tak tengok...

Kita ada Mustika tu...tak tahu pulak malam tadi...Maharaja Lawak..ingatkan malam ni...huhuhu

April 16, 2011 at 3:25 PM

Sepah juga yang terbaik. Bukan sekali bukan dua kali tapi berkali-kali.. Part tu yang Tira ketawa terbahak-bahak tu. Pasal Amir hmm.. Lawak dia tu hmm.. Agak-agak hmm. Anyway Tira suka Sepah.. :D

April 16, 2011 at 3:26 PM

best ke maharaja lawak tu ?

April 16, 2011 at 3:56 PM

cute: xpa..nnt ada ulangan..

Tira: sy suka Jozan, Nabil dan Sepah..bestt

nelly: best! sama best dgn blogging..hehe

April 16, 2011 at 4:14 PM

waaaaaa ..tak dapat tengok mencik mencik mencik..harap2 Abang ada rasa nak beli la ye, leh No tumpang skaki haha..nak minta rasa kelu lak lidah ni sbb Abang yang bayo huhu..

April 16, 2011 at 5:25 PM

Akak x tengok pun..tapi tertengok yg Usup Wilcha pernah jadi penyanyi tu..kat Galaksi kalau x silap..tapi x pernah kenal atau tgk pun dia menyanyi sebelum ni..

April 16, 2011 at 8:58 PM

No: mintak elok²lah..rugilah x tgk

kak ariana: tula kita pon x kenal dia seblom ni..lps jd usop wilcha terus glemm..

April 16, 2011 at 9:06 PM

Ahaksss.. medium untuk kita ketawa terbahak-bahak. Bagus jugak kan . Heee

April 16, 2011 at 9:43 PM

rina, balas tu lagi satu suka gune lawak dalam email kan, yg forward forward tuh...yg pasti sgt besh semalam.

April 16, 2011 at 9:47 PM

xleh nak tgk.... xdak Astro huhuuu

April 16, 2011 at 9:49 PM

lor really r2 tersingkir?kesiannya..tak dpt tgok sbb tak langgan warna.sob..sob..tp takper..youtube ada.haha..

April 16, 2011 at 10:23 PM

mommy mmg tak de astro pun..tenguk kat u tube je~ pree op cas..hee

April 16, 2011 at 11:35 PM

fiza: tula di samping ketawa dpt jugak eratkan hubungan dgn keluarga psl suami dan anak pon suka layan maharaja lawak..

April 16, 2011 at 11:37 PM

mzhany: owh ye ker..x original lah lawak diaorang..

April 16, 2011 at 11:38 PM

pirate: tgk kat youtube lah..best tau..

April 16, 2011 at 11:40 PM

puan kutu: R2 pon x best sgt mlm semalam..tp kan patutnya amir kuar dulu

April 16, 2011 at 11:40 PM

mommy: youtube kecik mommy x puass..

April 17, 2011 at 2:17 AM

wifiutm x laju, xdapat nak tengok la kak, huhu~~
lain kali kite p umah akak je la ea, hehe =)

April 17, 2011 at 3:20 AM

Nasib baik tak de astro.makcik layan kat you tube je ngan blog munna tepek video maharaja lawak tu. best gak boleh release tension.

April 17, 2011 at 4:22 AM

organ pun boleh..keyboard pun boleh...hehe...ya tabik spring kat bro mamat khalid...blues in major tu!!!perghhhhhhhhhhh!!!

April 17, 2011 at 6:02 AM

Cik Betty kita kena tag http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

April 17, 2011 at 8:41 AM

nak tengok tapi xleh..hehe..sbb xde astro..haha

April 17, 2011 at 11:39 AM

aku sabagi fan's blog anda ..tak bosan lah aku!! hiiihhii...
salam.. fB nya jarang aktif!! hihi!!

April 17, 2011 at 1:53 PM

kami dan mereka: jomlah mai umah..hehe

cik ina: nasib ada you tube kan

keli: tula saya ni buta seni..hehe

fiza: mmg dah dlm perancangan nk join tp tah bilalah..

bunga: you tube ada

d'zaro: hehe..sori ya..sy ini agak bz..mmg agak jarang ada di fb..tp ya mulai saat ini sy akan nyoba kembali aktif..:)

April 17, 2011 at 2:00 PM

tak faham kenapa R2 boleh terkeluar. kali nie je persembahan R2 macam down sikit. minggu2 lepas diorang lawak apa.
Tak faham juga dengan Amir nie.

SAYS.my 3rd anniversary birthday giveaway

April 17, 2011 at 2:56 PM

salam singgah,

mencari idea deco bilik tidur.... tgh x der idea ni. ada info sket in your entry in jan2011. tq

April 17, 2011 at 8:24 PM

prince terpaksa dwnload je tuk tgk..xde astro kat umah sewa ni..hehe..tapi mmg best la maharaja lawak..

April 18, 2011 at 4:56 AM

tak suka amir...kenapa tak dia je yang tersingkir..cakap sepatah hape pun tak lawak...

April 18, 2011 at 10:41 AM

mmg pun...tp taklah semata2 nk tgk ML kena bli mustika.takpe...ratu tompang tgk kat umah mak.eheh..patut mak dok tompang tgk umah anak.ralat gak R2 kuo.patut si amir atau jihan tu yg kuo.tak lawak langsung.pape ttp sokong jozan...

April 18, 2011 at 11:15 AM

cikgu den: tula sy heran jugakk..patut amir kuar dululah kan..

zonaku: nnt sy cuba buat entri utk awak ye..

prince: psgla prince astro kat umah sewa..suh tuan rumah bayar hahaha

asyraf: haha..tahla..dia comel kut ramai budak sekolah undi dia..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal