HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, April 25, 2012

sambutan harijadi risya yang ke-7.





Besday risya dah lama lepas dah.
Kitaorang takda buat acara makan-makan kek lagi pon sebenarnya.
Harijadi tanpa kek macam hari raya tanpa baju baru #eheh, puasa pon belum ;P#


Weekend haritu MIL ajak balik nong chik.
Saja nak kumpul-kumpul anak-anaknya sebab adik ipar dengan wifenya nak terbang ke obersea tak lama lagi.
Jadiknya celebrate la besday risya sekali.


Sayangnya encik papa tiada bersama-sama T_T (dia kan outstation haritu).
Maka baliklah aku ke sana 3 beranak.
Mujur adik ipar dan wife dia duk dekat dengan rumah aku jadi dapatla tumpang kan.
Nak harap aku drive sendiri, sobs.


Oh ya.
Disebabkan aku baru pandai mengcombine gambo kiki maka gayatla (jakun la tu maknanya) aku asyik mengcombine gambo.
Korang yang lum reti cara-cara leh tengok tutorial kat blog adik sizuka nih. Sini klik >>SINI.
Adik sizuka nih ada bisnis fotografi jugak tau.
Kalau nak gambo cantik-cantik tak kira wedding ke, famili ke boleh upah dia.


Kek panda mata potek (panda yang belakang). Gerangan siapakah yang mempotekkan matanya wakaka.


Hadiah dari uncle alil dan auntie hana yang nak terbang ke UK tak lama lagi. Hadiah cik is tak terhambek pulok gambonya. Cik is cedey nanti.

HAHA. Seronoknya dah pandai combine gambo sesuka hati. Tak yah pening-pening nak pilih mana. Kita letak je semuaaa. Dasar tamakk. Semua nak tepek kat blog.


Tamakk jugerrr. Semua nak letakk. Hihi. Termasuk gambo dahku yang tereksaited lebih.

Kesayangan mama dan papa. Muahhhhs.


Picture credit to : shahril salleh.





49 comments

April 25, 2012 at 10:25 AM

cerianya gambar2

April 25, 2012 at 10:28 AM

Gayat? Haha.

Nong Chik tu macam nama Datuk Bandar KL je, Raja Nong Chik. Agaknya tanah tumpah darah beliau kot ye?

'potekkan matanya' harharharhar.

April 25, 2012 at 10:30 AM

bagus juga buat combine gambar..boleh letak banyak2..hehehe

April 25, 2012 at 10:43 AM

happy belated birthday risya...

April 25, 2012 at 10:55 AM

wahhhh...selamat hari lahir ye....

semoga menjadi insan berguna

April 25, 2012 at 11:15 AM

Hepi belated Risya,semoga jadi anak yg solehah.....

April 25, 2012 at 11:17 AM

Wah, belajar tutorial dari blog Izzati.. Samalah dulu time buat header transparent pun blajo dr blog dia gak..

Hehehe.. Happy belated birthday utk Risya.. Moga jadi anak yg solehah..

April 25, 2012 at 11:27 AM

tu dia. sekali dah reti, semua gmbar akak letak. haha nice2. :)

hepi belated ebsday risha. :))

April 25, 2012 at 11:31 AM

dah besar dah anak mak...

April 25, 2012 at 11:31 AM

Meriah... mesti seronok sangat. :)

April 25, 2012 at 11:36 AM

happy belated beday risya. semoga panjang umur, umur akak betty sekali :)

April 25, 2012 at 11:40 AM

colourfull kek Risya..hepi besday dr auntie..moga jadi anak solehah dan buat mama papa berbangga ok..:)

bagus lah dah pandai combine gambo..
selalu payah nor nak tgk gamba Mamanya ni..hehe

April 25, 2012 at 11:48 AM

kita suka birthday party tapi kita tak da anak kecik.

April 25, 2012 at 12:03 PM

tu diaaaa..dah terror combine gambar! ahahaha


cantik kek tu..

Happy belated birthday lah Risya yaaa :)

April 25, 2012 at 12:06 PM

happy belated birthday risya, sebaya lah risya dgn damia, hihi kalau dekat boleh geng

April 25, 2012 at 1:16 PM

salam


terliur kek tu..

happy besday utk budak comel ni.

April 25, 2012 at 1:41 PM

bagus letak tutorial tu..boleh saya belajar gak..buto bab ni..haha.

April 25, 2012 at 2:20 PM

syedap nyer kek diaaaa

April 25, 2012 at 3:20 PM

pandailah awak edit dan susun gambo camtu, sya ni.. haremmmm... huhu

tulus mulus muka risya gmbo last tu, suke tul tengok.. semoga besar sihat dan kuat jadi anak yg solehah :)

April 25, 2012 at 3:32 PM

@mamaNoriz

senang je la awak..cer tgk kat tutorial tuu

April 25, 2012 at 3:52 PM

cantik kek dia.. berseri2 org2 yg menyambutnya.. wah dah pandai combine gambar, makin banyaklah gambar yg akak dpt tgk lepas ni.. bestnya..

April 25, 2012 at 4:31 PM

combine pakai apa?photoscape ekk?hihi..

lawa kek panda.yg smbut besday n adiknya tu comellah..oh ye lupa plak mamanya pun comel.kehkeh

April 25, 2012 at 5:20 PM

soronok Risya... mama dia pun seronok gak kan..cantum2 gambar..hehe.. ;)

April 25, 2012 at 5:25 PM

terpesona dengan teknik combine dan susun gambar~

April 25, 2012 at 6:10 PM

saya suka bila ada besday party sebab dapat makan kek yang sedap hee..
banyak gambo tu yang sonok nak tengok tu ceria jer

April 25, 2012 at 6:57 PM

msti risya happy sgt dpt potong kek ni.. smoga risya mbesar bagaikan juara n berjaya d dunia n akhirat

April 25, 2012 at 7:33 PM

wahhh dah combine gmbr hikhik.

happy birthday risya :)

zikry gmbr bwh tu comel sgtnya.mcm muka cik betty :D

April 25, 2012 at 9:35 PM

untung risya mama wat besday party untuk risya. Happy besday risya semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki, besar nanti jadi anak solehah , ingat jasa mama papa yang bagi risya ilmu dunia dan akhirat ye : )

April 25, 2012 at 11:05 PM

hepi besday risya..dah besar dah tue, x lama lg leh tawen lah..hik hik..

April 25, 2012 at 11:09 PM

cantiklah semua gambar tu.....

selamat hari lahir utk risya..semoga menjadi anak yg solehah..

April 26, 2012 at 12:57 AM

tahniah..maju setapak lagi..

Happy birthday risya...

April 26, 2012 at 1:42 AM

bestnya risya dapat potong kek n hadiah yg best2 tu...

pasni boleh tepek gmbar byk2 sbb dah terer combinekan gmbr kan....

April 26, 2012 at 3:41 AM

As salam Rina,

Suka tgk Rina, comel je... Kecik molek, patutlah anak2nye comel2 belako! :)

Kek panda mata potek? Potek tu ape maksudnye Rina?? Juling kah??

Terasa nak makan kek pulok dah...

Happy Birthday Risya! Semoga diberkati rezeki, diberkati umur & jadi anak yg solehah... Barakallahufik~

April 26, 2012 at 4:40 PM

zikry yang hemsem !
muahhh muahhhh.
hahahahaha :P


happy birthday risya.
semoga jadi anak yang solehah.
aminnn
*kiss and hug*
:)

April 26, 2012 at 6:29 PM

comel kek nyer...happy belated birthday Risya....;)

April 26, 2012 at 8:57 PM

meriah betul..

April 27, 2012 at 5:22 AM

comel2 anak akak ;)


Sayang akk ketat ketat kalau akk sudi vote setiap hari di setiap link2 di bawah :)

fave kay poh - http://t.co/2v3KTn7K

blogger of d year - http://t.co/RuoMVOF2

Online shop - http://t.co/3V89ev1U

Funniest video - http://t.co/8urhiLNF

thanks tau ;D

April 27, 2012 at 1:38 PM

epi belated besday risya...
waaa... best la kek besday gurl ni.. =)

April 27, 2012 at 2:46 PM

atoto..comel sangat semua!

April 27, 2012 at 11:52 PM

meriahnya...best tul kek tu ye

chii suka pic zikri pandang atas..risya dok sibuk ngn kek..comel je ^___^

April 28, 2012 at 1:34 AM

comey2 balaka , seronoknya sambut hari jadi ..

April 29, 2012 at 5:47 PM

happy belated birthday , risha !

April 29, 2012 at 7:26 PM

Salam. Hi Rina.. Maaf la ye terlambat wish.. Happy Belated Birthday Risha.. moga membesar jadi anak yang bijak dan solehah. :)

April 30, 2012 at 1:40 AM

Suka kek tu. Sebab ada panda ;)

Happy Belated Birthday Risya

April 30, 2012 at 6:58 AM

comelnya anak2 akak. macam mak dia jugak la. hehe. cantik kek tu, patut saya pergi terjah umah akak gak tuh. hehehe :) happy belated birthday for sweety pie! :)

April 30, 2012 at 10:31 AM

comelnya risya..nak cubit boleh tak? hihihihhhh

May 2, 2012 at 6:10 PM

happy bzday risya...

**saya x penah sambut bzday..apatah lagi di suprisekan...hehe

May 3, 2012 at 12:26 PM

serius dh lame x smbut bday sbnrnya..nak2 dh 2 thn bday dlm bln pose..so, dla pun wat xtaw je..hehe..comella anak2nye..kiutmiut..hp belated bday la tuk risya ye^^

May 4, 2012 at 9:07 AM

Happy Birthday Risya....sedapnya kek tue....hehehe memang tamak betul letak pic...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal