HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, January 24, 2011

saya dan award.






Kau ingat artis je ke boleh dapat award?..

Aku blogger (layakkah aku???..perasan je) pun dapat award jugak..

Tak dapat pegang tapi dapat tengok..oklah tu..award jugak

CheNo yang bagi..nanti aku pass pulak kat orang lain..

Siapa? Tengoklah nanti..(10 orang tau..banyaknya...)

Ingat nak ambik je senang-senang???..

Jawab soalan cepumas dulu..

Berikan 4 ciri lelaki/wanita idaman..

first..yg macam mr papa

second..macam mr papa jugek

third...mestilah yg macam mr papa

fourth..also yang macam mr papa..

Nape? Laki kau best sangat eh?

Best untuk akulah..tak semestinya best untuk orang lain..

Berikan satu tips ringkas kekalkan hubungan dengan pasangan..

Apa eh? Aku sentiasa ingat dia adalah pasangan terbaik aku...

Pernah jumpa doa pendekat jodoh atau putus cinta?

Pendekat jodoh takde tapi putus cinta...macam pernah tengok..

Kena bagi award ni kat 10 blog pilihan (ni penat sikit..buat sikit2 boleh??..nak masak dulu..)

Aku bagi kat : junko, cik lekit, dali, mummy fara, haniz..nanti aku sambung lagi..

                                 
                                                       (bz...bz...bz)


Meh aku sambung lagi..nazrul, hembusan,cik nas, deq deq..adeh lenguh..sapa lagi ni..effi bolehla..

Ahh..diaorang ni semua tak tau lagi aku dah pass award ni kat diaorang..

Nanti..nanti kalau sempat aku bagitau kat diaorang..

Aku letih..kurang tidur..sakit kepala, selsema dan sakit tekak..

7 comments

January 24, 2011 at 12:28 PM

tima kasih cz sudi gak terima dr No hihi..owh, sila2 la amik resepi tu, senang je nak buat..cili taiwan tu panjang dia lebih kurang jari kelingking je..dia kurang pedas..takpe, klo xde bedal la cili pe2 pun takpe, cili api ke, cili padi ke hehe..tp nak buh tu kena tengok kepedasan dia tuh gak ye..kang berasap plak hihi..

January 24, 2011 at 5:01 PM

No: haha..dah buat pun tom yamnyer..tapi kita ubah sikit..taruh daging..taruh sotong..tambah lengkuas..

January 25, 2011 at 10:37 AM

oooo....terima kasih rina..nanti DeQdEq amik yer...

samala kita, DeQdEq pun demam, selsema dan sakit tekak ni

January 25, 2011 at 10:38 AM

thank you sebab bagi award.. kena cari masa sesuai ni utk buat entry pasal award ni.. hehehe.. anyway thanks again..

January 25, 2011 at 12:15 PM

Thanks cik Betty..hihihih..first time dpt award..xtau nk kata apa dah..hihihihi..i terharu you!..wakakakaka..

January 25, 2011 at 12:40 PM

thanks.. nnti kita sudahkan tugasan ni

January 27, 2011 at 8:14 PM

Haha ada award ye. Jawab kat sini je la:

1) 4 ciri
First --> Fourth - yang macam future mrs mama :P

2) Tips kekalkan hubungan
Kurangkan berkepit 24 jam, sama ada masa belum atau sesudah kahwin.

3) Doa pendekat jodoh?
Tengok Surah al-Furqan, ayat 74.

Doa putus cinta ni apa pula? Doa nak putus cinta atau doa untuk tenangkan hati ketika putus cinta? Haha.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal