HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, December 2, 2011

Aura Retro Makin Membahang






Assalamualaikum..

Semalam aku pegi jalan-jalan dengan incik papa cari baju retro beliau untuk konsert risya ahad nanti. Jalanlah dengan muka berbintik (chicken pox). Rasanya memang senang nak carik sebab macam tengah in lah fesyen retro dengan vintage segala ni. Sana-sini baju corak kotak-kotak, bunga-bunga dengan bintik-bintik. Tak kiralah baju lelaki ke perempuan ke budak-budak ke. Kasut dengan beg pon ada bintik-bintik. Haih. Macam nak perli kami jerrr.


Sekarang, comel tak saya?

































Itulah rambut retro papa saya! Heheh..




45 comments

December 2, 2011 at 9:02 AM

ala..ala....comeiii nya

macam mama :)

December 2, 2011 at 9:12 AM

hahahha
comeinya

December 2, 2011 at 9:13 AM

alolololo....comey...comey...comey...

December 2, 2011 at 9:25 AM

comel!~ cute!~

December 2, 2011 at 9:25 AM

comel nya...berat tak rambut tu ye :p

December 2, 2011 at 9:26 AM

Hikhik .. tomeynya ...

Ala update la fesyen mama zikri pulak ... x sabau nk tgok ..

December 2, 2011 at 9:31 AM

sungguh comel.. geram tgk.. tak sabar nak tgk gambar rina in retro pulak..

December 2, 2011 at 9:41 AM

comelnya zikry, alahai meh sini sayang aunty cium-cium.

kihkihkih, pakaian bintik muka bintik-bintik ye kak.

December 2, 2011 at 10:00 AM

kalah david arumugam!! haha

December 2, 2011 at 10:07 AM

wow...manyak comel!

December 2, 2011 at 10:21 AM

Commmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeelllllnya!

Rina, jgn lupa t majlis tu, sila post gambar2 awak ya? Tak sbr tau nak tgk!

December 2, 2011 at 10:50 AM

haha...berapakah harga rambut palsu itu?? ngeee...tk sabar nk tengok sekeluarga pulak...


add saya di fb...nk bg kamu hadiah,pergi dekat blog saya ada tab fb di atas itu...

December 2, 2011 at 11:13 AM

tak sabar nengok ko update cerita retro, tengah membayang ko comel tu mengenakan rambut afro tu. sesuai je kalau rina yang pakai:)

December 2, 2011 at 11:42 AM

hey! so cute la...

December 2, 2011 at 11:45 AM

kalau dapat anak akak ni nak cubit2 pipi dia. hahaha. geram cute sangat.

December 2, 2011 at 12:17 PM

Sallam,

Comei, comei, LIKE!

December 2, 2011 at 12:44 PM

waahh k.rina..

mmg retro habis!haha..

xsbr nak tunggu hari konsert risya nt..hihihi

December 2, 2011 at 12:51 PM

singgah+komen+follow

gaya retro yang kewll+awesome!

December 2, 2011 at 1:17 PM

rina cool lah rambut afro tu..comey giler...

December 2, 2011 at 1:24 PM

amboi bergayanya dia..rambut afro lagi..

December 2, 2011 at 2:11 PM

chomel nya.. hahaha.. jap nak imagine kalau rina yg pakai.. hehehe

December 2, 2011 at 3:15 PM

hahahahaha smart la..comel.

nak jugak pakai supaya nampak comel macam anak2 kak rina..hahahaha jom muntah..

December 2, 2011 at 3:51 PM

hahaha..comeynya zikri....kalo papanya yg pakai, camne la ek? hehe...

December 2, 2011 at 4:14 PM

ahaks ahaks...

December 2, 2011 at 4:18 PM

Comel...camna la..muka incik papa nanti hihihi..mesti kelakarkan...

December 2, 2011 at 4:23 PM

comelnya.macam mama dia. :D hehe. rambut tu akak ke hubby yg nak pakai tu ???hehehe

December 2, 2011 at 5:00 PM

comelllllllllllll...
suka tengok...
;)

December 2, 2011 at 5:07 PM

ahahaha..mmg comel..lagi2 gambar no 2 :)

December 2, 2011 at 5:35 PM

Siapa yg akan pakai rambut retro tu nanti Rina?Kalau papanya, akak salutelah.. memang sporting sporting habislah..:)

December 2, 2011 at 6:07 PM

Comelnya... P/s: Cikgu Rosmina dah pindah.. Tak sempat kenal dia pun..

December 2, 2011 at 6:56 PM

kelass ko rambut papa..haha

December 2, 2011 at 6:58 PM

hihihi, cool what! ;)

December 2, 2011 at 7:39 PM

kalau anak beranak pakai comei gak tu g konsert.ehehe.trus teringat rambut bpk mertua ratu muda2 dulu.afro.sib baik anak dia tak follow.ehehe.

December 2, 2011 at 8:57 PM

tidakkkk..papa pakai rambut ni nanti?haha

December 2, 2011 at 10:24 PM

comelnye rambut dye..hee

December 2, 2011 at 11:44 PM

hahaha . rambut lbey beso dri org :D

December 3, 2011 at 1:49 PM

tengah training untuk konsert yerk...hihi..:)

December 3, 2011 at 3:24 PM

Wah dah mcm alleycats,hehe

December 3, 2011 at 6:18 PM

haha. memang comel sangat dah tu kak..hehe..besar sungguh rambot afro tuh..hehe

terima kasih sudi komen blog sy kak. akan saya singgah blog akak selalu

December 3, 2011 at 6:33 PM

@EN ILHAM

:)..

December 3, 2011 at 7:00 PM

Comel, cute, semua adalah. Nak2 bila dia pejam mata tu.

December 3, 2011 at 8:21 PM

grrr-,- kenapa comel sgt ni>.< hikss.... geramm.. cubit pipi sikit boleh?

December 3, 2011 at 8:22 PM

to answer ur question last time, and yes, i'm farra arisha's elder sister:)

December 3, 2011 at 9:17 PM

fulamakkk retro tuuuu .

December 3, 2011 at 11:24 PM

kool sangat2...hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal