HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Tuesday, May 24, 2011

Masya-Allah! Aku Menangis Melihatnya..

Assalamualaikum.

Baru kejap tadi aku gembira Secret Recipe dah halal. Lepas tu makan coklat sedap-sedap pemberian suami terchenta.

Tetiba aku menangis kerana ini: Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara

Ya, Allah! Aku mohon berikan petunjukMu kepada manusia ini.


35 comments

May 24, 2011 at 11:20 AM

anies da post kt my social network n minta kwn2 d sn boikot blog tu!! anies x pecaya yg blogger tu bkn islam

Serius hot! WFTXO@#$%&*!

May 24, 2011 at 11:37 AM

alhamdulillah..lega secret recipe halal sebenarnya kan

May 24, 2011 at 11:40 AM

Astafirullah...baru prince tahu nape cik betty menangis bile buka link tu..

sedih dan hiba lagi prince bila membacenya..sanggup org tu mempermainkan agama..

hanya mampu berdoa.. "Ya Allah, Kau bukakanlah hatinya yang gelap itu dgn cahaya hidayahMu supaya die bertaubat"amiin.

May 24, 2011 at 11:48 AM

huhuhu bahasa dia macam orang melayu sendiri.semoga dia diberikan petunjuk.nak report pun tak tau cane.

May 24, 2011 at 11:52 AM

astaghfirullahalazim...ya ALLAH tak sanggup nak baca...teruk sgt makcik tu...ada gak manusia opss syaitan mcm ni ye...moga ALLAH memberikan petunjuk & hidayah kepadanya...ALLAH MAHA MENGETAHUI...

May 24, 2011 at 12:03 PM

erm...kenapa eh dgn makcik hajah tu..? tk boleh bukak pun blog dia..

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PAKAI BOTOX KE ??

May 24, 2011 at 12:14 PM

astaghfirullah.. berdebar2 dada ni masuk blog tu td.. semoga hidayah Allah sentiasa ada buat dia dan kita semua.. sedihnya rasa..

May 24, 2011 at 12:19 PM

CIK BETTY,
NAPE GAKNYE DIA KACAU ISLAM...ISLAM TAK KACAU DIER PON...

May 24, 2011 at 12:39 PM

xleh bukak blog tu...apa cerita nii..ayyoo..aku ketinggalan bas plak...

May 24, 2011 at 12:47 PM

wow!!!sakit hati baca n3 minat senget tu...kita tau pendirian kita dimana so jgn dilayan manusia mcmtu..propaganda memecahkan agama Islam...Naudzubillah...

May 24, 2011 at 12:57 PM

betol yang makjah tu orang islam ye kak.. kadang2 saya terpikir gak ni cara orang kafir nak pecah belah kan umat islam :(

May 24, 2011 at 1:12 PM

awal pagi tadi saya dah baca blog menghina islam tu, melalui link di blog mazidul..polis kalau nak tangkap, boleh aja trace..

May 24, 2011 at 1:18 PM

astaghfirullah...memang sakit hati baca komen2 dia gambar2 dia..tapi dalam masa yang sama lagi sedih bila dia permain2kan agama, ALLAH, dan Nabi Muhammad kita..

May 24, 2011 at 1:20 PM

terkedu..x terkata dibuatnya bila chii masuk blog tu semlm..ishk..harap2 ada tindakan dibuat pd owner blog tersebut...

May 24, 2011 at 2:31 PM

emm hampir sejam jugak sy membaca dan mengkaji blog tu serta menelefon rakan tanya pendapat.. blog ni bukan di bina oleh org islam .. rasanya org islam tak akan ada hati jahat macam tu .. ni semua permainan kafir.. nak menyesatkan golongan muda .. itulah salah org muda kita jugak sekarang ramai yg alpa n lupa agama batas2 halal n haram.. jd ramai yg nak masuk jarum nak sesatkan org islam.. semoga blog ni dijadikan iktibar dan kita sebagai org islam jangan cepat melatah sampai nama buruk islam sendiri di permainkan .. yg penting kita kena makin kuat .. bersatu dan bertekad serta berjihad...yang penting niat kita...betul tak.. apa2 pun tahniah rina .. sbb sebarkan benda2 macam nie... semoga kita dan umat islam di pelihara Allah ...dan di jauhkan dari segala yang tidak baik...

May 24, 2011 at 2:39 PM

cik betty! masya Allah... ya Allah... makhluk apa ni??

May 24, 2011 at 4:41 PM

semoga dia diberikan petunjuk..amin untuk semua doa2 dari bloger.

May 24, 2011 at 7:51 PM

What happen? I can't open the given link...


Taman Gantung

May 24, 2011 at 8:31 PM

CIK BETTY...CUTE TAK BOLEH BUKAK LA...NAK BACA JUGAK...SEBELUM NI PERNAH JUGAK DENGAR2 ADA BLOG KUTUK ISLAM HUHUHU

May 24, 2011 at 8:44 PM

dAH DAPAT DAH CIK BETTY...TERUKNYA MANUSIA ITU....MURTAD KOT...

May 24, 2011 at 8:48 PM

takleh bukak blog tu .. cuba bukak tapi asyik problem je.

cuba carik info nnt..

apakah ini permainan org kafir ?

May 24, 2011 at 9:19 PM

sedih...gelapnya hati..

May 24, 2011 at 9:38 PM

Blog tu dah kena ban ke? Dah tak boleh bukak dah. Baru nak tengok.

May 24, 2011 at 9:54 PM

huhuhu dia dah delete blog dia kot..

May 24, 2011 at 10:30 PM

amin ..
sweet !

May 25, 2011 at 12:09 AM

astahgfirullahalazim...makcik ni spesis ape ni..

May 25, 2011 at 12:10 AM

semoga die mendapat hidayah dr ALLAH...

May 25, 2011 at 6:11 AM

ahh menciklah baca blog dia,rasa tak boleh nak kontrol kemarahan , kalau dia ada kat depan ni rasa nak letak cili api je kat nmulut dia. pandai menjawab plak.

May 25, 2011 at 9:17 AM

assalamualakum

salam ziarah di pagi rabu :-)

May 25, 2011 at 10:09 AM

terkedu No dibuatnye..rasanya ada betul kata Fazz tu..saje nk buat kita marah dan dari segi ayat tu org LELAKI yang tulis..

May 25, 2011 at 11:12 AM

kakD sampai ke hari ini tak boleh lg buka blog yg diceritakan tu...

rasa mcm tak sbr nk baca apa yg ditulisnya....

May 25, 2011 at 11:24 AM

oh..sye pun bru je tinjau2 blog dia tuh..sangat menyakitkan hati baca sume post dia...title je dlm ic islam tpi perangai x melambangkan islam....subhanallah

May 25, 2011 at 1:27 PM

Allah x perlukan manusia...manusia yg perlukan Allah..

May 26, 2011 at 10:51 PM

astagfirullah..en suami pernah tunjuk kt fb lama dah.rupanya makcik jahanam nie ada blog.memang setan betullah...

May 29, 2011 at 10:43 PM

alahai..izan tak dpt tgk apa yg ada kat situ..tp kalau2 bab agama dibuat main2,dihina..tiada maaf bgmu duhai blogger begitu!

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal