HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, May 5, 2011

Model Sehari - DARA






Dulu-dulu kan masa zaman muhda-muhdi, aku pernahlah merasa jadi model. Sehariii je pon kan. Tu pon nak kecoh satu dunia. Kahhhkahhhh.



Ekceli, konpius jugak. Sebab diri ini langsung takda ciri-ciri model yang biasanya cantik rupawan tu. Tinggi ada sikit kurang. Bantuttttlah senang cakap. Muka? Adalah sikit lebih kurang rupa pan asian. Sebab saya ni anak kacukan. Kacukan JAWA + BANJAR. Kacukanlah jugak tu kann. Haha. Nak jugakkkk kan.


So, sebab rasa-rasanya majalah tu pon makin dimamah usia. Tak pon tak lama lagi bakal menjadi mangsa rabakan dek budak-budak sedang membesar dalam rumah ni maka lebih baik tempek dalam blog kann. At least ada juga kenangan.


Ko ingat senang orang 'pakej biasa-biasa' nak dapat peluang cenggini?



Menyampah. Sebab kena posing duduk macam HARAMMM.



Mujur tak kena gigit tungau.



Cis muka tah pape.



Kaki seluar pon kena lipat. Sah BANTUTTT.



Makcik toreh getah.


Aku dapat duit tau untuk kerja-kerja ni. Dalam RM200 camtu. Lepas tu aku dah tak dapat offer lagi. Mungkin sebab nombor talipon tukar ataupon diaorang INSAF nak amik aku jadik model lagi. Dahla tak cukup pakej, KAYUUU pulak tu. Kahkahkah.


Korang, jangan kutuk eh!




39 comments

May 5, 2011 at 10:40 AM

PHEWIT!!!

May 5, 2011 at 10:42 AM

amboi cik rina kita ni penah jd model upenya..fuhh...cantek la..ni bukan makcik toreh getah..tp makcik model cung..nak berkenalan boley..hehehe..

May 5, 2011 at 10:49 AM

memang comel... sebab tu boleh masuk dara :)

May 5, 2011 at 10:51 AM

fewwwwwiittttt~~~~~

May 5, 2011 at 10:57 AM

Wah..tak sangka Rina..cantik bergaya..mana ada pendek..akak tengok dalam gambar tu..ok je macam tinggi lampai je..hehe..

sib baik kawin cepat, kalau tak mungkin dok berkerjaya dlm bidang modelling kot..Jgn marah, akak gurau je. tapi, memang cantik lah Rina..:)Simpan lah gambar sebagai kenangan untuk anak cucu nanti..

May 5, 2011 at 10:57 AM

prince nak kutuk jgk ni..jgn marah taw...cantik2 la gambar cik betty tu..no wonder la klu tempek dlm majalah tu...femes gitu..nak sign boley...hehe

May 5, 2011 at 10:58 AM

Rm200??? Best ape.. Hehehe.. b4 kawen lah ni kan??? Menarik jugak.. Side income..

Entry Terbaru : Cara Dapat Topup Free Secara Berhemah

May 5, 2011 at 11:05 AM

eiii comel nya Rina.. ni jujur la ,, tak perli2 tau.. comel n cantik banget .. kenapa tak continue je terus jd model muslimah.. tapi cantik la..suka sangat tengokkkkk..

May 5, 2011 at 11:08 AM

wah.. ensem nye akak ni... memang ada bakat la jadi model.... xsangka saya leh kena dengan model hebat ni :)

May 5, 2011 at 11:38 AM

Salam kenal dari akak..

ooo model rupanya...comel lah..

May 5, 2011 at 11:38 AM

SIAP BARING2 CIK BETTY POSING..
CANTIK GAMBAR..

May 5, 2011 at 11:52 AM

feeewit...!! cun abes..hehe :p

May 5, 2011 at 12:12 PM

Model "makcik toreh getah" tu memang lawak...ekekekee...

Bayaran RM200 tu mmg ciput..tapi kenangan nya seumur hidup kan....:P

May 5, 2011 at 12:15 PM

comel!...akak rupanya..hehehe...
blh jd model lg ni...pakai busana muslimah...hehehe..


muka lembut lah....smile..

May 5, 2011 at 12:48 PM

wah, cantiknya....skrg dah tak jadi model ke???

May 5, 2011 at 12:51 PM

lawanya akak!
nanti boleh lah mintak tips macam mane nak jadi model, hehe ;)

May 5, 2011 at 12:59 PM

hihi,jat plak yg bangga.bukan sng nk dpt peluang jd model tau.hihi

May 5, 2011 at 1:11 PM

AWW.CANTIKNYA KAK RINA.DAH MACAM MODEL BETUL.I LOIKEE :D

May 5, 2011 at 1:58 PM

wah..glamer la cik betty...ya..idea yg baik letak kat blog..kalau hilang majalah tu...boleh tgk kat blog ni bila2 masa...")

May 5, 2011 at 2:02 PM

LAWAAANYEEEEE! :D

May 5, 2011 at 2:33 PM

lawa gila !!

May 5, 2011 at 2:58 PM

comel mmg comel rina..siyes tau!..nape rina tak teruskan aje..sayang klo bakat dipendamkan..

May 5, 2011 at 3:13 PM

comei2 belaka....mmg ada aura model sikit2....asal tak maintain trus?

May 5, 2011 at 3:28 PM

kenapa mahu kutuk...i jeles tau..ahaks...

May 5, 2011 at 3:45 PM

one word: CUTE+JELITA
eh, tu dah 2 perkataan kan?
pe pe je la~ :)
hehe.. akak comel pe
kira ok la tu, pengalaman dlm hidup
bukan semua org boleh jadi model

May 5, 2011 at 4:11 PM

sy jawab kat sini ek...taska tu kat kl..dulu je sy study kat utm..hehe..

May 5, 2011 at 4:21 PM

"ish2..akak sungguh tak sangka rupanya bersahabat dgn bekas model..bangga sungguh nih.."

May 5, 2011 at 4:59 PM

salam petang betty~ketinggian je tu....tapi senyum punya la manis kiut miut je...kalu makcik toreh getah lagu tu, mau getah tak renti ngalir..cantik si penorehnya~ dalam gurau betui jugak, betty mmg di anugerahkan rupa paras yg cantik

May 5, 2011 at 5:07 PM

memang comel sbb tu boleh masuk dara,

May 5, 2011 at 5:10 PM

chumel cgt2!!

May 5, 2011 at 7:56 PM

cantek, RM200 boleh sangatlah tu posing sikit-skit, baring sambil pandang langit. fotegenik lah betty ni.sekarang nape tak wat model lagi?

May 5, 2011 at 7:59 PM

woww. hehe. glamernya akak.

May 5, 2011 at 10:37 PM

Cool....

Tips Kejayaan

May 6, 2011 at 9:29 AM

mantapnya...tp sekarang mesti lagi mantap kan..

ada framekan letak kat bilik tidur tak??? hehehheee

May 6, 2011 at 12:40 PM

Gambar pertama tu kasutnya fuh. Kalau sepak bola boleh bocor tu. Hehehe.

May 6, 2011 at 1:33 PM

comel jer cik betty,takdelah kurus sgt pun.ok sedap mata memandang.hehe..

May 6, 2011 at 3:29 PM

kamu sangat cantik lah! mana datangnya rupa tak cantik masa zaman budak2 dulu?

May 6, 2011 at 4:23 PM

nak sign boleh kak? ehhe..wahh patut la ank comel...mak nye model tarah maya karin eheh

May 9, 2011 at 3:38 PM

wah stylo mak cik toreh getah ni..hehe
*ini bukan kutuk ye

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal