HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, May 20, 2011

Seronok Sangat Lupa Nak Letak Tajuk Tadi..Hahaha

Assalamualaikum..

Hah. Sambung. Sambung.













Dah habis. Kahkahkah.

River Cruise adalah sangat seronok. Silalah naik. Murah juga.

37 comments

May 20, 2011 at 10:53 AM

seronok la rina...No teruja sesangat nk p Melaka la, Langkawi la...nnt cuti ni No hanya p Sabah je..tu pun yg dekat2 sbb ada masalah sket..

May 20, 2011 at 11:09 AM

apesla xnaik malam kak.. kalau nek malam lagi stylo tau :)

May 20, 2011 at 11:12 AM

suka2 .. pasal tengok gambar saja..

May 20, 2011 at 11:14 AM

bestnyerrr jalan2 ...rasa macam nak pergi bercuti pulak...

May 20, 2011 at 11:16 AM

bayar berapa tu?

May 20, 2011 at 11:21 AM

oppss..silap river cruise erkh...hehehe...dah pernah merasa...hujung bulan enam nanti..maybe rasa lagi..ahaks..

May 20, 2011 at 11:21 AM

melaka monorel? melaka pun ada monorel? hhuhu..ketinggalan nya saya...hahaha

May 20, 2011 at 11:42 AM

seronoknya Miss Betty g jenjalan..gambar menceritakan segalanya...

memandangkan hari ni hari Jumaat jom ke blog saya...ada berita menarik pasal isu Halal Haram

May 20, 2011 at 11:59 AM

wah cam best.kena plan percutian ke Melaka bila balik Msia nanti nih.heeee~

May 20, 2011 at 12:18 PM

naik tak monorel yg rail nya kontot tu...? hehehe..

sy belum try lagi.... ;)

May 20, 2011 at 12:35 PM

hehehehhehe patut lah tgk takde tajuk td.excited eh cik betty ><

May 20, 2011 at 12:52 PM

Betty nak waktu malam river cruise ni adalah seronok 10 kali ganda .cubalah.apa-apa pun Melaka adalah tempat yang patut dilawati.

May 20, 2011 at 12:53 PM

mmg murah dan puas hati menyusuri sungai itu =D

ad aorg kata naik mlm pun best tp izan naik siang dulu sbb ada bdk kecik ni susah sket mlm hehe

May 20, 2011 at 1:32 PM

nti pegi sekali lagi nk naiklah.hehe..

May 20, 2011 at 1:52 PM

Salam, nampak blog ni kt blog cik ina do do cheng.emmm sukanya best la melaka dah ada monorel rupanya dulu pegi takde lagi. Dah bertahun tak pegi melaka. melaka negeri yang paling bersih kat malaysia!

May 20, 2011 at 1:55 PM

macam terusan je kak.hihi

kalau kat sungai ganu pun leh naik bot penambang.tp cuak la lalu sebesar2 sungai 2.haha

May 20, 2011 at 2:05 PM

Wah...dah habis dah storynya hehehe...Banyak betul tempat Cik Betty ronda ya...

May 20, 2011 at 2:46 PM

yang jarang-jarang la bestkan. kalau dah selalu mesti boring.

May 20, 2011 at 3:16 PM

wah..hehe...sangat happy melihatnya...belum pegi lagi tu...anyway...selamat bercuti dan bergembira ngan family ya...peace yo!

May 20, 2011 at 3:24 PM

melaka monorel..time saya gi belum bukak kot huhuhhhhh

May 20, 2011 at 4:24 PM

gb dah pegi byk kali tapi tak penah naik cruise. nampak makin makin cantik lak melaka.

hmm...nampaknya kene gi jugak tahun ni...bulan 9 lah! :D

May 20, 2011 at 4:29 PM

last time akak naik river cruise tu malam.. sepanjang laluan dipenuhi lampu.. cantik sangat..

May 20, 2011 at 4:51 PM

selalu pi jalan jalan eh ..

bestnyeeee.

May 20, 2011 at 5:36 PM

ahaa sampai lupa nk letak tajuk kikiki

May 20, 2011 at 5:37 PM

tq yg bg komen..nih cik betty nak mencelah..hehe

melaka dh bnyk berubah..Ali Rustam mg sungguh² jadikan Melaka maju..

monorel sy x naik..dia cuma pusing² situlah kut utk tgk sekitar bandar..

suami sy ada keje mlm tu..kalo x mmg nak naik river cruise tu malam..

May 20, 2011 at 5:39 PM

eh lupa laks nak jawab pertanyaan en bujal X..naik river cruise nih tambang rm10 utk dewasa rm5 utk kekanak..kalau pilih yg VIP punye harga 2x ganda

May 20, 2011 at 5:52 PM

papa mifz pun pernah naik river cruise nih....pemandangan not bad....

May 20, 2011 at 6:37 PM

cikbetty.... bestnya g jalan2... tak ajak jah pon.. haha....

May 20, 2011 at 6:51 PM

River Cruise tak pernah naik lagi...

Gambar Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

May 20, 2011 at 8:15 PM

Jalan-jalan menyusur sungai rasa macam dekat negeri Belanda laa pula. Hehehe ^^

May 20, 2011 at 8:17 PM

terang mate nenguk pic2 ni......heee~ mommy dah pegi melaka tapi tak jalan habis pun.....

May 20, 2011 at 9:02 PM

kenapa cik betty suka tangkap gambar jarak jauh.. segan ke?? hehehe..

orang chomel pun segan erk

May 20, 2011 at 9:08 PM

suka kita dengan entry bersambung family holiday awak nie... buat saya teruja nak gi melaka...

May 20, 2011 at 10:36 PM

amboi .ni betul2 seronok ! jalan sakan tu ~

May 20, 2011 at 10:45 PM

seronok dapat jalan2 kan..

May 20, 2011 at 10:49 PM

"eh,best nyer..nak pi..nak pi...bila nak pi taktau..tk penah naik lagi cruise tu..tp yg kt blkg tu eye on mesia tu penah la..ms kat KL hari tu.."

May 23, 2011 at 3:10 PM

mmg comellah...nmpk muda la kak...
mcm bwk adik je..hihihi....



seronok kan naik tu..hehehe.....
mina masa naik tu kemain leka....
hihihi...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal