HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, May 14, 2011

Bila Blogspot Problem..

Mood saya pagi ini betul² buruk.

Entri terakhir saya hilang diremove blogspot yang gila jumaat lalu (semalam aje sebenarnya tapi rasa macam dah berlalu-lalu lamanya).

Mereka janji akan taruk balik tapi semuanya bohong belaka. Ada blog yang bernasib baik. Namun saya tergolong dalam kumpulan yang tidak bernasib baik. Selalunya memang macam tu. Kalau ada cabutan bertuah atau bermain GA sekalipon saya pasti takda tuah.

T____________________________________T.

Sedih. Rasa macam nak rendam kepala dalam sinki (boleh sizuka? pinjam pepatah kamu sekejap).

Sudahlah. Redha saja.

Entri hilang bukanlah perkara yang dikesalkan sangat. Saya masih ada draftnya. Boleh republish bila² suka.

Saya sedih melampau sebab tak sempat baca komen kawan² untuk entri tersebut. Kalau saya republish, kalian sudi tak nak komen lagi? huhu.....pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Buat muka kasihan.

Sudahlah.

Flashback perbuatan hari Jumaat.

Tak boleh update blog.

Terasa bosan mencengkam jiwa.

Lalu menyebokkan diri ke facebook. Huhu.

Kalau tak kerana blogspot problem sumpah saya tak bukak fb.

Berchatting dengan teman lama sepatah dua kata.

Dan menghadirkan diri ke grup sahabat blogger.

Berkenal² dengan teman blogger lain. Dapat juga tambah follower beberapa orang.

Lepas tu baca blog kegemaran secara mendalam : nurulism.com.

Oklah tu. Kegembiraan dalam kebosanan kata orang.

Bye ah. Nak blogwalking.


38 comments

May 14, 2011 at 10:22 AM

boleh.pinjam je.heeee.samalah cik betty.tapi kan, dekat blog sy bukan entri hilang, komen hilang wuwuwuw.semua reset balik.entri yg latest dgn second latest memg sume hilang komen T__________T

May 14, 2011 at 10:23 AM

hahaha... sabar je lah kak oi.. saya nye entry die bagi balek, cume sume komen2 saya hilang.. sedey gak .. hehe

May 14, 2011 at 10:37 AM

wah..suka baca blog chika juga ya..sure suka tgk keletah medina kan..ehehe..

owh ye..sorry ye..button follow chii terpksa di remove..ada problem yg xleh nak di elakkan..tp nnt chii akan wat yg baru..insya Allah :D

May 14, 2011 at 10:44 AM

publish balik..nanti kita datang komen panjang2.. kawan2 kita nya komen pun hilang..sedihnyaaaaa....tapi nasib baik dia tak remove my last entry..dia taruk balik without the comments..eh tadi dah cakap kan..huhu

May 14, 2011 at 10:57 AM

sizuka, taufiq, lizan:
bertuah kalian entri x hilang ye..tp paling syg komen kwn kan..wuwu.

chii: sy suka blog tu sbb tulisan chika mcm kelaka. adore medina yg mata besar juga. penah juga nampak kamu komen di sana..

May 14, 2011 at 11:14 AM

blog kite pon jadi macam tu ..

comment pon di-delete.

sob sob

May 14, 2011 at 11:24 AM

tira punya ada 2 entri hilang. Dah kembalikan semula tapi komen jadi "0". Hahaha, takpe laa. Janji entri tu dah ada balik. :)

May 14, 2011 at 11:39 AM

nak pinjam jgk la..nk rendam kepala dlm sinki jgk ..ikut sifu sizuka...hehehe

cik betty, kite same2 bersedih...geram pon ade jgk..

May 14, 2011 at 11:54 AM

Dugaan berblogging tu..

Entri saya dapat semula tetapi komen hilang habis di hanyut ombak yang menghala ke Laut China Selatan dimana banyak dolphin tinggal di sana sambil di perhatikan oleh nelayan nelayan yang berasal dari Kampung Balok yang sedang menghisap rokok daun.


Blogspot Bermasalah & Entri Hilang

May 14, 2011 at 12:35 PM

alahai...sabar jer la yupp...

republish la semula..pasti ada yg sudi membacanya....

macam sy...entri ada..cuma komen je hilang... :)

tul la...bila tk boleh update....fb jd sasaran....dulu..buka fb kejap2...semalam....sntiasa on...huhu... :)

May 14, 2011 at 12:46 PM

Samalah cik betty...

Saya lagilah background pun hilang....keluar background lain huhuhu...terpaksa buat lain...untuk pertandingan contest pun hilang jugak...

May 14, 2011 at 12:49 PM

Haha sma la..lepas tu..semua komen yg dah bls terus hilang..grrrrrrrrrrrrrrrrr

May 14, 2011 at 12:51 PM

cik teyn, tira, prince, cute: jom kita rendam kepala dlm sinki jom..

miecyber: hahahaha..jauh ek komen tu pegi..

nabilah: huhu..tula psl..seharian sy kat fb menyesali nasib blogspot..wakaka

May 14, 2011 at 1:12 PM

memula entry last sy pun hilang tapi bukak pagi nie.. tengok ada balik... tu la sunyi benar rasanya kehidupan tak bleh berblog selama 4 hari...

May 14, 2011 at 1:17 PM

knpa awk komen kt wordpress jdi setan?? ni ha jwpnya.. sebab awk x dftr dgn gravatar.. tgk ni http://www.izamirridzwan.com/2011/04/tutorial-gravatar-untuk-pengkomen-tanpa-muka-di-wordpress/

May 14, 2011 at 2:18 PM

comment hilang..sedih kot. :(

May 14, 2011 at 3:01 PM

betul...ranking FB mencanak canak semalam..:P

May 14, 2011 at 5:08 PM

komen hilang.....nasib baik entri ada.....kalau tidak penat kena buat balik.......

May 14, 2011 at 6:25 PM

takpe. this lately byk website buat maintenance. fesbuk, google, m2u pun..adeyyy~

May 14, 2011 at 6:35 PM

nasib baik blog gua tak hilang

May 14, 2011 at 6:41 PM

gaya bahasa dia membuatkan org tertarik nk baca walaupun posting nya sgt berjela2..x jemu membaca,..agak merosakkan bahasa pun ada ..ahaha..but nice.. :p

May 14, 2011 at 9:03 PM

komen hilang.....?......suruh diorang komen balik.....ha..ha..

May 14, 2011 at 9:21 PM

walau entri yg hilang dah di kembalikan tp komen2 dr entri yg hilang tu langsung ghaib..bila la dorang nak kembalikan yer. apapun sabar cik betty. dulu sy pun selalu rasa mcm malang je.. join GA tak penah menang.. tp rezeki tu kalau ada insyaallah menyusur datang
TERKINI : HARUS MENGUMPAT KALAU..
TERKINI : MUDA TAK SEMESTINYA BUJANG
TERKINI : JANGAN DI KAIT ORANG YANG TELAH TIADA

May 14, 2011 at 10:11 PM

sabar aje lah rina nk buat cam ne org yg blog nya ok mcm saya nih pun malas nk update hehee

May 14, 2011 at 10:17 PM

saya pon suka nurulism.. rina punya entry pon kelaka jugak.. suka baca.. :)

May 14, 2011 at 11:30 PM

tapi ok gak kan..
naek kan rating twitter n fb..sbbnya para2 blogger banyak terjun ke sana..hehehe

May 15, 2011 at 7:51 AM

ciannya...xpe2..republish jer blik....hehehe...rmai jgk la yg jd mcm 2..

May 15, 2011 at 8:11 AM

as salam Rina,

selamat berhujung minggu

semua pengguna blogspot mengalami kekecewaan yang sama... entri or komen ilang


saba je la!

May 15, 2011 at 8:14 AM

mmg ya..sy pun buka fb...tapi tak best nak komen2..komen kat blog jugak yg best kan

May 15, 2011 at 9:54 AM

sama ngn bunga gak..ehhe..tiab2 semalam tengok duk dalam draf..hahaha..tu pusblish balik..ahaha

May 15, 2011 at 11:34 AM

terpaksa sabar ..sakit hati !

May 15, 2011 at 11:39 AM

semua dah ok..komen je yg dah hilang..damm :D

May 15, 2011 at 3:17 PM

it just for temporary biasanya klo problem berkaitan blog.
so sabar je lah klu jd mcmtu kn?
hehe. fb will be the victim to show what we feel towards blog bila blog bermasalah:)

happy blogging ya!~

May 15, 2011 at 5:25 PM

kite punya blog dah probleh sejak khamis lagi kak. ri sabtu tu, baru elok sikit. kejap elok kejap tak elok. sob2, :(

May 15, 2011 at 6:43 PM

entri ade..tp komen hilang.. dah la entri last tu pasal nak buat bloglist .. huhu

jom la join bloglist yaya ..

May 15, 2011 at 10:33 PM

sy punya blogspot pulang balik entri tp komen semua hilang...emm..tu la br semangat membara nak update blog,wat hal pulak.terus mood kelaut.huhu..

May 16, 2011 at 1:30 AM

hurmmm kita mengalami nasib yg sama... tapi akak bersyukur entry akak tak kena delete ada simpan...

May 16, 2011 at 6:20 AM

samalah ngan cik ina komen semua hilang.tapi jangan rendam kepala dalam sinki, dalam kolam renang tak pelah.sabau jelah

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal