HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, November 3, 2011

Imaginasi Kanak-Kanak



Assalamualaikum..





Ini adalah story Sya. tajuk cerita  ini eyalah Angry Bird ! kalau nak tengok ceritanya tegoklah kat atas ni dan baca hehehe. bye



nota-noti:
Karangan imaginasi di atas ditulis oleh Risya sepenuhnya. Entri juga ditaip oleh Risya. Ada salah eja harap maklumlah haha.



50 comments

November 3, 2011 at 8:38 AM

terbaik

November 3, 2011 at 8:43 AM

erk... betul ke ni? aduyai... kecik2 lagi dah pandai berblog ye...

November 3, 2011 at 8:49 AM

Kalau tak jemu belajar, pasti hasilnya nanti adalah yang terbaik. :)

November 3, 2011 at 8:51 AM

hahaha...cute sangat..tulisan pun comel je..nnt leh join blog mama ye hehehe...

November 3, 2011 at 8:54 AM

bakat menulis terpendam???

November 3, 2011 at 9:06 AM

Pandai risya buat story pasal Angry Birds ya..... hihihi

November 3, 2011 at 9:10 AM

hahahaha cute...terpaksa menggunakan sixth sense utk memahami crita ni but i really appreciate her courage to write a story...

November 3, 2011 at 9:23 AM

imaginasi tinggi

November 3, 2011 at 9:35 AM

cam comel je cite sya..nak kena follow2 plak ...ekekek

November 3, 2011 at 9:40 AM

alahai. bape umur risya nih? tulisan dia cantik

November 3, 2011 at 9:53 AM

@eLL


6 tahun..cantik ke? mcm cakar ayam jer hehe

November 3, 2011 at 9:54 AM

ohsem!!

dalam bahasa omputih tu...

acik pun tak reti..huhu~

November 3, 2011 at 10:04 AM

berpinar mata nak baca

November 3, 2011 at 10:10 AM

bijaknya risya....akak kat rumah speaking ek dgn risya?

November 3, 2011 at 10:22 AM

dah besar bleh wat novel ni

hehehehe

November 3, 2011 at 10:22 AM

@aanie

xdalah aanie..dia yg ajor akak english haha

November 3, 2011 at 10:29 AM

comelnya.. akak pun suka baca imaginasi anak2.. tp selalu kena sorok2 sbb kalau anak akak tahu akak baca nnt mereka jd malu..

November 3, 2011 at 10:30 AM

grammarnya dah baek dah tue..klu asah lagi dah besor cikit, mesti superb bahasa inggerisnya.....

November 3, 2011 at 10:37 AM

melihat anak kita beimginasi adalah satu benda yg menyeronokkan ,hingga kita rasakan yg kita ada didalam dunia imaginasi dorang. tiba-tiba kira rasa macam nak kembali ke alam kanak-kanak, sentiasa riang gembira tk payah nak fikir apa-apa, hanya makan main belajar, beimiginasi. seronokkan.

November 3, 2011 at 10:46 AM

Hahahahaah! Cute!

November 3, 2011 at 11:02 AM

Bagusnya risya...6 tahun bahasa omputih dah terror . malunya aunty kat sini..tulisan pun cantik.


slam tak boleh baca entry ema sebab shoutbox..ema kena tukar format agaknya..

November 3, 2011 at 11:05 AM

Bijak budak ni, so sweeeeet...

November 3, 2011 at 11:11 AM

wahahaha..pandainya dia..kena asuh lebih2 sikit nih.ada potensi

November 3, 2011 at 12:03 PM

Pandainyaa..dia.. menulis.. curlast gitu.. :)

November 3, 2011 at 12:22 PM

AIDILADHA PROMOTION!!!!!!!!!!!!

PUTRYANA SET SKINCARE HANYA RM300 SHJ!! (NP RM350)

SCRUB (SMALL) RM26 (NP RM29)
SCRUB (MEDIUM) RM48 (NP RM55)
SCRUB (LARGE) RM68 (NP RM75)
CLEANSING GEL RM40 (NP RM49)
CLEANSING MILK RM30 (NP RM39)
HYDRATION CREAM RM59 (NP RM65)
SPORTS UV RM59 (NP RM65)
EYE SERUM RM59 (NP RM65)
TONER RM30 (NP RM39)
ESSENTIAL OIL RM49 (NP RM55)

PM/SMS TO 016-2128740 FOR ORDERING. STOCKS ARE LIMITED!

http://www.facebook.com/photo.php?v=248943551793835

POLYTHERMEX HARDCORE DAH RESTOCK!!!! SIAPA YG ADA MASALAH LEMAK DI PERUT, PEHA, PUNGGUNG, LENGAN, DAN MANA2LAH BOLEH LA CUBA. BG SIAPA YANG BERAT DH IDEAL TP BADAN X SOLID PON BULEH CUBE YE, KASIk SOLIDDD!. RM170 POSTAGE FREE DI SELURUH MALAYSIA!!
SMS TO 016-2128740 UTK ORDEE YE. PANTASSSS

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=233121050042752&set=a.180051425349715.39229.100000345765934&type=3&theater

November 3, 2011 at 12:22 PM

wahhh bijak risya dah pandai buat karangan.hehe~

November 3, 2011 at 12:34 PM

dh bleh dah ni nk buat blog sndiri heheh

anak akk pon samala cam ni siap lukis cartoon skali

November 3, 2011 at 12:47 PM

Boleh pulak dia reka angry bird ke eagle castle tak takut kena ngap dgn eagle ke angry bird hihi....

November 3, 2011 at 12:49 PM

ewah, leh jadi penglipur lara pas ni...hehehe

imaginasi tinggi ;)

November 3, 2011 at 1:17 PM

pandainya risya...

sikit2 lama2 menjadi bukit

November 3, 2011 at 1:26 PM

Sallam Rina,

Pandainya Risya, berapa umur dia?

November 3, 2011 at 1:42 PM

comel la Risya...

dah pandai dah buat karangan...tulisan pun not bad gak..cantik.... :)

November 3, 2011 at 1:58 PM

@LIPISLADY

6 tahun kak :)

November 3, 2011 at 2:47 PM

kelas risya.. betul ke risya tulis entri ni?? kekekekeke

November 3, 2011 at 3:25 PM

wah..dah boleh diharap...
gud girl..
kena bayar upah tu..

November 3, 2011 at 3:45 PM

pandainya spiking!

*kemain akak yang komen promosi bagai kat atas nun~~kok ye pun komen la sikit~kalau masuk blog saya da lama saya delete~

November 3, 2011 at 4:48 PM

@bujal X


hehe..biorkanlah aje bujal..bagi jelah dia peluang hehe..agaknya dia rs blog sy ni berpotensi kut nk dapatkan customer hehe

November 3, 2011 at 5:15 PM

wah bijaknya anak akk..heee..:D

November 3, 2011 at 5:30 PM

alahai..
comel nyer..
sangat sweet..

November 3, 2011 at 5:31 PM

@alia

alahai dear, awak punya profile not available..sori sy x dpt terjah semula :)

November 3, 2011 at 5:49 PM

Masyallah anak pintar..

November 3, 2011 at 6:45 PM

comelnya anak akak !! :Dhehe. panjang dia karang story angrybird tu :D

November 3, 2011 at 7:21 PM

budak2 sekarang mmg bijak2...

November 3, 2011 at 8:57 PM

hahaha comel je alolololo...^^

November 3, 2011 at 9:11 PM

comel jek..
gilap jangan tak gilap...
ikut mak le ni kot..=P

November 3, 2011 at 10:38 PM

pandainya risya..solutelah anty sama sya..:)

November 3, 2011 at 11:27 PM

wah pandainya mesti comel kann . kalaudapat kat aku jangan haraplah aku tak cubit hahhaa

November 4, 2011 at 8:25 AM

Wah...pandainya dia...siap ajar mama dia english lg, kelas gitu

November 5, 2011 at 6:46 PM

kecik2 dah boleh karang dalam english...papa mifz dulu apo pun xtau..haha

November 6, 2011 at 2:27 PM

comelnye risya update blog mama die. hahah =P

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal