HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, February 14, 2011

Belogwalking: Penziarahan Yang Menggerunkan!

Masa: Petang
Tempat: Ruang tamu

Luangkan masa pegi belogwalking. Niat nak ziarah kawan². Tapi rasa berkobar² bertukar menjadi berdebar² bila bukak belog orang keluar mesej:



Oh..apa dah jadi ni? Makin banyak pulak belog kawan² yang diserang malware. Beberapa minggu lalu mamamirza..malam tadi belog kak chik dan tadi belog gadisbunga. Kempunan betty nak baca entri terbaru diaorang. Tapi rasanya belog mamamirza dah ok. Katanya malware berpunca dari shoutbox dia.

Jadi belog² yang diserang malware terpaksa betty keluarkan dari senarai beloglist terlebih dahulu. Nanti bila dah ok..betty akan masukkan semula belog kalian. Minta maaf banyak². Betty risau kalau² malware ni serang belog betty pulak. Belog betty ni tak ramai orang kenal lagi jadi manalah tahu kalau² kena serang takda siapa nak inform pada betty.



Betty ada baca sikit pasal malware kat >> SINI


notakaki: cepat² call mr papa minta carikan software antivirus baru..

4 comments

February 14, 2011 at 6:05 PM

blog saya pun kena aritu.. sampai sekarang tak masukkan lagi bloglist.. langkah berjaga2.. kita kan blogger tak popular, traffic pun tak tinggi kena lak malware ni lagi la takde orang nak jenguk

February 14, 2011 at 6:12 PM

adeh...minta2 lah x terkena segala virus ni...saya ni x pandai sgt benda2 ni...kalau kena...pening jugaklah gayanya.... ")

February 14, 2011 at 6:16 PM

lekit: kamu xpe..kamu popular juger..sure ada org inform kalo x bleh masuk blog kamu

keli: nnt kita sama² inform kalau malware ni serang yer..keli dah add sy kat fb kan?

March 8, 2012 at 5:34 AM

rsenye kne bina taman permainan utk si malware nhe bwu dy xmaen kt blogg lg dh.hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal