HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, July 14, 2011

Buat Fan Page Bajet Retisss Ke?

Assalamualaikum..

Eh..korang. Ni betul ni blog cik betty. Template dah baru ~weeee. Penghargaan untuk cik scya lollita yang bersengkang mata panda malam tadi buat template yang comel ni. Comel tak? Cakap ah comel.


Lagi satu ada benda baru kat blog ni iaitu saya dah buat fan page untuk kengkawan blog cik betty. Like ah jom. Sebenarnya kan saya tak tahu lagi apa fasal nak kena letak fan page ni kan. Bajet cam retisss je. Hehe. Tapi saya tengok blog kengkawan pon sesetengah ada fan page ni kan. Jom ah bagi pendapat korang kenapa korang buat fan page tu supaya saya pon paham kenapa saya buat fan page. kah kah kah.


Lagi satu terima kasih untuk Nabilah - Apa Kata Hati. Coding tu memang menjadik ah. 

Bestkan. Kengkawan blog semua baik hati belaka. Tak tahu nak balas dengan apa dah. Hutang emas pon memang saya tak mampu bayar apatah lagu hutang budi memang bawak mati nanti ah. 


Sekarang saya nak jawab soalan tentang entri semalam. Ada sesetengah yang saya dah jawab kat komen tapi biasanya orang tak baca balik komen kan kan kan?


cik ecah, topimagine dan mamatims tanya boleh kurus atau slim tak minum Green Fit? abu tanya boleh kempiskan perut tak?...syyyy abu kata jangan bising-bising.

Boleh tapi dengan senaman dan jaga pemakanan. Pengambilan Green Fit hanya sebahagian dari kaedah.

ratusiput tanya sama macam juvanex ke?

Tak tahu lah sama ke tak sebab saya tak pernah rasa juvanex. Yang pasti Green Fit lagi murah dari Juvanex. Rasa lagi sedap maka tak payah tutup hidung. Lepas bancuh misti kena terus minum jangan tunggu.

mamaema, gadisbunga dan ate tanya sedap tak Green Fit? daddyziyad tanya rasa apa?

Kalau orang suka minum air epal maknanya sedap ah sebab rasa dia memang macam jus epal. Langsung tak pahit walaupon takda gula.

anggunpesona dan broery tanya buat sakit perut dan rasa nak gi toilet tak lepas minum?

Lepas minum malam pastu kita tidur. Esok tu baru rasa nak gi toilet. Tapi tak sakit perut. Banyak kali ke tak bergantung pada orang. Kalau dah kat dalam usus banyak sangat 'sampah' tertapai hehe mestilah banyak kena buang. Tapi lepas tu dah ok dah.

sumbodyme tanya boleh cuci darah ke tak?

Green Fit khas untuk cuci usus. Kalau nak cuci darah produk lain.


Itu sahaja. Kalau nak tahu banyak lagi bolehlah pegi ke >>SINI.




41 comments

July 14, 2011 at 10:17 AM

lawaaa nyeeee belog akak sekarangggg! ishhh.. jeles.. nak gak mintak dia buatkan :P heheheh...

alaaa.. saye tak retis, ada gak fanpage, bukan ape, nak ping blog kan ^^ heheheh

July 14, 2011 at 10:25 AM

juvanex mmg not bad la rase dia sbb rasa limau.ble telan takde masalah.yg masalah sbb dia kalau lambat minum akan jd pekat cam gel.ha part tu yg kena menahan idung sbb cam geli tekak nk telan gel..ehehe...ratu ni lengkong..jeli...sumi atau yg sekeluarga dgnnye mmg tak makan.eheh..

July 14, 2011 at 10:31 AM

sesapa yg yakin ada fan.. buat la fan page. Tp sy tak rasa sy ada fan lagi. Yang kelab melekat lekit tu pun pd mulanya tak di sengajakan. Just nak buat page utk en hubby advertise brg2 dia nk jual online. tersilap create group. Tu yg ada sampai skrg. tp utk di jadikan group utk blogger ping entri jer...

July 14, 2011 at 10:55 AM

buat fan page boleh la ping entri kat situ...tp sy segan nak buat fan page...entri merapu je..hehe....kalau cik betty ok la..

July 14, 2011 at 11:14 AM

hai Rina .. ingat ka dah termasuk rumah orang lain .. nice la.. lembut la nampak blog ni.. green fit tu murah ke Rinna ?? kalau murah saya suka la .. nanti sy baca lain kat Fp Green fit..

July 14, 2011 at 11:25 AM

semakin berseri -seri blog rina. baik-baikkan rakan maya. dorang sudi berkongsi ilmu, janji kita tak segan nak tanya. semoga succes dalam bisness dan blog.kalau cik ina nak cuba produk tu nanti boleh contact rina.

July 14, 2011 at 11:48 AM

cute lah template baru!

ala Xpe, cik Rina mmg dah glamer cam artis pun..hihi

July 14, 2011 at 11:53 AM

waaa lawa sudah blog akak.. :)

July 14, 2011 at 11:59 AM

cantik ar wajah baru... sesungguhnya betul cantik tak tipu... pebenda fanpage saya lagi la buta it heee... tapi nak like la

July 14, 2011 at 12:16 PM

ecece,
berjiwa remaja la akak punya layout, siap love2 lagi. hehe comel2. ;)

erk. kite tak de pon fan page tu. malas lah, nanti femes sangat. hehe *perasan*

July 14, 2011 at 12:21 PM

"wahhh dah cantik dah blog rina..dulu pun cantik gak..tp yg ni lebihhh lg..haha,fan page?..akak pun tak tau apa motif dia,dulu akk ingat artis jer ada,rupanya semua org pun boleh buat...."

July 14, 2011 at 12:32 PM

comelnya blog akak!! huwaaa.. jeles ni huu. cik scya pun wat kan blog saya gak hee

July 14, 2011 at 12:46 PM

template baru yer....cantek la...purple pink lak tuh...:)

July 14, 2011 at 12:57 PM

tekeju jap bila masuk sini..ingtkn salah rumah..hehehe...cantik...paling penting ada PURPLE.... :)

bgus la kak dah menjadi....hope kejadian copypaste yg tak bermoral ni tak berulang lagi... :)

dah like dah...cuba cari sy yg mana..hehe.. :) :)

July 14, 2011 at 1:15 PM

nampak lebih kemas dan tersusun..cantek2..hihi

July 14, 2011 at 1:50 PM

Nak raya renovation rumah ye Cik Betty. Cantiklah rumah baru katakan... Untung free renovation kan....

Green Fit tak pernah pun kakak mencuba. Macam bagus...:)

July 14, 2011 at 2:50 PM

comel la blog nie .


suka suka suka :D

July 14, 2011 at 3:51 PM

wah.. cunlah templete baru ni...

July 14, 2011 at 4:05 PM

cantiknya template baru nie...jealous tau nengok

July 14, 2011 at 4:17 PM

la template baru ke. Ingat kom rosak tadi. anyway cantik gak.

July 14, 2011 at 4:30 PM

fan page?..sama mcm follow widget gak..senang nak tau sebarng update =)

July 14, 2011 at 4:30 PM

owh..chii suka ngan kombinasi kaler umah ni..sgt lawa..chii suka..pink purple itam..mcm blog lama chii dulu

July 14, 2011 at 5:33 PM

jat xsmpat lg nk membaca lanjut benefit dia.pnyalah bz.ni pun nyelit2 bc blog.

July 14, 2011 at 7:20 PM

comelnye layout blog baru.... :D

nanti saya gi jenguk kat page tu ye. :D

July 14, 2011 at 8:37 PM

nice! terus maju jaya cik betty!!!

July 14, 2011 at 8:38 PM

wah.. dah makin fresh la blog akak... hehehe

hehe. pasla nak kurus kan badan tu.. kalau kena senaman n jaga pemakanan yang malas ni.. hahaha

July 14, 2011 at 8:42 PM

memula dulu tgok org uat fan page sy pun buat.kegunaan utk ping blog update jer.ekceli takde ramai pun yg like.kebanyakannya kwn yg takde blog.yg ada blog tak nak pun like.haha..comel themplate nie..sila kembang kempis hidung tu..:)

July 14, 2011 at 9:29 PM

good blog utk luahkan perasan.bertukarbaca blog.layari bilapahatberbunyi-abghani.blogsport

July 14, 2011 at 9:54 PM

bagus jugak product ni.. sbb tenga risau ni dgn perut hahahahah

July 14, 2011 at 10:08 PM

hmmm lain macam lah....:)

July 15, 2011 at 9:29 AM

purple yg mengancam muaks!

Kerana LiverpoolFC episode 1

July 15, 2011 at 12:08 PM

baru tahu pasal green fit ni...

July 15, 2011 at 1:44 PM

slamat maju jaya ya!
jgn tnya akak...akak lg la blur fan page ke apa ke...heheh

July 15, 2011 at 2:52 PM

Hai! cik betty cantiknya template baru nie...simple dan menarik.....bestnya ada orang buat untuk cik betty.....dah lama ke tak singgah erk....tiba-tiba teringat kat cik betty terus jenguk...rupanya templatenya dah cantik siap ada fanpage lagi...jelesnya....

July 15, 2011 at 3:20 PM

kite pon ade fan page kak .. bukan nak budget tp kite suke2 je.

kalo sape2 nak like, jom. hahahah

July 15, 2011 at 9:04 PM

fabn page berguna untuk mereka yang faham apa itu fan page .
hehe ..
macamlah nelly faham ..
=,=

July 16, 2011 at 1:06 PM

yuhuu.. sangat tantekk kak.. i likee!!

July 16, 2011 at 6:57 PM

wah dah ada fanpage skang.tahniah :)

July 17, 2011 at 8:41 AM

oo..lau buah epal bunga suka tapi lau buat air kurang cikip..hheee,

July 17, 2011 at 11:35 AM

Kalau tak memulaskan perut memang ok le produk green fit ni ye Rina.

July 18, 2011 at 2:57 PM

owh..penerangan yang panjang lebo..mmmm leh cuba nih..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal