HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Friday, July 8, 2011

Nak Save Kod HTML Tak Boleh, Tolong Like Sekali Boleh?

Assalamualaikum..

Mula-mula aku nak mintak maaf ya gara-gara Nasi Kandar Segera semalam ada yang tensen lak. Aku main letak je tajuk tu tanpa memikirkan kesan jangka panjangnya. Hehe. Sori naaaa...

Oh ya. Pada yang konpius kenapa aku asyik ingat KFC waktu makan GCB boleh tengok >>SINI.

Pagi ni lambat aku update kat sini pasal duk menggodek blog satu lagi.

Jenuh aku nak save kod html dekat add widget tu tak boleh-boleh sampai nak kesal seumur hidup dah.

Akhirnya sebab tak mahu mengalah berjaya jugak aku menyetelkan masalah tersebut. Kalau korang pernah mengalaminya cubalah caraku ini. 

Masalahnya berpunca sebab aku nak edit page element tu guna google chrome.

Penyelesaiannya cuba edit guna Mozilla Firefox atau browser yang lain (browser eh nama dia?).

Kenapa guna google chrome tak boleh taklah aku tahu-menahu. Tanyalah pakcik google sendirik hehe.

Last but not least, korang tolong like page GREEN FIT yang ada kat >>SINI boleh? Hari ni hari Jumaat dapat pahala tahu kalau tolong orang. Hehe.

Terima kasih. Nanti aku belanja gula-gula dua posen.


nota-noti:
Harini aku sibuk sikit jadi tak sempat nak BW ke tempat korang. Esok lusa insya-allah aku sampai.


34 comments

July 8, 2011 at 11:32 AM

pernah gak kena selalu... tapi mozila guna lambat upload.... tapitulah dia.... adoilah... apa msalah google sebenarnya?

July 8, 2011 at 11:45 AM

alahai...bab edit mengedit html ni memang la GB surrender. mana kain putih nak buat bendera?

July 8, 2011 at 11:52 AM

hihihihi nanti cik rose cute try LIKE...

July 8, 2011 at 11:55 AM

wau... pandai berkata2.. hehehe

July 8, 2011 at 12:11 PM

uncle tak pandai la benda benda ni semua....

maklom la, orang tua...

July 8, 2011 at 12:12 PM

Mama dah like dah. Sebaiklah Mama baru tau pasal produk Avail nih. Sebabnya last month dorang ader datang promote kat opis mama nih. Mama dah bli pad dia tuh. Saje nak try ^_^

July 8, 2011 at 12:13 PM

lah, sebab tu ke. hehe
tapi, dah selamat di telan kan kak. :p

July 8, 2011 at 12:21 PM

oooo nak tanya, mcm mana nak letak link yaa...misalnya
http://zusazali.blogspot.com
kita cuma click kat sini (ada tertera nama blogspot tu)..kak zu try buat tapi tak boleh

July 8, 2011 at 12:54 PM

hehe baru baca pasal nasi kandar akak tu.. maap la lama tak BW..kesihatan kurang :)

July 8, 2011 at 1:05 PM

bersihkan usus anda?waa kena baca ni.hihi

July 8, 2011 at 1:53 PM

No pun guna google chrome je rina..mozila tak install lagik..

July 8, 2011 at 3:02 PM

saya dah merajuk dgn blogspot ni..ekekekek...

tengah mendalami ilmu WP..

July 8, 2011 at 3:03 PM

klu ngadap bende tu, selagi tak success selagi tu ngadap...hahahaha!

July 8, 2011 at 3:22 PM

dah like!

July 8, 2011 at 3:33 PM

sy masih setia guna Mr Fox ni...walaupun agak lembab..tp selesa.. :)

ok..sudah like.... (^_^)

July 8, 2011 at 3:55 PM

berusaha sedaya upaya..semestinya akan berjaya...

July 8, 2011 at 4:13 PM

kite totap setia dgn mozilla. hehe

July 8, 2011 at 4:47 PM

lama tak bermain dengan html.

July 8, 2011 at 6:14 PM

LIKE 1000X!

cukup??

Sape nak angpow?

July 8, 2011 at 6:47 PM

apa benda tu..browser2 nie eden pun tak berapa nak pandai.huhu..

July 8, 2011 at 7:10 PM

bab2 html nih kadang2 mmg sgt susah nak faham...huhu

July 8, 2011 at 11:30 PM

pernah juga alami masalah macam nie. kena tukar browser ek.

July 8, 2011 at 11:44 PM

Rina singgah lah blog akak, ada entri pasal blog Rina :)

July 9, 2011 at 6:30 AM

like like.. hehe

July 9, 2011 at 10:36 AM

bunga lagi xreti..hhehehee...

July 9, 2011 at 10:53 AM

hahahahaha..
gula2 aku nak..:)

July 10, 2011 at 1:12 AM

dah like...nk gula2...")

July 10, 2011 at 1:31 AM

kdg2 takleh gak nak save kod HTML tu,tensen..nape la agaknye yeee..

July 10, 2011 at 3:04 AM

bab edit htmlni lemah sikitlaa.. boleh ambil masa lebih dari sehari tau! penin kepala..

July 10, 2011 at 9:38 AM

cik betty, entri ada apa dlm kotak tu ada dkt entri auto-post.sori xsmpt bce.smpt on9 kjp je nih.:P

July 10, 2011 at 3:28 PM

kalau ada masalah kat google chrome, pergi kat mozzila firefox plak, cam tulah cik ina wat selalu. selalunya sapa yang download sendiri goggle chrome ngan mozilla cam cik ina, sesekali ada masalah gak. tak tahu plak ngan rina.cik ina dah like , lepas ni belanja gula-gula ye.

July 10, 2011 at 5:10 PM

selalunya tutup jer...hehe

July 10, 2011 at 10:56 PM

cik scya biasa refresh je .
kalo resresh nt ok lah,

July 11, 2011 at 12:06 PM

kerap sgt ada prob nak edit html specially bila buta IT mcm sha ni....last2 sha biar je...janji blog updt

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal