HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, July 13, 2011

#Wordless Wednesday : Detoksifikasi

Assalamualaikum..






nota-noti:
Alhamdulillah. Kes kelmarin dah dapat diselesaikan. Pihak berkenaan telah menarik balik semua artikel beserta gambar yang telah diambil tanpa keizinan dari Inspirasi Sihat&Cantik. Hanya official pages Green Fit-Bersihkan Usus Anda sahaja yang boleh menggunapakai segala artikel dari website tersebut.

40 comments

July 13, 2011 at 9:51 AM

blh kurus eh..
ecah nk kurus!! huhuh

July 13, 2011 at 9:53 AM

baguslah... moga dijadikan pengajaran buat dia

July 13, 2011 at 10:00 AM

amin

July 13, 2011 at 10:03 AM

alhamdulillah dpt diselesaikan dgn cara baik...

July 13, 2011 at 10:08 AM

lbh kurang cam juvanex ni nnti lelama macam gel...aduhh..kembang tekak seh ratu nk ngabiskan juvanex tu.nyesal bli pun ade sbb se bli dia tak bgtau pun mende tu camtu.ingatkan air je.alergik tu...tp sbb mahal tutup idung sme minum...ehehe..

July 13, 2011 at 10:08 AM

alhamdulillah.. settle juga ye.

July 13, 2011 at 10:14 AM

sekali pandang macam air tebu pon ada kak. hehe ;)

July 13, 2011 at 10:44 AM

oo.. greenfit ni ada juga saya baca khasiatnya ... nanti2 nak cuba jugak..

July 13, 2011 at 10:48 AM

sedap ke air tu cik betty?

July 13, 2011 at 10:55 AM

alhamdulillah...bagus la dah berakhir.. ;)

sy dah email kan semalam...cuba cek email... :)

July 13, 2011 at 10:56 AM

ni tuk selim ke rina..wah patutla rina selim jer..

July 13, 2011 at 11:05 AM

sedap ke rasa green fit rina? :D

July 13, 2011 at 11:23 AM

@cik ecah:

kalau nk kurus kena senam dan jaga makan..green fit blh bantu utk buang koprostasis..benda ni yg kengkadang buat org susah nk turun berat..

July 13, 2011 at 11:25 AM

@ratu:

lps bancuh kena minum terus..jgn tunggu..juvanex x sedap tp green fit ni sedap..rs cam epal

@mamaema:

rs cam epal..

July 13, 2011 at 11:37 AM

alhamdulillah..semoga semua urusan ini akan diselesaikan secara win win situation

July 13, 2011 at 11:37 AM

lega kanns..

July 13, 2011 at 11:39 AM

rasa apa air ni?

July 13, 2011 at 11:46 AM

@GB:

sedap je..mcm rs epal..walaupon dia takda gula..bebudak pon suka minum..

@daddy ZZ:

rasa epal doc..

July 13, 2011 at 12:32 PM

Owhhh..xpernah cuba yg ni..
hehe!

July 13, 2011 at 12:33 PM

akak jenis culas nak makan ubat ke jus apa2 ni..beli mesti tak abis..agaknya dah sakit baru lah..huhu..

July 13, 2011 at 1:56 PM

Alhamdulillah dah selesai dgn cara baik.. bagusnya minum minuman kesihatan, usus pun bersih kan..

July 13, 2011 at 3:08 PM

kita dah like fb green fit ni...:)

July 13, 2011 at 3:34 PM

mujur la semua selesai dengan cara baik ye

July 13, 2011 at 3:45 PM

"alhamdulillah dah settle...ermm,akk nak try juga satu hari nanti...rasa epal sedap tu...."

July 13, 2011 at 4:29 PM

baguslah kak da settle akhirnya.mintak2 dia x buat lg.

July 13, 2011 at 5:04 PM

lega kan .. bagus lah

July 13, 2011 at 6:07 PM

Rina...

tahniah diucapkan kes semalam dah sattle..

bagus...

July 13, 2011 at 8:49 PM

oh green fit kat atas tu blh tak kecikkan perut..ussshhhh!! jgn bising..malu i tau..hahaha

July 13, 2011 at 8:58 PM

Sedap ke Green Fit tu?? :D

July 13, 2011 at 10:18 PM

boleh kurus ke minum air ne.. kalau betol kena cuba la cm ne kn... hahaha

July 13, 2011 at 10:23 PM

okay done..prince dah like page tu..hehe =)

July 13, 2011 at 10:55 PM

Rina, lepas minum ni ada ke sakit perut nak gi toilet. Pasal akak pernah cuba satu product. 2, 3 kali nak gi toilet. Tak tahan rasanya.

July 14, 2011 at 12:09 AM

Apa rasa air ni? Kalau minum ada rasa nak ke toilet ke malabur 3-4 kali? Huu..

July 14, 2011 at 4:39 AM

syukurlah semua sudah selesai...")

July 14, 2011 at 7:56 AM

Alhamdulillah..lau dah selesai baguslah sis..

July 14, 2011 at 8:32 AM

jenjalan sini..blom sempat review abeh g psl produk ni..will check it out later..cuma nk tya,produk ni cuci darah kita ke x eh..

July 14, 2011 at 4:31 PM

chii kurus..tp tade cutting..org kata mcm papan..nasib baik dorang x kata pembaris..

July 14, 2011 at 8:39 PM

hehe dah baca entri baru.dh takde soklan.huhu..

July 15, 2011 at 1:02 PM

green fit terbaik..!!! :)

July 17, 2011 at 9:15 AM

mana bole amik gmbr sesuka hti je kan

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal