HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, July 21, 2011

Rasa Matcham-Matcham

Assalamualaikum..

Pagi ini aku rasa happy se-matcham sebab risya senang sekali dibangunkan mandi pagi untuk pegi sekolah. Tak macam selalu aku kena bersilat harimau dengan dia. Dia bersilat. Aku jadik harimau.


Lagu penutup MHI pagi ni se-matcam sedap pula. Siapa penyanyinya ya?


Pagi ini aku juga rasa se-matcham berdebar-debar sebab malam karang nak jumpa idolaku.


Tapi rasa se-matcham tak berapa nak best juga sebab terpaksa menyusahkan encik terhebat memandu aku ke Seremban berjumpa idola tersebut.


Trimas untuk Bujal-X blogger matcham-matcham untuk botol air matcham-matcham ni. Aku rasa minum air pakai botol ini matcham best pulak.





Cer teka siapa idola yang aku nak jumpa kat Seremban tu.


nota-noti:
Malam tadi aku mimpi jumpa Fasha Sandha mintak sign. Hehe. 

39 comments

July 21, 2011 at 9:05 AM

td tgk kt blog Kakzakie botol air ni hehehe...

July 21, 2011 at 9:19 AM

itu botol air ke?? menarik lak bunyinya....matcham-matcham...

July 21, 2011 at 9:21 AM

Kenapakah kakcik punya belum sampai lagi? :(

July 21, 2011 at 9:22 AM

heheh! matcham2 ye kak .. sape idola akak tuh ? mak akak eh ? XD

July 21, 2011 at 9:27 AM

hehe... best la.. siapa idola terhebat tu ???? esok jgn lupa g tau ok... tak mau teka...

July 21, 2011 at 9:30 AM

wah guane silat harimau tuh cik betty.ajor sikit.hehe.

July 21, 2011 at 9:34 AM

siapakah gerangannya ekk?

July 21, 2011 at 9:37 AM

ingtakan matcham tu masam...hahaha

minat kat fasha ek...huhuu

nak ke seremban ke? jauh tuuu

July 21, 2011 at 9:49 AM

wah...kes fasha sanda minta sign cik betty yg x bleh nak tahan tu..kalau fasha sanda baca ni mau meleleh air mata..ihik

July 21, 2011 at 10:02 AM

uuu mimpi jumpe hartis tu...

sapo kah idola mu itu? jeng jeng jeng..

July 21, 2011 at 10:07 AM

wahh brand botol air neh matcham matcham ek?.. menarik! idola cik betty? sape tuh yea..^^

July 21, 2011 at 10:12 AM

cantik botol air tue...wah!!! kejutkan Risya bersilat dulu ya...hihihi sama ler...kalau kejutkan si syira bangun pagi ke sekolah Cik Rose Cute Jadik Singa Lapar...

July 21, 2011 at 10:16 AM

kita tunggu sama2 sapakah dia

July 21, 2011 at 10:18 AM

sapekah gerangan idola tu? salleh yacob ke? hahahaha! gurau je...

July 21, 2011 at 10:22 AM

botol tu lawa.

July 21, 2011 at 10:28 AM

bestnyeeeeee dapat botol tuh..

July 21, 2011 at 10:47 AM

botl yug matcham2 rupe nya. :p




psst, idola yg mana pulak ni kak.

July 21, 2011 at 11:38 AM

dtg seremban jgn lupe singgah umah mama ek ^_^

July 21, 2011 at 11:46 AM

siapa yer..hahaha.

July 21, 2011 at 11:51 AM

Anak kakak dah rasmikan botol itu hari ini...:)

July 21, 2011 at 12:26 PM

best hubby cik betty senang di ajak utk aktiviti matcham2 ni.. hubby sy susah sgt nk cr free time dia

July 21, 2011 at 12:55 PM

nak kejut anak pagi2 memang susah..kalau tak goyang2 badan dia..

July 21, 2011 at 1:08 PM

Saya pun ada botol air itu!!!! ~haha

July 21, 2011 at 1:18 PM

g seremban jumpa idola?

ha,nnt upload gmbar kak dgn idola eh.hihi

July 21, 2011 at 1:56 PM

ghitewww.. ehehe

July 21, 2011 at 2:50 PM

fasha??


tak ada artis lain??
why fasha.. why..whyyyyyy..

July 21, 2011 at 2:57 PM

mcm best je matcham2 ni...kat penang ade ke?

July 21, 2011 at 3:50 PM

Matcham jeles la pulak!

July 21, 2011 at 4:18 PM

matcham2 ada heee

July 21, 2011 at 4:29 PM

anak aku klu dpt suka tu

July 21, 2011 at 5:03 PM

ramai tul blogger dpt botol air ni.. ;)

July 21, 2011 at 5:17 PM

idola?abah betty kot

July 21, 2011 at 7:09 PM

Wah..hari ini semua org show off botol air matcham-matcham. Sampai lupa masuk blog sape ni, ni blog sape...ishhh...fening (padahal jealous, hehehe)

July 21, 2011 at 10:00 PM

Fasha sandha tak maulah. bujal semakin glamer, cik ina nengok hampir 2 blog yang dapat botol matcham-matcham hari ni.

July 21, 2011 at 10:33 PM

wah lawa botol tu..:D
matcham matcham...hahaha

July 21, 2011 at 10:51 PM

ingt kan rasa..
rupanya betul2 nama die..
unik betul

July 21, 2011 at 11:39 PM

sila amik adiah ya rina...

July 21, 2011 at 11:51 PM

"amboii matcham2 la...hahha,mimpi jumpa fasha sandha,...best le leh jumpa retisss..w/pon dlm mimpi.."

July 24, 2011 at 7:23 AM

Cantik botol air ni.. Tapi bahagian mimpi tu memang... Erk. Hahaha. Tira kureng sikit artis yang bernama Farsha Sandha tu. :p

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal