HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, July 25, 2011

Siapakah Dia?




Assalamualaikum..

Kat entri Idola Saya Lelaki Sudah Berkahwin, saya ada tanya siapa si jambu tu kan kan?? Bukan. Saya tak tanya kalian siapa perempuan hidung jambu tu. Tu sapa tah saya pon tak kenal. Haha. Memang suka menyemak muka semak tu. Dah ah pakai tudung semak.


Yang saya maksudkan jejaka wajah jambu tu. Sebenarnyakan bukan saya yang perasan muka beliau jambu. Beliau sendiri yang kata. Perasan betul kan beliau. Hehe. Jangan marah Irfan. Ah. Dia bukan baca blog haku pon. Kah kah kah.


Ya. Tepat sekali tekaan sebahagian dari anda : IRFAN KHAIRI ! Tahniah. Tahniah. Silalah belanja diri anda sekarang mee goreng mamak sorang sepiring.


Hari khamis haritu buru-buru saya ke Klana Resort sebab nak dengar talk beliau secara percuma. Biasalah benda free tak sah kalau tak rebut. Tu yang sampai sanggup ngabiskan duit minyak - duit tol - duit tido hotel mahal. Semata-mata nak dengar Irfan Khairi punya talk. Huh. Irfan misti taching dengan pengorbanan aku (baca : suami aku). Dah ah dia kena jaga anak sementara aku bersenang-lenang jumpa Irfan. Haha.


Walaupon talk dia free tapi dapatlah 3-4 tips untuk kegunaan saya meneruskan kehidupan sehari-hari sebagai usahawan online. Sebenarnya ada 66 tips tapi nak dengar semua kenalah pegi talk yang berbayar punya. Banyak cantik muka kau nak free semua!




motif : saja nak show off aku ada sign Irfan Khairi








nota-noti:
Setelah banyak kali fan page kat sidebar ni bertukar nama akhirnya aku dah dapat nama paling sesuai. Kalau baik hati klik ah like. Fan page tersebut takda kena-mengena pon dengan blog cik betty - yang selalu merepek bebukan.



31 comments

July 25, 2011 at 9:02 AM

Saya tau IK tu. Tapi saya nak tau perempuan cun sebelah IK tu...heheheh!

July 25, 2011 at 9:07 AM

wow. perniagaan internet.
ada tips yang menarik?

July 25, 2011 at 9:16 AM

Bagus tue...Cik betty...Semoga Usaha Cik betty...Berjaya...Amin..

July 25, 2011 at 9:24 AM

sya selalu dpt email free dr Irfan ni...dia offer macam2 tips... tpi lagi afdal kena pegi dgr Talk la kan...
too bad, sya tak minta sbb pemalas dan takde nilai usahawan cam Rina... huhu, teruk kan....

mesti best gile dpt jumpa live ek :)

July 25, 2011 at 9:46 AM

mesti rasa bersemangat sgt2 kan bila dah jumpa depan2..semoga semakin berjaya selepas ini !~

July 25, 2011 at 9:52 AM

xlama lagi insyaAllah rina pulak la jadi usahawan online ^_^

July 25, 2011 at 10:03 AM

whaaaa irfan khairi kaaaaa.

July 25, 2011 at 10:06 AM

so sekarang rasa termotivasi tak nak jadi jutawan?he~~

July 25, 2011 at 10:51 AM

Share lah tips nya, dapat pahala...hehehe.

July 25, 2011 at 11:12 AM

al the best rina..............

July 25, 2011 at 11:34 AM

selalu dgr namanya.. tp baru pertama kali tgk wajahnya.. itu yg tak kenal tu.. he..he..

July 25, 2011 at 12:35 PM

Kakak memang respek mereka yg boleh business dari rumah macam Cik Betty. Sebab anak membesar depan mata....

July 25, 2011 at 12:37 PM

Share lah sikit petua dia Rina..:)

July 25, 2011 at 1:29 PM

Jutawan internet Irfan tu kan? pernah sekali tengok dia kat tv3 lama dulu, semoga awak jadi berjaya cam idola awak tu teruskan berusaha cayok! cayok!

July 25, 2011 at 1:34 PM

wah..lepas ni bakal jadi jutawan jgk la ye..mudah2an..aminn=)

July 25, 2011 at 1:48 PM

heeeeeeeeeeeeeeeeeeee... ala...

July 25, 2011 at 2:26 PM

Rina tak mau share sikit2 ker kat blog ni .. kongsilah..

July 25, 2011 at 3:17 PM

kak. meh la share ape yg akak dengar dari lelaki jambu tu. hehe ;)

July 25, 2011 at 4:19 PM

wow talk free dari seorang jutawan....mmg berbaloi...

July 25, 2011 at 4:44 PM

WOW BESTNYA DPT DGR TALK DIA...MESTI TERUJA KAN...

July 25, 2011 at 5:54 PM

ooo dia ni...tp stil tak kenal sebenarnya..agaknya org biz je yg kenal kot hehe..

July 25, 2011 at 6:37 PM

IK tu yg jutawan muda tu kan? kagum ka dgn dia... untung ma dpt jmpa dgn dia... daar~ hahaha

July 25, 2011 at 6:52 PM

kalau nk berjaya..kena selalu dekat dgn org yg berjaya...supaya kita sentiasa positif dan bersemangat untuk merubah masa depan...best nya cik betty jumpa irfan...")

July 25, 2011 at 7:06 PM

heeee ;))

July 25, 2011 at 7:39 PM

oh,akhirnya jat tahu gak sape dia.hihi.baguslah kak.semangat.

July 25, 2011 at 9:07 PM

Irfan Khairi tu jutawan internet yang mula berniaga online melalui perniagaan peta malaysia kn :)

July 25, 2011 at 9:48 PM

hehehe..bunga cam ketinggalan..hehe..xkenal la..hehee..

July 25, 2011 at 11:38 PM

benda free sukalah..hehe ptot la berapa kli asyik tukar nama jer.naik pening sy baca makluman kt fb tu.haha

July 26, 2011 at 12:23 AM

Irfan khairi masa kat obersea berjaya ngan menjual map melalui internet, kalau tak silap cik ina. selalu gak cik ina bukak website dia.Insyaallah satu hari sapa tahu rina ikut jejak langkah dia, dimana ada kemahuan disitu ada jalan.

July 26, 2011 at 8:54 AM

Rina bertuah dapat dgr talk dari IK tu. Moga ianya dpt memberikan motivasi yg tinggi kpd Rina. Akak suka dengan kejayaan dia. Muda lagi dah berada di tahap yg tinggi.

July 26, 2011 at 4:05 PM

ohh irfan khairi rupanya tapi...sha mmg tak kenal la

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal