HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, June 29, 2011

Untuk Usia Yang Dipinjamkan

Assalamualaikum..

Buat si 'dia' yang jauh di mata tapi dekat di hati.

Selamat ulangtahun.

Untuk usiamu yang ke-32 ini, aku bersyukur pada Allah kerana masih meminjamkan dirimu untukku.

Untuk usiamu yang ke-32 ini, aku berterima kasih pada Puan Zaila Sulaiman kerana melahirkan kamu. Sekali lagi syukur pada Allah kerana mewujudkan kamu melalui dia. Jangan sekali dilupa akan kesakitan yang ditanggungnya 32 tahun yang dulu. Sesungguhnya, doa dari seorang anak yang soleh bakal menjadi pengubat segala kesakitannya. 

Untuk hari ini, walaupon kau tiada di sisiku doaku sentiasa buatmu.

Semoga berjaya lulus dalam peperiksaanmu.

Ku nanti kepulanganmu.




kecik-kecik dah macho <-- pengakuan terhebat dari encik terhebat.
sebagai isteri aku redha dengan pujian terhadap diri sendiri itu.
hahaha.



Cuba banding dengan gambar kat -->>SINI. Ada rupa tak?



36 comments

June 29, 2011 at 9:02 AM

Wow!

Hampir tiada peebezaan langsong gambar dulu dan lama!

June 29, 2011 at 9:17 AM

seluar amat stylo~~haha~~

*hepi besday bang~~

June 29, 2011 at 9:18 AM

tang gigi tu masih sama la kak,

tang muka, hehehehe yg sekarang nampak lagi macho kak,

beruntung akak, ;)

June 29, 2011 at 10:12 AM

hehehe.. semoga kekal rumahtangga rina dan suami ye..

June 29, 2011 at 10:38 AM

happy besday kt hubby akak yerk... haha.. still jambu lg dulu :)

June 29, 2011 at 10:40 AM

selamat tambah umur, encik terhebat cik betty :)

June 29, 2011 at 10:50 AM

semoga terus mendapat keberkatan umur dan diberikan kesihatan yg baik utknya..

June 29, 2011 at 11:13 AM

dah bandingkan..
tak serupo pun!!

June 29, 2011 at 11:36 AM

"rina..ucap selamat untuk en terhebat kamu tu,smga terus menjadi suami yg penyayang dan romantis w/pon tk seromantis seth tan..hehehe..~tak sama langsung rupa ms kecik ngan skrg ni.."

June 29, 2011 at 12:16 PM

Happy birthday...semoga dipanjangkan umur...diberkati & bahagia hidup d dunia & akhirat...may ALLAH bless u always

June 29, 2011 at 12:16 PM

Hubby sy tak blh selalu puji kang retak cermin.. kekekekeke. apapun dulu & sekarang tetap comel.. beza comel dulu pipi tak gebu.. comel sekarang pipi bak pau ayam. kekekekeke. Just joke

June 29, 2011 at 12:18 PM

lupa plak nak cakap...mmg banyak beza antara kecik & sekarang...dulu2 nampak innocent je kan..hehehe...anyway moga hidup rina & si dia diberkati ALLAH selalu

June 29, 2011 at 1:43 PM

ada beza..dulu kecik skrg dah bear..ahaks..

SELAMAT HARI LAHIR

June 29, 2011 at 2:18 PM

First of all Happy birthday to your hubby!!

Kakak dah bandingkan Betty. Hahaha... dulu comel cute. La ni dah berapa kilo beras dah habis kalau 32 tahun bayangkanlah.... Kena lagi penjagaan rapi isteri mestilah macho. Heheee......

June 29, 2011 at 2:42 PM

happy birthday encik terbehat.

kamu hebat kerana kawin dengan rina tahu..

June 29, 2011 at 2:55 PM

oh . suami akak .. hehee :)
kak , nanti Tia buat entri pasal tutorial tu ye kak ..

June 29, 2011 at 3:27 PM

smoga berbahagia selalu kak..:)

June 29, 2011 at 3:55 PM

saling tak tumpah..hepy besday yer en terhebat betty..:)

June 29, 2011 at 4:37 PM

hai
nice blog
salam perkenalan
follow me back
thanks

June 29, 2011 at 4:41 PM

rina...beday hubby rina samala ngan saya..
hapy beday tuk hubby rina yer..

June 29, 2011 at 5:52 PM

wauu.. happy birthday ekk..

June 29, 2011 at 9:08 PM

happy birthday pd husband kak.kak,buatlah surprise party kak.hihi

June 29, 2011 at 9:08 PM

hAPPY birthday utk u hubby..

dia.. macho tau.. ehhehe

June 29, 2011 at 10:01 PM

Otanjoubi omedetou gozaimasu...

Mesin ATM Untuk Ikan Di Pulau Tioman

June 29, 2011 at 10:25 PM

hihiii awat macam tak sama?
happy birthday to en thebat.sayang isteri sokmo ye!

June 29, 2011 at 10:51 PM

uiceh..seluar dia tu yg xleh take it..ehehe..suwet je..

pape pun..eppy besday wat encek terhebat..semoga eppy2 slalu di samping family tercinta

June 29, 2011 at 10:53 PM

Happy birthday juga buat husband Rina ye..Moga dengan bertambahnya usia, akan bertambah-tanbah lagi rezeki serta rahmat dari Allah buat Rina sekeluarga..
Dolu dan sekarang tetap ada lg iras2 mukanya..

June 29, 2011 at 11:08 PM

hepy besday tau... senyum tu sama... suar time kecil comel tu...

June 30, 2011 at 12:03 AM

Setelah dibanding dan dibuat analisis tahap CSI Miami ternyata raut wajahnya masih comel walaupun sudah berusia 32 tahun.. Hehehe.. Happy bufday buat suami Puan Betty :)

June 30, 2011 at 1:50 AM

hahaha .. semoga panjang umo dan murah rezeki buat encik terhebaq.

June 30, 2011 at 2:44 AM

Macam tak sama jerrr..hahaha.

Selamat ulang tahun buat Inchik Terhebat Cik Puan Rina. Semoga setiap
yang dilakukan akan membawa berkah dan memberikan keselamatan di kampung akhirat kelak. Semoga akan begitu utk tahun ini dan selalu begitu untuk tahun2 mendatang.

June 30, 2011 at 2:48 AM

Happy besday yang ke 32 tahun tahun pada en.terhebat rinna, semoga lulus periksa, panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin.

Muka tak berubah ye.

June 30, 2011 at 11:34 AM

cara senyum masih sama..hehe..

Happy Birthday tuk Hubby akak... ;)

June 30, 2011 at 2:30 PM

ala chumil2....

June 30, 2011 at 3:10 PM

nak wish jugak laa Happy Brtday..

June 30, 2011 at 4:15 PM

singgah jenguk cik betty kat sini

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal