HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, June 30, 2011

#Spontaneous Thursday: Oh! Baru Aku Tahu

Assalamualaikum..

Oh.

Baru aku tahu.

Rupanya Spontaneous Thursday tu mula dari >>SINI.

Dah ada #WW kini #ST lepas ni apa pula ya?

Pandangan kalian tentang #ST?



nota-noti:
Alhamdulillah. Encik terhebat lulus periksa.

32 comments

June 30, 2011 at 9:28 AM

em ntah ek sbb ratu lom terjebak pun kat memane... :)

June 30, 2011 at 9:29 AM

saya suka makan-makan monday~

June 30, 2011 at 9:30 AM

ok gak tue...satu cara untuk memeriahkan dunia blogging nie kan

June 30, 2011 at 9:43 AM

waa sy ni ketinggalan..br je start wat WW ni ada ST plak.. pasni Speechless Saturday lak kot.. ke dah ada?

tahniah kat hubby akk :)

June 30, 2011 at 9:44 AM

Tahniah pada en.terhebat rinna. lepas ni kena masak special tuk en.terhebat.

kat rumah nanti baru cik ina terjah blog dia, kat ofis ni URL tu kena blocked.

June 30, 2011 at 10:41 AM

ok gak ni Rina..next week lah start..hari ni ada cerita n gambar..
ST tu,,perkataan tanpa gambar kan..hehe

June 30, 2011 at 11:01 AM

rina..wah tahniah pd en terhebat..

oppss..rina bila mau approve fren kat fb da...

June 30, 2011 at 11:04 AM

betul2 boleh meriahkan ek

June 30, 2011 at 11:16 AM

hahaha ingatkan entry apa tu tadi...tapi cik rose cute klik jugak and follow....

June 30, 2011 at 11:31 AM

minggu lepas lagi dah join #ST ni...

tp tak reti la..huhu..

konon hari ni nak join juga...tiba2 terpanjang lak...;)

June 30, 2011 at 11:51 AM

saya memang ketinggalan sikit bab-bab ni.

tapi takpe, kalau perkara tu boleh menyatu padukan blogger2 sekalian, saya akan join. :D

June 30, 2011 at 12:04 PM

ST ke WW ke apa2 ke.. sy x bleh nak tulis apa2 hari ni pasal internet slow gila...

June 30, 2011 at 12:05 PM

bila buat entri gitu..kurang pula org komen

June 30, 2011 at 1:44 PM

Salam..singah cer lepak dari blog abg.BEn...

June 30, 2011 at 2:00 PM

salam perkenalan...bergerak dari rumah en ben datang ke sini..yaaaaaa meriah sekali...kak zu suka!!!
kalau sudi jengah ke rumah kak zu yaaa
http://zusazali.blogspot.com

June 30, 2011 at 2:06 PM

semua itu saya tak join..
heheheh..

June 30, 2011 at 2:09 PM

wah..untungnya awk dpt blog pilihan abg ben..sy ni bru nk merangkak..tp sy ttp follow awk,sbb sy suka dgn awk pnya blog..nice..

June 30, 2011 at 2:35 PM

Beep! Beep! Salam, dtg melawat dr blog abg Ben Ashaari.. ^_^

P/S: Thanks akak..skrg baru sy fhm ttg WW and ST,hehe..oh ya, btw sy follow akak ya! :)

June 30, 2011 at 2:41 PM

satu suruh diam..satu suruh cakap
hehehehe

June 30, 2011 at 2:55 PM

ari khamis kita balik kampung je ...:)

June 30, 2011 at 3:48 PM

izan folo aje. apa terfikir dlm kepala terus je taip laju2~

June 30, 2011 at 4:28 PM

haha...aku pun baru tau..

June 30, 2011 at 5:19 PM

follow sini :)
nice blog. follow me back :)

June 30, 2011 at 6:52 PM

menarik juga.. perkara baru mmg selalu menjadi ikutan.. Tahniah utk en.terhebat awak yer.. bagusnya..

June 30, 2011 at 8:31 PM

dunia blog ni smakin hari semakin besar.hihi.

June 30, 2011 at 9:36 PM

huhu.. bagus gak kalau setiap hari ade tema sendiri kan.. senang siket nk dpt ide update entry .. hehe :)

June 30, 2011 at 9:37 PM

hehehe... nice!

June 30, 2011 at 10:19 PM

ouh. saye juge baru tahu wujudnye ST ni kak. -.-

June 30, 2011 at 10:57 PM

Ooo... tak berapa fahamlah...

Hilang Lagi Warisan Melayu

June 30, 2011 at 11:51 PM

lor ww pun br wat 2 3 entri..ada makhluk baru pulak.kehkeh...

July 1, 2011 at 1:23 AM

kite pon baru tau sal st ni. hukhuk

tahniah untuk suami akak~

pasni akak kena masak sedap untuk suami akak la. meraikan kejayaan dia. ;)

July 1, 2011 at 8:34 AM

br tau jg tentang ni..agak2 x de idea sht nk updet blog bolehlah guna ST ni :)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal