HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, June 20, 2011

Gembira Seorang Bapa Dihadiahi Kereta

Assalamualaikum..


Selamat hari bapa. ayah. abah. papa. daddy. walid. etc.

Sempena hari bapa aku sekadar menghantar ucapan manis yang formal melalui sms kepada abah di kampung.

Sejujurnya aku tak pernah tahu wujudnya hari bapa sehinggalah aku berusia 20++. 

Encik terhebat pula mendapat bukan sekadar ucapan manis tapi dihadiahi sebentuk kereta yang lebih manis.

Mahal. Sangat mahal.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


anakku pulang dari sekolah
anakku buatkan kereta
(baca macam menyanyi lagu kanak-kanak 
papaku pulang dari kota belikan kereta kecil warna merah)



sedikit musykil risya memilih ayah padahal encik terhebat dipanggilnya papa

Hadiah yang sangat mahal bagi seorang bapa kerana dibuat dengan titik peluh sendiri oleh seorang anak berusia 6 tahun.

Moga dewasa nanti papa dihadiahi kereta juga oleh risya. Hehe.




nota-noti:
Terima kasih wannie kerana menjadi follower ke 500 ^^.

Ate dan Daddy Ziyad, saya tak boleh masuk blog kalian pasal ada malware.




31 comments

June 20, 2011 at 9:15 AM

kak , mmg mahal tu ;)

June 20, 2011 at 9:19 AM

terer ah budak kecik buat~~haha~~

June 20, 2011 at 9:30 AM

Selamat Hari Bapa yee..
pandai Risya buat tu yee..

June 20, 2011 at 9:54 AM

salam perkenalan :) nice car!

June 20, 2011 at 9:59 AM

wahhh..cardik tul..pandai..

June 20, 2011 at 10:16 AM

miss my dad...huhuhu

June 20, 2011 at 10:27 AM

menarik... hehehe mesti en papa itu tersengeh bangga dengan si anak kecik.. hehehe

June 20, 2011 at 10:47 AM

"ya semoga bila dewasa risya akn hadiahkn papanya kereta betul2 pulak..Amin....rina,itu keychain kan...cantik!"

June 20, 2011 at 11:06 AM

tahniah!!!! semoga encik hebat terus menjadi bapa yg cemerlang..selamat hari bapa utk beliau

June 20, 2011 at 11:19 AM

Risya cantik lukisan tu. Tahniah dari auntie. Good!! it shown that you love papa. Besar nanti pasti mampu beli yg terhebat.

June 20, 2011 at 11:34 AM

salam, hee.. pandai risya buatkan kereta utk ayahnya, budak2 mmg kretif kalau dpt buat kraf kat sekolah kan, anak saya pun sama cuma tak secantik kraf yg risya buat tu

June 20, 2011 at 11:55 AM

haha.. risya terpengaruh kot dengan kawan yg panggil bapa .. dgn panggilan ayah..

June 20, 2011 at 12:05 PM

adoi... cutenya entry... kereta comel...

p/s: kita tak sambut hari bapa... kita pernah sambut sekali... pastu baba kita taknak dah...

June 20, 2011 at 1:01 PM

Comel betul kereta......ingatkan dapat kereta betul tadi...hihihi

June 20, 2011 at 1:56 PM

comel. ayah ke papa ke sama je kan risya.

June 20, 2011 at 2:20 PM

bakat terpendam ni...comei.. :)

June 20, 2011 at 2:23 PM

mmg cantik sangat2

selamat hari bapa untuk papa kamu...
cik betty salah tulis lah tu.. heheh

June 20, 2011 at 3:12 PM

alahai....comelnya kereta....yupp...kereta ni tak ternilai harganya... ;)

June 20, 2011 at 3:44 PM

ye ye aje akak tpecaya...hahaha
so sweeeeett! pndai risya

June 20, 2011 at 3:47 PM

alalal..comel nye..insya Allah..nnt risya da besar..kete betul plak yg dia kasi kat papa dia..

June 20, 2011 at 4:04 PM

So sweet!!!!


ps: ada juga beberapa blogger bagitau pagi tadi blog saya ada malware..tapi katanya petang ni dah ok...cuba masuk :)

June 20, 2011 at 5:04 PM

wah buat sendiri eh...comel...

June 20, 2011 at 8:19 PM

slmat hari bapa..:)

June 20, 2011 at 9:18 PM

hari ni Risya bagi kereta kecil tu dulu..Inshaallah dah besar nanti bawa balik untuk papa kereta besarr pulak ye..

June 20, 2011 at 10:08 PM

kan best kalau kita betol leh bagi hadioah kereta kat ayah kita kn.. mesti dieorang kata, anak aku ne nak bodek aku ke ape ni... hahaha

June 20, 2011 at 10:09 PM

comelnye!

June 21, 2011 at 5:37 AM

cantiknya kereta yang risya bagi ayah. cerdek .Sebagai ayah ibu kita memang terharu kalau anak kita mengingati tarikh istemewa cam ni.

June 21, 2011 at 8:34 AM

cutenya.. tentu bangga papanya menerima hadiah sebegitu dari anaknya..

June 21, 2011 at 1:54 PM

umur 6 tahun dah pandai buat? hebat!

June 21, 2011 at 9:47 PM

Terrer dan sangat kreatif. Pasti berbunga-bunga hati sang bapa menerima hadiah keta dari anakanda :).

Blog Ate masih ada Malware ke?

June 22, 2011 at 12:09 AM

wow kreatifnya.6taun dh pandai buat kereta?nti dh besar apa lg yg pandai.kereta betul la bg papa kan..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal