HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, August 15, 2011

Pulun




Assalamualaikum...

Hujung minggu balik rumah mak.

Jadi tak masak. Cuma tolong mak masak. 

Maka tiada entri berbunyi resipi hari ini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
2 hari kat rumah mak pulun tengok movie download puas-puas. Kalau kat rumah sendiri nak pandang tv pon tak berkesempatan.


Movie-movie yang dipulun semuanya akibat diracun oleh encik terhebat. Kiranya kalau tak tengok macam rugi.


Tolong Awek Aku Pontianak

Bukan setakat hero heroinnya suweet. Ceritanya pon suweet. Nasib happy ending. Kalau tidak pasti ada orang nanges diam-diam sambil sembunyi muka balik kusyen.


Hantu Susu

Encik terhebat kata cerita ini kelakar tahap sangat melampau. Aku? Bolehlah layan. Tapi takdalah sampai terbahak-bahak sehingga berguling-guling kat bawah kerusi. Cuma masa nak habes tertido sat <---ngantuk ah tengok waktu tengahari.


KL Gangster

Ini kah filem 12 juta? 12 juta kan?

~Duh.

Tak. Bukan filem ini tak best langsung.

Cuma macam ada yang kurang. Macam makan nasi takda sambal.

Rasa-rasanya ah kan kalau sebelum KL Gangster sudah ada KL Gangster 1 lagi boleh 'feel' kot.

Jadi boleh 'rasa' rapatnya hubungan Malek dengan King. Boleh 'rasa' kenapa Shark benci sangat kat Malek. Boleh 'rasa' kenapa Jai jadik tamak dan gila kuasa.

Ini cuma pandangan picisan seorang penonton movie download.

Maka tak perlu diambil serius.





41 comments

August 15, 2011 at 9:07 AM

KL-Gangster yang best

August 15, 2011 at 9:11 AM

fuh...movie marathon

August 15, 2011 at 9:21 AM

say pun suke Awek Pontianak tu... best kan...
mmg sweet, kena lak pontinak nye comey2...hehehe

Hantu susu tu lawak hampeh...hahaha

August 15, 2011 at 9:25 AM

flat 3A tak download?

dengar citer tu best

August 15, 2011 at 9:35 AM

Eh, ape lak picisan. Kita ada hak nak menilai karya mereka. Heheheh! Mereka kan berkhidmat utk rakyat!

Apa? Igt Menteri je ke berkhidmat utk kerajaan? Heheheheh!

August 15, 2011 at 10:06 AM

sume dah tengok.hehe.sume best.

August 15, 2011 at 10:07 AM

Anak2 saya pantang ada masa asyik dok tengok tolong awek aku pontianak.. ooo.. best ke cerita hantu susu.. sy ingat x best.. tak tengok lah.. ni nak kena tengok ni...

August 15, 2011 at 10:26 AM

ha smlm baca paper,psl sekuel KL ganster,diorang mungkin akan kupas satu2 cmner mereka bley rapat,cmner AA tu bley digeruni sblm masuk jail dan cmner mereka bley luaskan empayar takluk kwsn2 mereka (malik n king)

August 15, 2011 at 10:54 AM

p/s

nnt check emel. ada request drpd sy.tq

August 15, 2011 at 10:57 AM

Salam...marah samsul nanti, dah lah download free pastu nak komen filem dia pulak...hehehe ( aku pun tak berapa suka sebenarnya citer gangster tu-macam tak real la )

August 15, 2011 at 11:05 AM

akak pun layan movie juga dgn anak2weekend tu kat rumah.. sbb tak payah masak sbb dari jumaat ada org jempuat utk majlis berbuka.. so ada banyak masa terluang.. he..he.. bagi akak KL gangter best..

August 15, 2011 at 11:10 AM

tk pernah tgk citer hantu susu lagi ni? nak minta mr, ery download la..mana tahu tergolek2 ema sampai ke dapur..hehe

August 15, 2011 at 11:26 AM

mane tak kutip juta2...semua aweks pakat nak tgk seth tan benonye.ehehe..

August 15, 2011 at 11:28 AM

Relex habis Cik Betty menonton sampai terlena dan boleh sambung lagi...:)

August 15, 2011 at 11:41 AM

semua filem yg disebut tak tgok lg..kesian kan?haha..

August 15, 2011 at 11:41 AM

inilah yg di namakan movie marathon!

August 15, 2011 at 11:55 AM

tiga tiga cerita saya tak tgk lagi !

eh, donlod kat mana?

August 15, 2011 at 12:15 PM

dah tgk jugak semua cite tu....memang best lah...kl gangster tu mmg patut ada cite sebelumnya kan....

August 15, 2011 at 12:43 PM

wah byknya download..xsakit amta ke layan byk2 movie tu?

August 15, 2011 at 1:11 PM

sekali harung semua tengok....jimat duit tak payah tengok kat wayang...sama la macam kayrul, download jer pastu marathon tak hingat dunia

August 15, 2011 at 1:24 PM

tak de masa lagi nak tengok semua movie tu tapi mmg teringin nak tengok awek aku pontianak sbb ramai org dah kata best. tunggu betul2 free baru boleh tengok kalau tak komfem dapat tengok separuh jln, tak syok.

August 15, 2011 at 1:27 PM

tak tolong mak masak eh!!!!???

August 15, 2011 at 1:44 PM

mungkin sequel kl gangster akan jadi prequel, sapa tau kan?

August 15, 2011 at 2:40 PM

Amboi gi umah mak layan movie je dia yer..best ler gitukan.. :)

August 15, 2011 at 3:39 PM

@Daddy Ziyyad

kwn hubby yg download..sy pon x tahu dr mana ~heee

August 15, 2011 at 3:40 PM

@DrSinga

hep! ni misti x baca dr atas..hehe

August 15, 2011 at 3:52 PM

seronok kan dpt jmp mak..No dapat jmp MIl pun dh lege..leh tumpang kaseh org kate..

mcm nk tengok gak la TAAP dan HS tu hehe

August 15, 2011 at 4:43 PM

sy guna tulisan korea.

emel sy:

kolamhempedu16@hotmail.com

August 15, 2011 at 4:53 PM

syok nya akak dok relax2 melayan movie...huhu... ;)

August 15, 2011 at 4:59 PM

betul la kata kak.hihi.

jat nk marathon citer korea,mana nk cr stok.

August 15, 2011 at 5:29 PM

tolong awek aku pontianak tu sgt kelakar kak. kite suka lagu org afrika tuu! haha :p

August 15, 2011 at 7:13 PM

bestny dapat relax,,,,

August 15, 2011 at 10:18 PM

Tengah tunggu movie hantu bonceng. Hehehe ^^

P/s: Maaf lama tak melawat sini. Sangat sibuk baru-baru ni.. :)

August 15, 2011 at 10:33 PM

Hantu susu memang kelakar hihihi...kemungkinan nanti ada KL 1...mungkin pasal kenapa shark benci sangat dengan Malek tunggu jer ler hihihi

August 16, 2011 at 12:38 AM

oh patutla tak de pic makanan sedap hari ni..hehehehe

KL gangster aku tak tengok lagi aaaawwwuuuuhhh!!! :D

August 16, 2011 at 7:13 AM

satu pun aku tak tengok lagi... aduh... ketinggalan keretapinya aku...

August 16, 2011 at 7:23 AM

Tiga2 movie tuh papa mifz x tgk lg..huhu

August 16, 2011 at 7:38 AM

iema suka kl gengster dari awek aku pontianak :)

August 16, 2011 at 8:01 AM

kl gangster je ryang bunga tengok..yang lain xtengok g tu sis..ehehe..

bunga pun berpendapatn sama cam sis pasal kl gangster tu..

August 16, 2011 at 9:23 AM

tolong awek aku pontianak bestkan, tulah cik ina dah cakap suruh ko tengok, ko tangguhkan. amboi tak berpinar mata ko layan cerita banyak tu.

August 16, 2011 at 9:23 AM

kl gangster je pnh tgk..bg dla pun biase je sbb x suke cite yg byk bahasa kesat ni..cite pontianak tu rs cam best gak tu..ntlah, kene download gak nmpknye ni..hehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal