HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, March 15, 2012

our song.






Dah lama nak dedicate lagu kesukaan saya ni dekat encik asben.
Tapi asyik tertangguh je nak post sebab nak dulukan entri lain.
Sekalinya, beliau terlebih dahulu dedicate untuk saya semalam dekat fb.


So. This is our song. Jangan curik HAHA.







nota-noti:
Ini entri autopublish je :). Saya on the way ke Desaru, again.

32 comments

March 15, 2012 at 11:23 AM

ouch...mesti rina suka sangat kan...ahakss.

March 15, 2012 at 11:29 AM

anum pun suka

March 15, 2012 at 11:31 AM

suka²...nice....saya pun nak curik

March 15, 2012 at 11:32 AM

alamak tak boleh nak view lgu apa.. tak dapatlah nak curik.. he..he.. sesekali dpt lagu mmg sweetkan..

March 15, 2012 at 11:36 AM

romantik gitu..

lor, nape tak pergi minggu lepas..huhuhu...selamat bercuti

March 15, 2012 at 11:41 AM

linda pon suke lagu ni...bestnye gi desaru....:)

March 15, 2012 at 11:42 AM

weehuu...layan.... ;)

March 15, 2012 at 11:43 AM

lagu nie mmg best.ramai yg suka.lagu nie gak jadik theme song utk walimatulurus lisa n yusri kt astro tu kan..:)

March 15, 2012 at 11:53 AM

citer la kenangannya..mesti ada kena mengena dgn lagu nie kans

March 15, 2012 at 12:49 PM

Ala...x dpt tgk pun.

X aci! G holiday eh?

March 15, 2012 at 1:04 PM

Sungguh sweet ler.... Balas balik cepat...hheee...

March 15, 2012 at 2:22 PM

semua dok layan lagu ni..bdk sblh meja sy ni pon tiap saatt nyanyi lagu ni smpi sebu telinga sy dibuek nyo!

March 15, 2012 at 2:41 PM

hahaha xdpt gengo n tgk....youtube kene block waaaaaaaaa

March 15, 2012 at 3:57 PM

amboi.
saya tak minat.
boleh tak?
wakakakaka

tapi kadang2 nyanyi jugak -__-

March 15, 2012 at 8:16 PM

sedapppp.

*sebab yuna kut yang nyanyi . haha

March 15, 2012 at 8:26 PM

lagu yg best O.o

March 15, 2012 at 9:41 PM

sedap lagu ni .first time cik ina dengar .

March 15, 2012 at 11:00 PM

lagu ni sangat sedap ok...

March 16, 2012 at 12:12 AM

lagu ni best oke..saya pun minat giler lagu ni..

saya nk beritahu ni..saya nk curi lagu ini..hehe

citarasa kita lebih kurang sama la bab lagu2, dan hobi...

March 16, 2012 at 10:57 AM

like... mendayu2 ja saya dengar,.. hihi

March 16, 2012 at 11:22 AM

owh rina sdg dilamun cinta...

terukir dibintang tak mungkin hilang cintaku padamu...lalalalala

March 16, 2012 at 11:24 AM

sy pun suka lagu ni....

tp hubby sy x romantik nak dedicate2 lagu ni..huhu

kali ni g desaru blh la amik gmbr byk2....

March 16, 2012 at 4:06 PM

sangat suwet je lagu ni..

March 17, 2012 at 1:38 PM

nak dedicate lagu nih kat mama mifz jugak la..hehe

March 17, 2012 at 6:48 PM

lagu nie memang sweet...cik rose pun suka dengar.....

March 17, 2012 at 9:00 PM

comelnya !! hehe. untung hubby akak dapat wife sweet dan comel macam akak ni :)

March 17, 2012 at 9:39 PM

k.rina..

pekaba?hee

suka gak lagu ni..xcuri tp nak kongsi blh?ahha

March 18, 2012 at 8:33 AM

sweet =)

March 18, 2012 at 5:13 PM

Mesti ada sweet memory disebalik lagu ni ye Rina..

March 18, 2012 at 6:43 PM

hee.. saya pong suka lagu ni tau, bila dengar mesti terawang2 sampai ke bintang hee..

March 18, 2012 at 7:39 PM

xleh view lagu ape sbb wifi sini block youtube.wuwuwuw.

March 18, 2012 at 11:34 PM

hehehe.. egt ke our song taylor sweep tu.. hehehe.. :D

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal