HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Saturday, March 24, 2012

edit template blog.






Hai. Dah berapa hari tak menconteng apa-apa kat sini. Takda idea nak mengarut apa.
Harini naik sengal dah badan. Dari pagi cuba berlagak tere nak edit template.
Bukan edit apa pon. Just tukar kaler sana-sini.
Itu pon naik juling bijik mata.


Padahal dah upah budak comel ni untuk edit template blog ni.
Tapi dah bangsa tak penyabo kan.
Gatal jugak tangan edit sendiri.
Takpelah. Part susah (susah bagi saya) biar dia buat EHEHE.


Zikry pon dah tergolek. Kesian dia tertido sendiri.
Risya takda keje lain selain dari menghadap game.
Encik papa sibuk dengan urusan.


Kalau korang nak menempah template yang comel seperti saya errr maksudnya seperti template saya tak perlulah carik hingga ke lubang cacing tapi emelkan segera kepada syazwanajamal@hotmail.com. Blog dia sila klik di >>SINI
Dalam 3-4 orang yang dihubungi hanya adik ni sorang sahaja yang mahu melayani permintaan saya.
Yang lain sonyapp.


Atau kalau anda berminat dengan template yang seperti >>INI juga boleh hubungi hoya hadis. Tapi tak tahu still available untuk tempahan atau tidak.


Bai.






nota-noti:

Dah biasa tengok blog sendiri kaler hitam rasa lain macam pulak bila dia dah jadik putih.

                               

18 comments

March 24, 2012 at 3:40 PM

cik betty..tak tau pulak acik..boleh tempah rupanya ye..acik memang tak pandai..selalunya anak yang suka tukar2kan template ni

March 24, 2012 at 3:43 PM

@Acik Erna

a'ah acik kalau template yg ada mcm-mcm benda comel ni kena edit..sy x pandai tu psl tempah..kalau pndai edit sendiri boleh buat sendiri je :)

March 24, 2012 at 4:03 PM

bolehlah try dengan blogger ini plak..ri tu ada tempah gak template tapi senyap sampai sudah..huhu.

March 24, 2012 at 4:46 PM

wahhhh bertukar wajah hehehe~

March 24, 2012 at 5:39 PM

Ceria la sekarang blog cik betty hihihi sesuai la gan orangnya..happy good lucky!!

March 24, 2012 at 6:11 PM

cantikla rina.. i like it!!

March 24, 2012 at 8:18 PM

tu la bila dh lama sgt guna template yg sama je bosan gak kan.sndiri yg bosan bukan org lain pun.ratu pun cmtu tp tu la nak buat sndiri ya ampun....bercinta...ehehe.

March 24, 2012 at 8:50 PM

patut cerah jek , selalu gelap blog ni hehehe

March 24, 2012 at 9:14 PM

wahh makin lawa blog akk.

March 24, 2012 at 10:17 PM

time malas mmg malas

March 25, 2012 at 12:53 PM

patutla ingat dah tersalah terjah tadi hahahaha rupahnya dah tukar baru.. challobety!!.. :P

March 25, 2012 at 1:30 PM

@lieynanilaz

testing :)

March 25, 2012 at 4:50 PM

mcm da berazam je nk tkr templet? hehehe sy suh kwn seopis je. FOC gitew

March 26, 2012 at 9:34 AM

eh jgn tak tahu sy lg suka warna putih begini.sng nak baca, tak sakit mata.hehe..

patutlah berseri lebih blog nie.rupanya sudah diedit..mmg comel..:)

March 26, 2012 at 9:43 AM

hehehe betul la....bile asyik tgk caler hitan lain plak bile tgk cerah je

March 26, 2012 at 6:52 PM

ptt rs lain..hee..igt slh masuk dah..tp header still gambar risya so btl la..hee

comel la akk!

cuteee :D

March 28, 2012 at 10:57 PM

terang kejap bilik chii yang kegelapan ni bila buka blog rina..ehehe..nice sgt..chii suka combinasi kaler skrg ni...sgt ceria :)

April 3, 2012 at 12:14 AM

baru punya cerah dan cantik. terpancar entry !! :) saya punya header buruk, sedih. taktau bila nk tukar :(

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal