HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, April 6, 2011

Seronoknya..Macam Ada Bintang Dah Jatuh Dari Langit..

Kan dah bilang. Bukan setakat dapat pelangi tapi bintang pun dah berguguran dari langit.

Lepas kejadian tak apa dah suka balik semalam eh macam tak disangka Pendekar Berkuda sudi datang, mengucapkan kata² berbau dorongan dan kemudian memfolo blog ini. Oh. Memang benar rasa macam bintang yang gugur dari langit. Apakan tidak selama ini cik betty memang pembaca secara senyap blog beliau. Kadang² saja tertaip komen. Eh kalau blog yang kalian suka baca secara tiba² datang memberi sokongan bukankah kalian akan suka buka main?



Dan buat semua yang telah sudi folo kalian semua adalah kejora dan bintang. Nampak macam cik betty pentulis blog gila follower bukankah? Eh jujur ni seronok apa mentulis blog kalau diri sendiri saja yang folo. Tapi apa pun lain pentulis blog lain harapannya kan. 

23 comments

April 6, 2011 at 10:41 AM

tumpang hepy jugak.sy kejora dan bintang cik betty.haha..

April 6, 2011 at 10:43 AM

"jarang akak dtg jenguk sini..sbb ilang link,tp skrg akak dah masukkan dlm bloglist..senang sikit nak dtg hari2...wahh,best nya blogger femes tu follow dia..."

April 6, 2011 at 11:41 AM

puan kutu: ye..betul..puan kutu bintang yg bersinar hehe..kalau x misti takdak dlm bloglist..

kak piasara: shedih wuwu..ingatkan kakak takmo sembang mesra ngan sy..

April 6, 2011 at 11:56 AM

Lepas ni moga bertambah-tambah pengunjung ke blog Rina ye..baguslah tu..:).

April 6, 2011 at 12:10 PM

hehehe...mau kembang semangkuk ari nie erk....

April 6, 2011 at 1:59 PM

hehehehe.sy tumpang gembira :)

April 6, 2011 at 2:15 PM

Follow tak semestinya masuk hari hari baca.

Saya lagi menghargai kawan-kawan blog yang masuk hari hari..dah umpama kawan sebenar!

April 6, 2011 at 2:27 PM

bg tulis blog mcm pengganti diari kita..tp lg sonok kalo ade yg sudi share pendapat ngan kita kan...saya suke sangat2 bca blog kamu-kamu semua..termasuk k.rina jugak..hehe

April 6, 2011 at 3:03 PM

prince bace mule tadi, mcm ada binatang jatuh dr langit rupanya bintang..haish..dah pakai 4 mate pun rabun lagi..ehehe

April 6, 2011 at 3:53 PM

mama pon suke tgk kejora dan bintang...tu sebab hari2 nak balik cepat

April 6, 2011 at 4:06 PM

baa~ CAK!!

blog roy pn syok sendiri.. haha

April 6, 2011 at 4:25 PM

follower pun mcm bg motivasi utk kita berblog.

April 6, 2011 at 5:40 PM

tahniah.. tahniah!!!
happy betul akak!!

April 6, 2011 at 7:58 PM

comel post ni..im happy 4 u too

April 6, 2011 at 8:03 PM

akk pun suka org follow tapi malas nk paksa follow lah kalau suka..hee tahniah cik betty ..muge sucses lagi ...

April 7, 2011 at 11:03 AM

tahniah....so far sha tak bertuah gi difollow bro ben & otai2 len...sobsobsob

April 7, 2011 at 3:39 PM

tahniah2!!
seronok sangat kalau ade org femes dtg blog kite,
rasa di hargai, kn? kn? =)

April 7, 2011 at 3:40 PM

yepi2 angah pun tumpang gak...

April 7, 2011 at 6:26 PM

kak arianna: moga²lah kan..

shah: kembang muka sbb asyik senyum hehe

sizuka: adik salu datang pun akak sukaa..lagik sukaa

daddy: kalau hari² daddy dtg sy pun suka hehe

yat: sy pon suka baca belog kamu..siyess..

April 7, 2011 at 6:28 PM

prince: kena tambah power lah tu..

mamaleesya: sy x suka citer tu..hehe..pinjam tajuk saja

azroy: heh..takpalah..ada je org syok baca..yg penting sama² syok kann..

lekit: betul..folower dan yg rajin komen..

April 7, 2011 at 6:31 PM

mina: tgk adik komen lagik akak happy dik

rizal: tuan post pon comel hehe

puanbee: sy pon sama

sha: sabo..abg ben biasa suka folo org..mungkin dia x perasan lagik tu

kami: org femes folo
mistila kita rs cam bangga gitu..

April 7, 2011 at 6:32 PM

angah: :)

April 7, 2011 at 11:33 PM

seronoknya kalo ada org mcm ni

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal