HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, April 14, 2011

Yesterday News!

Assalamualaikum..

Betty baru saja tahulah kan semalam ialah wordless wednesday. Hari yang mana pentulis blog seantero tak perlu nak tulis dalam blog. Tak kiralah ayat pendek atau ayat panjang atau ayat yang sangat panjang macam entri semalam. Ironi sungguh.

Oleh itu hari rabu adalah khusus entri bergambar semata. Ceritanya pandai² readers nak karang cerita apa.

Owh..kalian semua sudah tahulah wujudnya hari spesel macam tu? Betty sorang² yang yesterday news. Kah kah kah.

Oh ye. Pada kalian yang kecewa semalam kerana cerita gadis bermotor tidak tamat. Memang biasa kadang-kala cerita kadang² akan sengaja digantung tak bertali. Lagipon semalam bukankah ialah wordless wednesday jadi part nasib gadis motor betty wordless kan. Hehe. Sori.

Yang benar betty pon tidak tahu apa kesudahan nasib dia. Kalian reka²lah suka hati. Tapi betty yakin sungguh ending kisah gadis motor tak klimaks sangat seperti yang kalian harapkan. Filem yang best pon kadang² ending macam tak berapa nak ending kan?




Cuma nasib bayi yang naik rangka basikal ini saja yang diketahui untuk semalam. Semalam dia kena injection imunisasi yang terakhir. Sebagai bayi lelaki yang hero kena kuali panas pon takda memberi kesan serik setakat injection ah apalah sangat. Tak nanges pon. Demam pun tak. 







26 comments

April 14, 2011 at 9:07 AM

yeke kak?
kite tak pernah tau pulak,haha

akak tak perlu risau,
kite lagi lambat tahu dari akak, keh keh =)

April 14, 2011 at 9:20 AM

sebenarnya gb pun taktau wujud ke WW tu? gb belasah ja entry ikut mood. heheh~

April 14, 2011 at 9:42 AM

..semoga insiden kuali panasnya itu tidak menyebabkan dia serik ke dapur lg ya heheheeee

April 14, 2011 at 10:22 AM

salam pagi betty~ ade gak hari tanpa entry ek~hahaha...mommy tak tau..kena tinggal ketapi toi mommy ni

April 14, 2011 at 11:18 AM

comelnya dak tu kak !

April 14, 2011 at 11:25 AM

hehehe.. tak tahu jugakk.. kira dah ketinggalan zaman kot saya nie..

___ entah2 mat moto yg p kejar minah motor tu berkenalan____ dan mereka mungkin dah couple pun...____ happy ending_____ :)))

April 14, 2011 at 11:36 AM

prince pun redah je wat entri..lupekanlah ending gadis moto tu..pasni cik betty kenelah jaga anak dgn penuh hati2 lagi ketika bermain terutama di dapur..

April 14, 2011 at 11:46 AM

saya tak tau pun wordless wednesday sesuatu yg bersifat global..hahaha

sebab tu setiap hari saya merepek panjang2 dlm blog!

April 14, 2011 at 12:15 PM

ahhaha..tak tau le pulak..banyak je post bertulis khalis wat smlm..sape wat rules nie?hehe

April 14, 2011 at 12:18 PM

ada ke...tak tahu pon..

April 14, 2011 at 1:30 PM

Hebat betul bayi tu ye kena injection pun tak nangis. Kuat bagaikan harimau ni. Hehe.

April 14, 2011 at 1:43 PM

Akak pun x tahu rina..entri main ikut sedap rasa je hehe..t.kasih bgtau..:)Tapi kalau kebetulan tgh ada cite best..tak kira lah..:)

April 14, 2011 at 3:00 PM

ololoh...cumelnya adik ni berbasikal!yeahhh..hero mmg x nanges!yeyeahhhhhhh!!! ")

April 14, 2011 at 3:33 PM

em baru tau ni ade WW.slama ni yg tau sabtu ahad je sbb sme bercuti n habiskan masa ngan family kan.maka blog sepi.

April 14, 2011 at 5:38 PM

kak,, i da follow u k.
kalau sudi,, hit me back.
http://www.mialiana.com/

tq.

April 14, 2011 at 6:22 PM

sheera: nak kena cubit eh..hehe

April 14, 2011 at 8:15 PM

ooo No pun tak tahu rina hehehe..tp tak kena hukum kan klo buat entri panjang2 hahaha...

April 14, 2011 at 10:23 PM

assalam perkenalan..

xtau langsung pasal WORDLESS WEDNESDAY tu.. ??

so now every wednesday xde entri lah ya.. emmm...

ohhh saya dah follow??

April 14, 2011 at 10:24 PM

kuatnya hero cik betty..:)

April 14, 2011 at 11:57 PM

jumpa tak tutorial menu bar? hihiih

cari nak follow rina, tp tak jumpa...tak letak eh...

April 15, 2011 at 1:05 AM

Kanak2 memang aktif sebab aktif tersebut tanda ia kreatif,cuma perlu dibimbing dengan hikmah.

JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
Peraduan

FARISZ@AZ.Com FanPage

April 15, 2011 at 9:12 AM

makcik pun tak tahu pasal hari wordless tu.budak lelaki memang lasak tahap gaban. budak aktif bagus, otak pun duk jalan gak.

April 15, 2011 at 9:54 AM

rangka pon layan.... haha... dah besar.... cik betty, nanti jah tempek gambar terbaru kakchik n bangchik k...

April 15, 2011 at 10:07 AM

mzhany: sy nk buat menu bar utk bloglist tp x jadik..x reti hehe

April 15, 2011 at 10:47 AM

Kakcik tak tahu pun! :(

April 15, 2011 at 12:29 PM

rangka2 pun...boleh merempit la ye...hehehehe

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal