HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Monday, April 4, 2011

Komentar ABPBH 2010

Assalamualaikum..

Mula² tak menonton. Gara² merajuk dengan bayi. Eh. Dengan bayi pun nak merajuk. Biasalah emaknya memang selalu emo tak tentu hala. Itulah bayi suka main hempap² keterlaluan sampai hempap punggung atas muka mama. Dah penyek spek mama. Longgar. Sudahla hidung takda batang.

Bayi sudah tidur pulas. Barulah mama boleh tonton dengan senang hati.




Bintang Paling Popular menjadi rezeki Shaheizy Sam. Staillah dia bagi ucapan pemenang. I love u. Tapi i love Usop Wilcha lagilah. Haha. Lagipun tahun ini memang banyak filem Shaheizy yang meletop di panggung. Terima kasih banyak² beliau kepada Dato' Siti.

Yang penting Remy Ishak yang betty suka sangat tu dah menang pelakon TV lelaki popular walaupun tak menang pelakon filem lelaki popular. Suka tapi tak undi. Keterlaluan.

Fasha Sandha pun berjaya menggondol anugerah popular. Ramai yang tak suka? Dia memang popular pun kan. Lakonan dia pun bagus apa.

Lisa Surihani menang betty tumpang senyum saja. Lagi suka kalau Liyana Jasmay menang. Cakap pun tak berguna sesen kalau tak mengundi. Hehe.

Yang menarik perhatian betty:

1. Baju zizan merahnya mak ngah. Muka macam terlebih bedak.
2. Sharifah Shahira tak mengandung.
3. Mak buyong Rita Rudaini cantik berserilah.
4. Shima makin cantik - dulu dagu dia tajam jugak eh?
5. Takut pulak betty tengok solekan Alyah.
6. Kak Nita memang tak menjadi tua kah? Apa rahasia?
7. Menariklah persembahan Dato' Siti ada pengiring ketuk² tong tu.






notajari:
Jangan lupa. Al-fatihah untuk pelajar tahun 1 yang dibunuh guru celaka tu. Semoga takda lagi cikgu berhati iblis seperti ini.





18 comments

April 4, 2011 at 12:51 AM

tahniah utk semua

PS: sangat simpati terhadap cara kematian adikku.....semoga arwah dimasukkan dalam golongan orang y berima..dia masih kecil...kesian sangat2

April 4, 2011 at 1:42 AM

hye,,luv ur every single en3 yang u tulis,,i just follow blog u,,hit me back yay!!

April 4, 2011 at 4:48 AM

whoahhh rita rudaini pregnant lg ke?die dgn aidil apecer eh skarang?

lamaaaaaaaaaaaaa xtgok ABPBH.sobs sobs.

p/s: huhu Al-Fatihah untuk pelajar tu.

April 4, 2011 at 7:21 AM

ank dok sebok tgok kartun smp terlupa nk tgok.sedar2 dah nk habis,trus merajuk takmo tgok..btw tq ada jugak info kt sni..;)

April 4, 2011 at 7:42 AM

yang penting fasha sanddha menang .. dia mmg berbakat n layak lah menang,, jauhi kontrovesi itu asam garam hidup artis.. yg penting bakat n kesungguhan fasha..

tak mo..4x.. liyana jasmay menang... tak suka lah stail cakap dia..gedik2..

Tp zizan, ss n kak engku mmg best..

April 4, 2011 at 8:06 AM

best jugak nengok ABPH semalam...

paling syiok time dato ct punya performance..

April 4, 2011 at 8:30 AM

al-Fatihah..

paling suker bila usop datang..

April 4, 2011 at 9:48 AM

ratu pun tak tgkla smalam.ade ulangan tak???

April 4, 2011 at 10:17 AM

tahniah pada Sam..yg paling bebaloi saat kemuncak dengan kemunculan ucop wilcha dan abi ahahaha...mmg No pecah perut la...

April 4, 2011 at 10:35 AM

hanya sempat tgk 1st part je...selebihnya kena study

April 4, 2011 at 10:37 AM

saya pun tak mengundi..huhuhu

April 4, 2011 at 10:42 AM

assalamualaikum..sy puji yuna..persembahannya sangat superb..saya amat terpesona..she's stil, the best :-)

April 4, 2011 at 2:00 PM

suke sangat persembahan dato' ct!!!!! die menari cumil!!

April 4, 2011 at 2:15 PM

itu shima bintang idola kan?bukan penyanyi shima 90-an..kan?hehe

hottest entry di blog khalis :
Ada apa dengan DARA

April 4, 2011 at 3:52 PM

memang dah boleh agak dah yg shaheizy sam yg menang.. dia kan tgh hot skrg ni!! :D klakar la waktu abi hurairah & usop wilcha dtg.. hahaha

actually, hajat sbnr mina tgk abpbh ni sbb nk tgk aizdean tpi xdpt~ huhu

p/s: semoga spek akak sihat semula

April 5, 2011 at 11:18 AM

hampir sama pendapat dgn cikBetty. asal remy ishak, shaheizy sam, fafau dan zizan ada bahagian masing2, saya dah ok dah...

fasha sandha? lantakla apa org nak kata pasal dia, dia sgt cantik dan berbakat dan mmg layak menang. kan? :D

April 5, 2011 at 11:33 AM

haa betui ayat yg last ckp lebih tk guna dah tak ngundi , ngundi pun kita tk dpt apa jugak! tengok saja lah heee

April 5, 2011 at 12:57 PM

yg no.7 tu mmg prince jgk tertarik..tapi lawak dari usop n johan best gak..

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal