HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Sunday, April 3, 2011

Blog Ni Aku Rasa Patut Popular La..

Assalamualaikum..

Segmen hujung minggu ben.
Nak join klik banner..




5 blog yang betty rasa patut popular..

Blog ni banyak tips, panduan dan jugak perbincangan isu semasa.

Blog memperli dan menegur. Ada jugaklah betulnya apa yang diperli dan ditegur. 

Kelakar dan sempoi.

Semua cerita ada kaitan dengan ikan keli. Kreatif.

Patut memberi sokongan moral kepada seorang ibu yang dipisahkan dari anaknya.

Untuk popularkan blog:

Gaya penulisan
Entri yang menarik
Rajin blogwalking
Rajin beri komen
Rajin join segmen Ben Ashaari

Populariti penting kerana:

boleh menjana pendapatan dengan berblog
memberi kegembiraan kepada si pentulis belog





11 comments

April 3, 2011 at 12:00 PM

terima kasih..btul tu..rajin bw kalau nak lebih di kenali..tapi bukan rupa, famouskan gaya penulisan kita

nice!

April 3, 2011 at 12:02 PM

haha.. khalis tengok ramai blogger popular tak joinpun segmen a ben..

April 3, 2011 at 12:04 PM

wah segmen ben 10...

jom tngk sapa yg jd peneka sipi2 tu...

April 3, 2011 at 1:09 PM

:)

April 3, 2011 at 1:09 PM

telus mulus & ikhlas pendapat cik betty.. i loikeee

April 3, 2011 at 1:23 PM

wah tenkiu!! sayang cik betty..

April 3, 2011 at 3:10 PM

menarik tu 5 cara nak popularkan blog..:)

April 3, 2011 at 4:43 PM

saya pon bet that awak punya blog akan popular one day
Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

April 3, 2011 at 6:34 PM

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

April 3, 2011 at 9:41 PM

terima kasih..terima kasih..terima kasih sbb cik betty selalu sokong blog keli..hanya Allah taala akan balas baik budi cik betty...sangat terharu..

April 4, 2011 at 10:36 AM

huhu...tak sempat nak join

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal