HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Thursday, March 24, 2011

"Peraduan: Entri Bulanan Terbaik Anda Dari Farisz@AZ.Com"

Assalamualaikum..

Terima kasih fazz dari INSPIRASI WANITA.

Sebab telah tag cik betty untuk peraduan ini.

Peraduan mudahlah tersangat. Dan tersangat suka cik betty melihatnya.

Tak payah jawab soalan panjang atau pendek. Tak ada slogan saya suka makan buah ciku kerana bla bla bla.

Cuma pertaruhkan 1 entri bulan Mac 2011 tahu bukan 2000 yang kita rasa kebaboom tersangat best.

Supaya tuan empunya blog iaitu FARISZ@AZ.COM tak segan nak promote entri tersangat best tu di blognya.

Bukankah ini cara yang paling best mempromote entri?

Kadang² entri tersangat best terperosok duduk dalam arkib jadi berkulat takda orang tahu dan baca.

Inilah masa tersangat baik untuk promote entri tersangat best tu.

Entri tersangat best yang cik betty pertaruhkah menurut tahap kebestan pada pandangan cik betty yang best ialah:

JANGAN SESEKALI ANGGAP DIRI SENDIRI LEBIH..

TIPS: BILA BOSAN JADI SURIRUMAH

AWAS! ADA MUTAN DALAM LORI INI

DUDUK DEKAT RUMAH - KERJA GOYANG KAKI KE KAKI BERGOYANG

Kena tag 5 blogger lain.

Siapa baca entri ini cik betty tag lah.

Tarikh tutup: 30 Mac 2011. Siapa baca entri ini lepas 30 Mac 2011 anda kasihan. Tak dapat ditag.

Okeh.

Bye.

10 comments

March 24, 2011 at 5:00 PM

good luck, semoga berjaya.5 entry tu nak pilih yg mana satu? banyak blog yg makcik pegi tadi yang buat peraduan ni.

March 24, 2011 at 5:37 PM

lain dari yang lain

March 24, 2011 at 6:13 PM

terima kasih sertai

March 24, 2011 at 9:02 PM

mama betty--
good luck yer....ayu sokong!!!

March 24, 2011 at 11:46 PM

makasih betty la fea..

anak dh oh ok ka..

March 25, 2011 at 11:05 AM

assalamualaikum...

selamat berjaya ya..kalau menang, jgn lupe bagi persen kat kami heheheheee

March 25, 2011 at 11:27 AM

Good luck dalam Contest best entri ni..Akak nak tag Rina satu lagi ni..jomlah..:)
http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/03/kami-sweet-contest-1st-contest-by-me.html

March 25, 2011 at 3:34 PM

semoga berjaya rina..ye la kan..kadang2 kita rasa entri yang best(terperasan lak hihi) terkubur je lam tu kan..

March 26, 2011 at 8:14 AM

cik ina: x nk join sama? dah kena tag tu hehe

mamaema: a'ah..hadiahnya promote entri..

farisz: sama²..jgn lupa promote entri sy..hehe

ayu: ayu dah kena tag lah..

fazz: dia mcm x sakit je tgk..alhamdulillah

sahrom: hehe..hadiahnya takdak persenlah..

arianna: ok akak..esok kita buat..

No: sikit² perasan takpa..kiki

March 26, 2011 at 11:52 AM

menarik gak. sambil promote, sambil tue dapat share apa2 yang patut.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal