HOME   SIHAT & CANTIK   BLOG KAWAN MAYA   AWARD
                                                                                             

Wednesday, March 23, 2011

Saya Nak Join Bloglist Nelly The Strange

Assalamualaikum..



Cik Nelly yang comel ini ajak blogger sekalian untuk join bloglistnya. Cik betty dengan penuh semangat nak join sebab: 
-
-
-
-
-
-
-
-
SI COMEL ADALAH FOLLOWER KE-100 cik betty  ^_^.


Ada yang nak join? Sila kelik banner comel dia kuat² okeh. Cik betty ngetag anda bertiga untuk join sama okeh. Tarikh tutup 29 Mac. Sempat lagi nih.





5 comments

March 23, 2011 at 6:02 AM

join jangan tak join. jom makcik pun nak joinlah.

March 23, 2011 at 8:40 AM

ok beres2..nanti No join ya..oh ya, leh tak rina ajar No camne nak buat kita klik banner tu terus ke pemilik blog mcm yg rina buat tu..No tak reti la huhu..wat la satu entri ya tolong ajo budak br belajo ni hehe....

March 23, 2011 at 2:55 PM

kiter dah join....hehehehe

March 27, 2011 at 5:45 PM

Terima kasih sudi join ..
=)

March 27, 2011 at 5:46 PM

Bagi komen nanti ..
bagitahu mahu kategori apa ya ..
=)

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright of cikbetty.blogspot.com.All Right Reserved. Template Edited By Syazwana Jamal